- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: SBT group. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Білий
Фонтанчик понравился, котики не сразу начали пить с него, сначала побаивались, а теперь только с него и пьют, пользуемся уже пол года
- Переваги:
- Литраж
- Недоліки:
- Пока не обнаружили
- Продавець SBT group
Щиро вдячні за відгук! Приємного користування!
- Инна Л***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Синій
Користуємось з півроку. Котики задовільні. Якщо вчасно мити та чистити, проблем не буде.
- Переваги:
- Тихий
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець SBT group
Щиро вдячні за відгук! Приємного користування!
- Павло К***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Білий
Маємо двох котів. Поїлку вони "поділили" нормально)) обидва п'ють, в кого не одна тварина - можете брати один на всіх фонтан. Працює тихо, вночі не заважає.
Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Білий
Наша кішка пила останнім часом лише з трохи відкритого крану - проточну воду. З мисок/чашок - не хотіла. Тому придбали цей апарат. Бо постійно лити воду та накручувати лічильник - не дуже зручно та економно. А як вдома нікого нема - то й не питиме...Поїлка в цьому плані дуже класне рішення, бо тепер кішка п'є регулярно сама та в достатній кількості. Рекомендую!
Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Білий
Дуже зручна річ, особливо, якщо приєднати детектор руху. Не треба постійно заміняти воду на свіжу, бо тут вона фільтрується. Котєйка прийняла обновку одразу)))
- Продавець SBT group
Щиро вдячні за відгук, та раді що ви задоволені покупкою! Приємного користування!
- Кушнирчук Н***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Синій
Дуже класний фонтанчик, купувала для кішки, але сподобався і собаці. Вже користуюся тривалий час, все працює. Приїхав фонтан гарно запакований, зібрала його без проблем. Рекомендую до покупки цей фонтан і до співпраці продавця!
- Переваги:
- Дуже сподобався котику и собаці чудово працює
- Продавець SBT group
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Синій
Дякую за товар все працює, котики вдячні)
Щиро вдячні за відгук! Приємного користування!
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: SBT group. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Синій
Добре працює, кішці дуже подобається.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець SBT group
Щиро вдячні за відгук! Приємного користування!
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Синій
Купували у лютому 2024, фонтаном задоволені. У котиків завжди є водичка, фонтан їх цікавить і стимулює більше пити.
Ще їм подобається тикати туди лапами.
Недоліків не помітили.- Переваги:
- Тихий
Щиро вдячні за відгук! Приємного користування!
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Білий
Чудовий фонтачник, коту сподобався. Легко мити. Трохи шумно працює, на ніч інколи вимикаю
В цілому задоволена- Продавець SBT group
Щиро вдячні за відгук! Приємного користування!
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Синій
Гарний фонтанчик. Тваринкам подобається
Щиро вдячні за відгук! Приємного користування!
- Татьяна Ф***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Білий
Наші котики задовелені цим фонтаном. Він тихий, в нього влізає багато води, сама вода довго лишається свіжою завдяки фільтру.
Єдиний нюанс треба гарно мити сам компресор. Я не з першого разу здогадалась, що він розбирається. Спочатку знімається нижня кришка, під нею ще одна кришка у формі краплі, під цією кришкою щось типу вентилятора і він також знімається - це все треба гарно мити! Бо навіть з фильтрованою водою, з часом, там накопичується слиз.- Переваги:
- Тихий, легко миється, котики зацінили
- Недоліки:
- Не одразу зрозуміло як мити компресор
- Продавець SBT group
Щиро вдячні за відгук! Приємного користування!
- Валерія Л***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Білий
Працює пів року без нарікань, кішка начебто зацінила.
- Переваги:
- Приємно, що в комплекті є щіточки різних розмірів, зручно мити всі комплектуючі фонтану.
- Продавець SBT group
Щиро вдячні за відгук! Приємного користування!
- Галаха Б***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Білий
Купила декілька місяців тому. Все працює, гарний фонтанчик!
- Переваги:
- Легко чистити.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Продавець SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені покупкою! Приємного користування!
- Христина Ш***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Білий
Чудовий фонтанчик, коти одразу його полюбили
- Переваги:
- Безшумний, якісний, легко знайти фільтри для нього
- Недоліки:
- Якщо у вас кіт дурачок, як мої, буде закашлюватись від неправильного користування нею і швидкого пиття
- Алексей Б***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Білий
Користувачі задоволені - п'ють)
- Продавець SBT group
- БогданВідгук від покупця. Продавець: SBT group. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Білий
Гарний фонтан, нічого не шумить, працює гарно
- Продавець SBT group
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Білий
Товаром задоволені. І коти теж. Дякую!
- Продавець SBT group
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: SBT group. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Синій
Товаром задоволена. Роботу насосу не чути. Свою функцію виконує. Коти проявляють цікавість. Єдине що неприємно здивувало, як у більшості, замість синього кольору, прийшов матово-білий.
- Переваги:
- Безшумна робота
- Недоліки:
- Прийшов інший колір
- Продавець SBT group
Дякуємо Вам за позитивний відгук! Просимо вибачення за неприємність, що виникла через колір. Склад переплутав при відправці і запакував не той, що потрібно. Дякуємо за розуміння!
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: SBT group. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Білий
Все добре, котик задоволений, але єдиний мінус що немає блоку живлення у комплекті, тільки юсб провід
- Переваги:
- Гарний, тихо працює
- Недоліки:
- Немає блоку живлення
- Продавець SBT group
Дякуємо за відгук! Користуйтеся iз задоволенням! Ви можете використовувати будь який ваш блок живлення з вiдповiдними параметрами.
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Білий
Працює не гучно, тварині цікаво, став частіше пити як на мене. Водичка завжди свіжа. Задоволена, дякую.
- Андрей Л***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Білий
Взял для собаки (мопс). По размеру нормально. Пьет и иногда играется с этой струей))) В отличие от миски для воды, вода в поилке чистая и свежая.
Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Білий
Прикольна поїлка, мені здається, що кіт став більше пити
Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!
- Юля С***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Білий
Хороша поїлка, єдине, що потрібно враховувати, що працює лише від розетки і провід до розетки не дуже довгий, тому якщо плануєте купувати враховуйте розташування поїлки) і також замовляла прозору просту, а прийшла з голубим відтінком, однак вже не стала міняти, ця теж непогана.
- Переваги:
- Все добре, киця п'є водичку, фільтрація води
- Недоліки:
- Трохи короткий провід живлення
- Продавець SBT group
Дякуємо за відгук, ми раді що поїлка спободабалась) Перепрошуємо за стуацію з кольором та взяли це до уваги, перевіримо де стався збій, дякуємо за зауваження!)
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Синій
Красивий, дуже сподобався котикам, але сьогодні вже не працює....купувала 24.01.24р....
- Переваги:
- Красивий,тихий, подобається котикам
- Недоліки:
- Зламався,пропрацювавши тиждень....дуже неприємно...
- Продавець SBT group
Надали вам зворотній зв'язок та дані для діагностики на сервісцентр, але нічого від вас не отримали. Сподіваємося, ваша проблема виправлена. Якщо що, ми на зв'язку.
- Виктория М***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Синій
Дуже розчарована тим що замовляла блакитний а прийшов білий,із всіх кольорів білий я хотіла найменше
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Синій
Заказал голубой цвет, прислали мутно-белый.
- Продавець SBT group
Так, дійсно склад переплутав та випадково надіслав білого кольору. Вибачте за неуважність! Сподіваємося, що наша компенсація у вигляді додаткової знижки додасть Вам позитивних емоцій та Ви залишитеся задоволені покупкою!
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Білий
Вже пару місяців працює, котик пʼє, клас! Досить тихо, але якщо лягти на підлогу, то здається наче поруч якийсь маленький струмок, а якщо ще прання висить і пахне кондиціонер Карпатами, то це просто медитація, коли все дістало я просто так лежу хвилин 10 і жити стає легше.
- Продавець Just Better
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Білий
Все якісне, працює безшумно, виглядає естетично і компактно) правда замовляли прозорий але приїхав чомусь білий)) можливо так і краще, бо не так видно фільтр і блок ) окреме дякую, за нову домівку для кішки, вона відразу оцінила)
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук.
Верхня кришка прозора, резервуар напівпрозорий, абсолютно прозорої моделі WF100 не існує.
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Білий
Котики оценили
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук.
- Бодня А***Відгук від покупця. Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Білий
Забрала фонтанчик.Якість пластику на висоті.Запаху немає.Все гарно запаковано.Надзвичайно тихий.Задоволена Головне щоб кицька оцінила,бо поки просто сидить біля нього)
- Переваги:
- Швидко,якісно,сподіваюсь функціонально.
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець TRYshop
Дякуємо вам за ваш відгук!
Ми раді, що ви задоволені якістю нашого фонтанчика та його упаковкою. Наша команда пильно стежить за тим, щоб кожен продукт відповідав високим стандартам якості, тому це для нас важливо.
Раді також почути, що фонтанчик дійсно дуже тихий, це є важливим аспектом для комфорту вас та вашої кицьки.
- Ирина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Чорний
Супер фонтанчик, котику зразу сподобався. Зроблений якісно, стильно виглядає. Працює дуже тихо. Великий плюс, що навіть у виключеному стані в резервуарі завжди є вода.
- Продавець Just Better
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук :)
- Богдана С***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Білий
Виглядає стильно, коти зацікавились одразу. Абсолютно безшумний насос, кабель довжелезний. У комплекті 2 фільтри та набір щіток для чищення. Залишилось знайти тільки змінні фільтри на майбутнє.
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук.
Фільтри також є в наявності - посилання
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: PetLife Store. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Білий
Топова поїлка за супер-ціною, як для такої якості. Кішка почала пити на 1 хвилині після зборки. Потім довго дивилась і знову пила. Потім відійшла, але повернулась і знову попила. Ми з жінкою сміялись з переживань "А може не буде пити звідти".
- Переваги:
- Дійсно без шуму (не тихий, а без шуму), водичка приємно журчить, шнур ховається за штору і все круто виглядає
- Недоліки:
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Білий
На жаль видалити попередній відгук не маю змоги, тому пишу новий. Раніше писала про несправність помпи, дуже шумна і гудить. Зі мною звʼязалися з інтернет магазину і зразу же відправили нову помпу за свій рахунок. Дуже вдячна працівникам магазину що так швидко вирішили це питання . Дуже рекомендую цей магазин, фонтан працює гарно. Котик задоволений в ми теж.
- Переваги:
- Гарний дизайн, колір, легко очищати фонтан і помпу
- Недоліки:
- ніяких
- Продавець Just Better
Дякуємо, за новий відгук. Раді були допомогти )
- Кристина Е***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.6 л. Колір: Білий
Не знаю кто больше в восторге, мы или кот
Брали с целью, чтобы кот больше пил и поилка на 100% справляется. Кот заинтересовался сразу. Работает очень тихо.
Отдельно спасибо за очень быструю обработку заказа В пятницу вечером сделала заказ, в воскресенье он уже был на почте.
Пока что всё отлично работает и, надеюсь так будет и дальше)- Переваги:
- Тихая, отлично вписалась в интерьер, кот стал больше пить