Відгуки покупців про Автокрісло автогамак зі знімним чохлом для собак та котів 50х50 см Incor Чорний (Ч-52)
- Дарія К***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Чорний
Якість не постійна. один брала з однієї тканини, другий прийшов вже геть з іншою.
В цілому за ці гроші супер. На рік активного користування його вистачає.
в нас одна собака 22 кг їздить зручно, але іншій теж 22кг малувате
також в описі вказано 3 різні цифри розміру. 47 50 чи 52- Переваги:
- зручно прати
- Недоліки:
- рветься з часом. якість внутрішніх подушок могла бути краще і більш плотна
- Валерия К***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Чорний
Хороший авто гамак
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Коричневий
Зручна лежанка, універсальна, можна не тільки використовувати для машини
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Коричневий
Гарне сидіння, чудова якість!!! Дуже сподобалось
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Коричневий
Товар відповідає опису. Тканина якісна
- Ганна Л***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Коричневий
- Переваги:
- Гарне автокрісло з фіксаторами, досить мʼяке. Дуже зручно, що чохол можна знімати для прання. Покупкою задоволені
- Олексій Х***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Коричневий
Все супер. Товар відповідає заявленому опису. Вживу колір дуже красівий. Відправили вчасно
- Переваги:
- Колір, ціна - якість!
- Недоліки:
- Не виявив
- Марія В***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Чорний
Дуже задоволені якістю та зручністю автокрісла!
Матеріал, розмір, змінний чохол. Все супер. Дякую!- Недоліки:
- Анастасія Д***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Коричневий
Это то, что мы искали! Комфортно, практично, стильно Ребенок доволен)
- Анатолій Г***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Чорний
Чудове крісло, песіку сподобалось
- Владислав Ш***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Коричневий
Брали крісло в автомобіль. Все суперДякуєм Вам!
Особливо сподобалось нашій улюблениці, яка в нас буде примхлива до таких речей, а в це крісло побігла одразу- Переваги:
- Все зручно
- Недоліки:
- Не має
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Чорний
Купувала крісло своєму песику. Крісло гарної якості, гарно пошито. Сама би у такому сиділа, але в мене дуже енергійна собака він стрибає по салону разом з кріслом, треба продумати як його крипити, щоб такого не було. Товар класнючий, рекомендую, але для скажених песиків треба додаткові кріплення!
- Переваги:
- Якість, зручність ,комфорт.
- Недоліки:
- Елизавета К***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Чорний
Вітаю!
Чудове автокрісло, гарне обслуговування!
Всім рекомендую! - Марія К***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Бежевий
Чудова якість, дуже зручно! Мій песик тепер щасливо і комфортно подорожує!
- Переваги:
- Чудово кріпиться до сидіння та є шлея для собаки
- Недоліки:
- Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Чорний
Купер обкатав своє крісло ))) Зручно у всіх позах, а головне, коли я виходжу з авто він не може пересісти на водійське місце, як він робить завжди , бо пристебнутий))))
- Переваги:
- Є накидка на спинку, виріб можна прати
- Віктор З***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Чорний
Все супер, тепер Тедді їздить з комфортом
- Переваги:
- Зручно та більш безпечний спосіб подорожей вашого улюбленця
- Недоліки:
- Не помітили
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Коричневий
Крісло сподобалось, гарне, зручне
- ОлесяВідгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Чорний
Гарне і зручне крісло. Собачці комфортно.
- КаринаВідгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Коричневий
Зручне автокрісло, гарної якості, приємна ціна
- Переваги:
- Гарна ціна
- Недоліки:
- Фроленкова А***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Коричневий
Крісло дуже сподобалось, легке в транспортуванні, швидко кріпиться, песику зручно)
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Вікторія Т***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Чорний
Купували крісло чорного кольору для свого песика, якому воно дуже сподобалось. Тканина щільна та якісна. Основа крісла м'яка, доволі об'ємна, що добре. Песик сидить трохи вище і може дивитись у вікно. Продавця рекомендую.
- Переваги:
- Якісна тканина, є об'єм. Виглядає сучасно. Комфортне
- Недоліки:
- Алена Г***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Чорний
Крісло дуже якісне, рекомендую!
- Виктория Ф***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Чорний
Крісло сподобалось, дякуємо
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Коричневий
Дуже якісний, та комфортний для собаки товар
- Переваги:
- Якість, легкість у встановленні, легко прати
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Чорний
Автокрісло чудове, брали для перевозки песика в автомобілі, але коту дуже сподобалося, тимчасово використовує в особистих цілях як лежак.
- Переваги:
- Гарна тканина, знімний чохол, гарне обслуговування.
- Недоліки:
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Чорний
Все супер песик задоволений
- Антоніна С***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Чорний
Дуже дякую за автогамачок для собачок, дуже зручне та гарне!
- Переваги:
- Зручний розмір, тканина, що легко чиститься, зручно розміщується в авто
- Олена Ж***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Чорний
Дякую за швидку відправку!
Все як на картинці . Дуже зручна штука . Є можливість як і на передньому сидінні закріпити , так і на задньому.- Недоліки:
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Чорний
Отримав нещодавно крісло для свого песика.
І я і пес лишились задоволені.
Крісло з приємного та цупкого матеріалу.
Є різні варіанти кріплень.
Можна його і носити, зручний у використанні.- Переваги:
- Зручний, міцний, доступна ціна
- Недоліки:
- Наталия Г***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Коричневий
Дякую за швидку відправку. Крісло якісне, гарна тканина. Дуже практична річ, собані 10 кг. підійшло чудово.
- Переваги:
- Якісна тканина
- Недоліки:
- Трохи забагато місця в авто займає, але песику комфортно
- Зурнаджі В***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Чорний
Щиро дякую за швидку доставку, крісло дуже сподобалось, мій песик із задоволенням відпочиває там )
- Вікторія Х***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Чорний
Крісло супер, зазвичай наша мадам бігає по салону, хоче у всіх бути на руках, а в цей раз 480 км проїхала лише в автокріслі, навіть не просилася нікуди. Ми дуже задоволені. Дякуємо
- Переваги:
- Зручне, м'яке, зі змінним чохлом
- Недоліки:
- Не знайдено
- Катерина Д***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Чорний
В маленьку машину теж гарно підійшло по розміру
- Переваги:
- Гарні розміри на сидіння, є тримач собаки, щоб її не носило по салону авто, гарна якісна тканина. Песик задоволений)
- Дорук П***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Коричневий
Супер крісло
- Гордій Л***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Коричневий
Відправлено вчасно, товар якісний
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 50 x 50. Колір: Чорний
Гарне крісло, нам сподобалось. Інших не було, порівняти немає із чим. Але все добре, і швидко прийшло