Відгуки покупців про Лежак ліжко для собак всіх порід EGO Bosyak Soft L 95x80 Рожевий (лежанка для середніх собак 12-20 кг)

Оцінка користувачів 5/5
  • Таисия с***
    Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Розміри (ДхШхВ): 75 x 65 x 20. Колір: Коричневий
    Переваги:
    Так вона чудова , витримала гострі зуби малого буля а також спроби вирити яму в ній
    • Продавець  Mio lounge

Дуже вдячні вам за відгук!

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Розміри (ДхШхВ): 75 x 65 x 20. Колір: Бежевий

Прекрасний лежак для песиків та котиків (планувався тільки для песика,але коту теж подобається). Зручний підголовник,м'яке спальне місце,комфортний і зручний. Дуже тішуся,що чохол знімається і його можна прати,це зручно.Наш пес має 11 кг,тож розмір М ідеально підійшов. Хлопці задоволені,лежак рекомендую!

• Продавець  Mio lounge

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Анжеліка Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Розміри (ДхШхВ): 65 x 55 x 20. Колір: Коричневий

Чудова і дуже якісна лежанка!)

Переваги:
    Якісний пошив
    Недоліки:
    Невиявлені
    • Продавець  Mio lounge

Щиро дякуємо за відгук)

• Маруся Р***

Чудовий лежак! Якісно пошитий. Продавцеві дякую за оперативне відправлення та гарний продукт. Рекомендую

• Вікторія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Розміри (ДхШхВ): 110 x 85 x 25. Колір: Бежевий

Ну дуже якісний лежак, це найкраще що я бачила. XL на 35 кг дуже влаштовує
    Дякую виробнику