Відгуки покупців про Крем Medi Peel Hyal Kombucha Tea-Tox Cream зволожуючий з комбучею та гіалуроновою кислотою 50 мл
- Ліля Т***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group
Все чудово. Швидко звʼязалися зі мною для підтвердження замовлення, відправили у той самий день. Крем прийшов швидко, дуже дякую Вам, я дуже задоволена замовленням
- Продавець LBC Group
Дякуємо за відгук! Раді, що все сподобалось і крем швидко до Вас дійшов. Звертайтеся ще!
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group
Крем ніжний, швидко вбирається. Тільки почала користуватись тому про ефект поки рано казати але відчуття на шкірі дуже приємні.
Дякую продавцю, зв'язались і доставили швидко. - Наталия П***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group
Купую вже третій, ідеально підходить до моєї шкіри.
Дякую за швидку доставку.- Переваги:
- Легкий і зволожуючий
- Ілона П***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group
Вчасна доставка, актуальна ціна. Товар якісний, користуюсь не вперше, вся лінійка мені підходить і дуже подобається. Дякую!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшла
- Яна М***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group
Крем чудовий, добре зволожує, має легку текстуру, приємний ледь відчутний аромат.
- Переваги:
- Комунікація з продавцем, швидка безкоштовна доставка, ціна
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group
Хороший крем! Улучшает состояние кожи. В сочетании с тонером потрясающий эффект.
- Любов М***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group
Дуже дякую, чудовий крем.
- Дарія М***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group
Дуже дякую за швидку відправку, крем супер, замовляю не вперше.
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group
Залишилась задоволена, швидко звʼязались. Оперативно відправили. Терміни придатності хороші. Ціна теж приємна, порівняно з іншими продавцями.
- Продавець LBC Group
Ми вдячні за Ваші слова та раді, що Ви залишилися задоволені нашим сервісом.
Гарного вечора!
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group
Покупкою задоволена! Швидко зв'язалися і відправили, добрі терміни придатності Дякую!
- Продавець LBC Group
Дякуємо, що обираєте нас!
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group
Швидка відправка.Кремчиком дуже задоволена.Він нереальний.