Відгуки покупців про Рюкзак міський жіночий підлітковий для студента шкільний повсякденний чоловічий для підлітка дівчинки хлопчика сумка для ноутбука портфель молодіжний універсальний OnePro Чорний 68592
- Джагадіш Р***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Рожевий
It was really good quality but as per Main the size is little small and colour also i don't like
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і що відзначили якість рюкзака. Шкода, що розмір і колір не повністю виправдали очікування. Ваші зауваження щодо характеристик врахуємо під час оновлення опису та асортименту. Сподіваємося, рюкзак однак буде корисним у щоденному користуванні.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Синій
Рюкзак сподобалося, якісь гарна. Дитина задоволена.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що рюкзак сподобався і дитина задоволена якістю. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Нехай рюкзак зручно слугує кожного дня та дарує приємні емоції під час навчання й прогулянок.
- Олександра Ф***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Бежевий
Рюкзак сподобався. Надіюсь , що при користуванні буде гарно служити.
- Переваги:
- Охайно пошито.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що рюкзак вам сподобався і що ви відзначили акуратне пошиття. Це важливо для нас, адже стараємося пропонувати покупцям надійні речі. Бажаємо, щоб рюкзак довго та зручно служив у щоденному користуванні.
- Ирина З***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Дякую, за швидку доставку, рюкзак сподобався, гадаю що у подорожі буде зручний .
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук і за те, що обрали наш рюкзак. Раді, що доставка була швидкою, а модель вам сподобалась. Нехай рюкзак буде зручним супутником у всіх подорожах та щоденних справах. Завжди відкриті до нових замовлень від вас.
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Рюкзак дуже зручний,усі книги помістились,Ціна адекватна,дитина задоволена.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і довіру до товару. Раді, що рюкзак виявився зручним, вмістив усі книги та сподобався дитині, а ціна виправдала очікування. Хай рюкзак служить довго та з комфортом у навчанні й щоденному користуванні. Завжди відкриті до нових замовлень.
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Синій
- Переваги:
- Дуже якісний та класний та гарного кольоро
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за високу оцінку та вибір цього рюкзака. Дуже приємно, що вам сподобалися якість та колір товару. Раді, що рюкзак відповідає вашим очікуванням. Нехай він служить довго та зручно в щоденному користуванні!
- Наталия Ш***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Синій
Рюкзак якісний,дуже зручний
Задоволена покупкою , сподобався більше ніж очікувала!
Придбала ще такий іншого кольору .
Рекомендую!- Переваги:
- Велика кількість зовнішніх та внутрішніх різноманітних кишень. Місткий, а зовні не габаритний.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за такий теплий відгук та високу оцінку нашого рюкзака. Раді, що якість, зручність і продумана кількість кишень перевершили очікування, і що ви обрали ще один у іншому кольорі. Бажаємо з комфортом і задоволенням користуватися покупкою щодня!
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Синій
Рюкзак дуже гарний, зручний, має багато відділень.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що рюкзак сподобався, виявився зручним і практичним завдяки великій кількості відділень. Це допоможе комфортно організувати всі потрібні речі. Бажаємо приємного користування та тільки позитивних вражень від товару!
- Тарас І***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Купив рюкзак для племінниці (8-й клас). Усе влаштовує, товаром задоволені.
Особливо дитина зраділа додатковому бонусу - іграшка-ведмедик. Сподіваюся, що служитиме довго.
Продавці молодці! Знижка на товар у наш час також відіграє важливу роль.
Щиро вдячний за вашу роботу! Бажаю успіхів!- Переваги:
- Рюкзак місткий, великий, гарна якість, швидка обробка замовлення й доставка (прийшов навіть швидше на 1 день, ніж ми очікували). Товар відповідає опису й фото.
- Недоліки:
- не помічено
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за такий теплий відгук і за вибір нашого рюкзака. Раді, що він сподобався племінниці, а бонус у вигляді іграшки став приємною несподіванкою. Приємно, що відзначили якість, швидку доставку та знижку. Бажаємо комфортного користування й тільки приємних поїздок!
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Взяли підлітку. Відповідає своїй вартості
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та за те, що обрали цей рюкзак для підлітка. Приємно чути, що товар відповідає своїй вартості та виправдав очікування. Раді, що покупка була вдалою. Бажаємо зручного щоденного користування та довгої служби рюкзака!
- Олександра Я***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Рожевий
Швидко відправили. Якість чудова. Вмісткий рюкзак. Покупкою задоволена.
- Переваги:
- Ціна відповідає якості
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець opsale
Дякуємо за такий теплий відгук і високу оцінку! Раді, що рюкзак сподобався, виявився містким і виправдав очікування за якістю та ціною. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Бажаємо зручного щоденного користування та тільки приємних вражень від покупки!
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Рюкзак гарний качественный вмістительний я довольна
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що рюкзак сподобався, виглядає гарно, якісний та вмісткий, і ви задоволені покупкою. Це універсальна модель, тож нехай зручно служить щодня — для навчання, роботи чи подорожей. Завжди раді бачити вас серед наших покупців!
- Галина Р***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Бежевий
Хороший рюкзак , вместительный . Дочка очень довольна
- Продавець opsale
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що рюкзак виявився містким і сподобався вашій доньці. Це означає, що товар відповідає очікуванням і по якості, і по зручності. Нехай рюкзак служить довго та дарує комфорт у щоденному користуванні.
- Світлана Д***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Синій
Все дуже гарно,і рюкзак і продавець. ДЯКУЮ!
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що рюкзак сподобався і ви залишилися задоволені обслуговуванням. Такі слова підтримують команду й мотивують ставати ще кращими. Бажаємо зручного користування та тільки приємних вражень від покупки!
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Доброго дня. Вчора забрали рюкзачок, дуже дякуємо він чудовий. Обов'язково залишимо відгук на Rozetka
- Продавець opsale
Дякуємо за теплі слова та вибір нашого рюкзака. Раді, що модель вам сподобалася та виправдала очікування. Відгук на Rozetka допоможе іншим покупцям зробити вибір, цінуємо вашу підтримку. Бажаємо приємного користування та надійної служби рюкзака щодня.
- Гук І***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Чудовий рюкзак! Дуже приємна і надійна тканина, відчувається якість. Окреме дякую продавцю за оперативність — відправили в день замовлення. Рекомендую!
- Переваги:
- зручний та приємний на дотик
- Недоліки:
- незнайдені
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за такий теплий відгук і високу оцінку рюкзака. Раді, що вам сподобалися якість матеріалу, зручність та швидка відправка замовлення. Вдячні за рекомендацію та довіру до нашого товару. Нехай рюкзак довго й комфортно служить у щоденному користуванні!
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Класний рюкзак, дочка задоволена)
Виглядає чудово, доволі якісний, носити зручно, багато кишень і відділень, за таку ціну - супер!Відповідність вказаним розмірам
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за такий теплий відгук та високу оцінку нашого рюкзака. Раді, що модель сподобалася доньці, зручна в носінні та подобається якістю і функціональністю. Дякуємо за вибір нашого товару й довіру до нас. Нехай рюкзак довго та із задоволенням служить у щоденних справах.
- Дарія І***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Купувала цей рюкзак для поїздок та роботи. Матеріал щільний,дуже зручно організовано простір: є окреме місце для павербанка, ручок та дрібниць. Анатомічна спинка добре тримає форму, навіть коли в рюкзаку лежить ноутбук) за свої гроші топ-варіант
- Переваги:
- Немає ніяких переваг, все чудово
- Недоліки:
- Недоліків також немає
- Продавець opsale
Дякуємо за такий розгорнутий відгук і за вибір цього рюкзака. Раді, що вам сподобались якість матеріалу, зручна організація відділень та анатомічна спинка, яка добре тримає форму з ноутбуком. Нехай рюкзак надійно служить у поїздках і щоденній роботі.
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Добрий рюкзак. Є багато карманів. Місткий.
- Переваги:
- Багато відділень
- Продавець opsale
Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку рюкзака. Приємно, що вам подобається його місткість і велика кількість відділень — це справді робить використання зручнішим щодня. Раді, що товар виправдав очікування. Бажаємо комфортного користування і тільки приємних вражень!
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Бежевий
Чудовий рюкзак, дитина задоволена
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Дуже приємно, що рюкзак сподобався дитині та виправдав очікування. Раді, що обрали саме цю модель серед інших. Нехай рюкзак зручно служить щодня та дарує лише приємні враження під час навчання й прогулянок.
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Чудовий вмісткий рюкзак, дитині дуже сподобався.
- Продавець opsale
Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що рюкзак виявився вмістким і сподобався дитині. Це означає, що модель підійшла за розміром і дизайном. Нехай рюкзак зручно служить у школі та повсякденних справах, а користування приносить лише задоволення.
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Отримала вже другий рюкзак,дуже задоволена,тканина супер,фурнітура дуже якісна.Дякую
- Продавець opsale
Дякуємо за ваш відгук і повторний вибір нашого рюкзака. Дуже приємно, що вам сподобалися тканина та фурнітура, і виріб повністю виправдав очікування. Раді, що рюкзак став у нагоді. Бажаємо зручного користування та тільки приємних вражень від покупки!
- Марія Р***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Дякую за гарний рюкзак, багато відділень, гарненька мяка іграшка-брелок, для школи дівчинці підлітку те, що треба
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук і за вибір цього рюкзака. Раді, що він сподобався та виявився зручним для школи, а кількість відділень і м’яка іграшка-брелок стали приємним бонусом. Нехай рюкзак довго та надійно служить і щодня дарує комфорт у використанні.
- Гончарова Н***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Товар відповідає опису. Доставили швидко і вчасно.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що рюкзак повністю відповідає опису, а доставка була швидкою та вчасною. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай рюкзак зручно слугує щодня та приносить задоволення від користування.
- Катерина Р***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Рюкзак чудовий , достатньо великий , щоб покласти туди в підручники і ноутбук. Покупкою задоволені
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та за вибір нашого рюкзака. Раді, що він виявився містким і зручним для підручників та ноутбука, а покупка залишила приємні враження. Нехай рюкзак надійно служить щодня та дарує комфорт у навчанні й повсякденних справах.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Гарна якість, відповідає ціні. Для дитини зростом 134, підійшов гарно!!
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та за вибір нашого рюкзака. Раді, що якість і розмір повністю відповідають вашим очікуванням і добре підійшли дитині за зростом. Нехай рюкзак зручно носиться щодня та довго служить у школі й у щоденних справах.
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Рожевий
Рюкзак сподобався. Дякую.
- Переваги:
- Гарна якість за гарну ціну
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що рюкзак сподобався і ви задоволені якістю та ціною. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай рюкзак служить довго, зручно в щоденному користуванні та приносить лише приємні враження.
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Синій
Гарна якість та приємна ціна!!!
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що якість рюкзака та його ціна виправдали ваші очікування. Раді, що обрали саме цей товар. Нехай рюкзак служить довго, буде зручним у щоденному користуванні та тішить своїм виглядом.
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Синій
Чудовий рюкзак! Якість тканини і фурнітури на всі 100%.
У мене був такий самий рожевий, зараз замовила синій (колір світліший, ніж в оголошенні, що мене ще більше порадувало), бо впевнена в якості. Вміщає великий ноутбук, кладу в окремий відділ, багато кишеньок для найрізноманітніших потреб. Витримує велику вагу, дуже місткий, але виглядає охайно і дорого. Переться чудово в пралці, не втрачаючи завнішній вигляд. Мій попередній вже зі мною 5 років активного щоденного використання, тканина підкладки і фурнітура цілі, хіба що трохи потерлися металеві замочки.
Рекомендую!!!
Ще й ведмедик на додачу :)- Переваги:
- Якість тканини, підкладки, фурнітури, багато кишень
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за такий детальний і теплий відгук та повторний вибір нашого рюкзака. Дуже приємно, що якість матеріалів, фурнітури та продумана місткість повністю виправдали очікування і в довготривалому користуванні. Бажаємо й надалі зручного щоденного користування!
- Зоя Н***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Дякую. Гарна якість
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку рюкзака. Раді, що якість товару вам сподобалася й відповідає очікуванням. Ваша довіра дуже цінна, такі відгуки допомагають ставати ще кращими. Бажаємо зручного щоденного користування та довгої служби рюкзака.
- ЖаннаВідгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Відповідає фото, чудове обслуговування
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку товару. Раді, що рюкзак повністю відповідає фото, а обслуговування залишило приємне враження. Ваша довіра для нас дуже важлива. Нехай рюкзак служить довго та зручно в щоденному користуванні й навчанні.
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Рюкзак дуже сподобався. Гарно підходить для заняття спортом . Вмісткий.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку рюкзака. Раді, що він вам сподобався, виявився містким і зручним для занять спортом. Такі відгуки допомагають іншим покупцям зробити вибір. Бажаємо комфортного користування і щоб рюкзак довго тішив у щоденних справах.
- Євгенія К***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Дякую. Донці сподобався.
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук та довіру до нашого рюкзака. Раді, що доньці сподобався і він відповідає її очікуванням. Нехай зручно служить у школі, навчанні та щоденних справах. Завжди відкриті до ваших нових замовлень та вражень про товар.
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Замовляв до сестри, їй подобається.
- Продавець opsale
Дякуємо, що поділилися враженнями та обрали саме цей рюкзак як подарунок для сестри. Раді, що він їй сподобався і виправдав очікування. Нехай рюкзак добре слугує кожного дня, буде зручним у користуванні та довго тішить своїм виглядом і практичністю.
- Анастасия Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Рожевий
Качественный товар, ткань плотная, швы прошити хорошо. Очень вместительный, много внутренних и внешних карманов. Ноутбук 15" ложится в отделение не идеально конечно, но рюкзак закрывается при этом.
- Переваги:
- Материал, качество пошива
- Недоліки:
- Ткань на ручках/лямках быстро деформировалась и вытянулась
- Продавець opsale
Дякуємо за детальний відгук і вибір цього рюкзака. Раді, що вам сподобались матеріал та якість пошиву, а також місткість і кишені. Зауваження щодо деформації тканини на лямках обов’язково передамо виробнику для аналізу, це допоможе покращити товар. Приємного користування!
- Дар'я К***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Гарний рюкзак , великий, багато чого поміщається
Для подорожей підходить- Переваги:
- Хороша якість
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що рюкзак сподобався, вміщує все необхідне та зручний у подорожах. Дякуємо, що обрали саме цю модель. Нехай рюкзак надійно служить і радує вас у щоденних справах та поїздках.