- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Довжина проводу з лампами: 35. Кількість джерел світла: 500. Колір світіння: Білий
Рекомендую продавця і товар
- Переваги:
- Якісно виготовлена, декілька режимів світіння, 35 метрів вистачило на ялинку 2 м, біле світло дуже делікатно світить, не занадто яскраво
- Продавець Joy Point
Дякуємо вам, пані Анно, за відгук і високу оцінку.
Нам дуже приємно, що світлодіодна гірлянда Blachere вам сподобалась і повністю виправдала очікування. Дякуємо, що поділилися деталями щодо довжини, режимів світіння та відтінку світла — це справді корисно для інших покупців. Раді чути, що 35 метрів вистачило для ялинки висотою 2 метри, а холодно-біле світло створило саме ту атмосферу, яку ви очікували.
Окрема подяка за рекомендацію нашого магазину. Для нас важливо пропонувати якісні товари та забезпечувати зручний сервіс.
Бажаємо вам затишних свят і приємного користування покупкою.
З повагою,
команда JoyPoint
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Довжина проводу з лампами: 35. Кількість джерел світла: 500. Колір світіння: Білий
Я нещодавно придбала світлодіодну гірлянду нитку, і залишилась дуже задоволеною!
Окремо хочеться відзначити високу якість продукції та швидку доставку. Рекомендую всім, хто хоче якісну та надійну гірлянду для створення казкової атмосфери!- Переваги:
- Гірлянда виглядає просто неймовірно. Світло дуже яскраве.
- Продавець Lihtarnya
Дякуємо за відгук, Наталіє! Нехай приносить радість і затишок Вам і Вашим близьким!
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Joy Point. Довжина проводу з лампами: 35. Кількість джерел світла: 500. Колір світіння: Білий
Дуже задоволені гірляндою, якісна придбали і одразу повісили на ялинку майже місяць назад, тому можу сміливо рекомендувати цю гірлянду.
- Переваги:
- Якісна, в холодно- білому кольорі, красиво виглядає на ялинці
- Продавець Lihtarnya
Дякуємо за відгук, Світлано! Нехай світить Вам на радість!
- Феликс О***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Довжина проводу з лампами: 35. Кількість джерел світла: 500. Колір світіння: Білий
Чудова. Яскрава, начебто якісна. Рекомендую!
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Довжина проводу з лампами: 35. Кількість джерел світла: 500. Колір світіння: Білий
Вдівали на живу ялинку розміром 1,8 м. на вигляд дуже сподобалась, на фото і відео 100% передати справжній вигляд не вдається, в живу виглядає краще. Так як є скидка на ці гірлянди то я рекомендую! Всіх з наступаючими святами!
- Переваги:
- На ялинку розміром до 2 метрів в сам раз, дивляться класно.
- Недоліки:
- Час покаже, якщо прослужать довго то цей варіант дуже хороший!
- Продавець Lihtarnya
Дуже дякуємо за відгук, Романе! Нехай світить Вам на радість.
- Татьяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Довжина проводу з лампами: 35. Кількість джерел світла: 500. Колір світіння: Білий
Гарний товар, прекрасне обслуговуванняя! Дякую
- Продавець Lihtarnya
Дякуємо за відгук, Тетяно! Нехай світить Вам на радість!
- Волошко М***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Довжина проводу з лампами: 35. Кількість джерел світла: 500. Колір світіння: Білий
Все файно
- Продавець Lihtarnya
Дякуємо за відгук, Михайло! Нехай світить Вам на радість!
- Игорь Р***Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Довжина проводу з лампами: 35. Кількість джерел світла: 500. Колір світіння: Білий
Все працює, гирлянда якісна. Доставка швидка, вчора заказав - сьогодні забрав, вже й повісив.
Тільки мені кажуть що вішати потрібно було в доль а не в поперек. Як гадаєте?- Переваги:
- Хороша якість проводів, запоминає останній режим після вимкнення
- Недоліки:
- Жалію що на метрів 50 не замовив, було б якраз
- Продавець Lihtarnya
Дякуємо за відгук, Ігоре! Нехай світить Вам на радість!