Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Лосьйон-сироватка "Активатор росту бороди" для чоловіків із ніацинамідом і органою натуральний Mayur, 30 мл

Оцінка користувачів 4.75/5
  • Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл

За месяц ежедневного использования вместе с маслом этого бренда - очень хороший результат. Бороду получилось "Пробудить", хоть и линия роста бороды никакущая. (зато убедился что она мне не нужна)

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Валентин

Неочікувано гарні результати. Залисини заросли

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!

• Єгор Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл

Перші відчуття від використання приємні. Не жирнить, швидко впитується

• Антон
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл

Борода не выросла до пояса но и хуже не стало, трудно сказать о качествах роста.

Переваги:
    Придаёт свежесть и мягкость бороде
    Недоліки:
    быстро заканчивается

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!

• Саша
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл

Перші відчуття від використання приємні. Не жирнить, швидко впитується. Аромат досить приємний, такий як в олійки цього ж бренду. По складу досить не погано

• Дан
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл

Покупал в другом месте.Купил ради интереса,использовал после отмены миноксидила.Использовал 2 раза в день.Хватило на 2 недели.Никаких результатов не было от слова совсем.Просто немного увлажняет кожу,быстро сохнет.Запах кокоса.

Добрий день. Засіб натуральний. Натуральні засоби діють більш делікатно, та мають накопичувальний ефект. Дія нашого засобу відміна від дії міноксидилу. Радимо наносити засіб на шкіру обличчя масажними рухами до повного всотування, та по довжині волосків. Відновлення волосків, процес індивідуальний, і в кожної людини результати будуть помітні через різний проміжок часу. Справді помітні результати будуть помітні через місяць - півтора регулярного використання.