Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Туш для вій водостійка - Dermacol Volume Mania Mascara Waterproof 01 - Black (9ml)

Оцінка користувачів 3.5/5
  • Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний

Невже всі відгуки підкупні? На їх основі я купила туш водостійку, що залишає відбитки знизу. Викидаю! Хоч один відгук буде реальний!

Переваги:
    Недоліки:
    Ефект панди
  • Вероніка С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний

Чудова туш. Не скочується, не сиплеться, до кінця дня майже нема відбитків на нижній повіці. Подивимося як вона покаже себе у спеку, а поки що тверда п'ятірка.

Переваги:
    добре тримається на віях до вечора, не злипається
    Недоліки:
    поки не бачу
  • Марина Н***
  • Дарья Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний

В целом, довольна, одного слоя, конечно, маловато, нужно хотя бы три-четыре для получения желаемого объема

Переваги:
    увеличивает объем, не скатывается, не склеивает ресницы
    Недоліки:
    при трех-четырех слоях нанесения туши образует небольшие комочки на кончиках ресниц
  • Юлія
    Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний

Туш відмінно нашаровується, не обсипається, не друкується на верхній повіці. Так вії набувають гарний вигин, помітну довжину, погляд стає виразнішим. Змивається туш без проблем як з допомогою міццелярной води, так і звичайними продуктами (гелі, пінки, муси) для вмивання.

• Ганна Т***
    Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний

Дуже водостійка туш! В мене пережила навіть басейн. Що трохи бентежить - туш довго сохне. Це перша моя туш, яка висихає так довго. Я користуюся цією тушшю вже півтора місяці і поки що осипання не помічала. Змивається молочком з першого разу, так що тут претензій теж немає.

• Ольга
    Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний

Я активный человек, посещаю спортзал и бассейн.И в основном занимаюсь этим утром, перед работой. Долгое время искала именно такую тушь, которая не растекалась бы, после моих утренних занятий. И вот, наконец-то такая попала мне в руки. Кисточка хорошая, удобная, тушь наносится равномерно,удлиняет ресницы и совершенно не содержит комочков.

• Марина Л***
    Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний

Тушь, на самом деле просто отличная. Я предпочитаю водостойкие туши, ведь обычная тушь может испортить макияж очень быстро, хотя бы во время неблагоприятных погодных условий. Правда, такое случается и некоторыми водостойкими. Но эта, совершенно другой случай. Также тушь отлично ложится на реснички и смывается без проблем.