- Віктор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Сподобалось.
- Переваги:
- Легка.
- Недоліки:
- Тонка.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений
брала з собою у подорож, комусь теж сподабалась сидушка, бо вкрали:)
- Переваги:
- легка, зручна
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за покупку та за те, що приділили час для цього відгуку) Ми раді, що ви залишилися задоволені вибором та якістю товару. Якщо в майбутньому знадобиться консультація чи новий інструмент — ми завжди на зв'язку.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений
Зручна і тепла
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо, що обрали нас. Користуйтеся із задоволенням! Обов'язково звертайтеся, якщо знадобиться щось ще.
- КирилоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений
Сидушка топ! Дуже корисна. Важить зовсім мало, тому, якщо пристебнути її до одягу, щоб не тримати в руках, то вона зовсім не відчувається продовж подорожі!
Подяка продавцю за швидку відправку!- Переваги:
- Майже невагома! Добре ізолює від холодної/гарячої поверхні м'яке місце людини. М'яка.
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук. Раді що все добре і покупка виправдала ваші очікування. Звертайтеся до нас знову!
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений
Корисна штука
- Леся М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Давно таку хотіла.
- Переваги:
- Компактна і зручна.
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!
- Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Все супер
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви задоволені покупкою. Нехай річ служить довго і надійно. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
- Переваги:
- Дуже гарний килимок для сидіння. На землі коли сидьшь не холодно ,навіть іде від нього тепло . Можно сміливо сідати на землю навіть восени
- Ганна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Отличная штука, спасибо
Представник постачальникаДякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.
- Іван І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений
Зручна і практична річ
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений
Легеньке, мʼяке, щільне. Дупця радіє
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений
Чудові штуки, теплі, не прогинаються.
Шкода що трошки замалі але це вже моя провина, що не звернула увагу на розміри.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук, Валеріє!
Раді, що сидіння Naturehike NH20PJ025 виправдало очікування в комфорті та теплоізоляції.
Щодо розміру — завжди раді підказати або допомогти з вибором більшої моделі, якщо буде потрібно наступного разу
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений
Очікувала кращого
- Недоліки:
- Малий розмір
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук, Вікторія!
Шкодуємо, що розмір сидіння Naturehike NH20PJ025 виявився для вас замалим. Ця модель розроблена для компактності та легкості транспортування. Якщо вам потрібен більший варіант, можемо допомогти з підбором більшого сидіння або туристичного килимка.
Будемо раді допомогти вам у виборі!
- Наталия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Прикольная, с собой беру на прогулку с собакой, учитывая какое лето 2025 и на лавочке и на траве можно посидеть
- Переваги:
- Легкая, мало места занимает
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
легка, міцна. все чудово
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Легка і зручна
- Переваги:
- Легка і зручна
- Наталия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
То что искала, лёгкая и теплая
- Переваги:
- Легкая
- Недоліки:
- Пока нет
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Зручна, легка, свою функцію виконує на відмінно.
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук!
- АріВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Гарне сидіння, але товщина 1 см, а не 1.5 см як вказано у характеристиках виробником на етикетці товару.
- Переваги:
- Компакте, є мішок для зберігання
- Недоліки:
- Заявлена товщина виробу не відповідає дійсності і становить менше на 0.5 см
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Взяли інформацію в обробку.
- Роман Л***
Від висоти пупирки міряй. Китайці так вимірюють.
- Тимур Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений
Дуже зручне та компактне складне сидіння
- Недоліки:
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Чудова сидушка, на холодних поверхнях аж відчувається її тепло. Є чохол і зручно пакувати
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Месник
Легкий та компактний у зібраному вигляді. Є чохол. Дуже теплий
- Переваги:
- Дуже теплий
- Недоліки:
- Нема ніяких
- Андрей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений
Повесил на штаны и забыл. Легкая и удобная
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- Тарас Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений
Хороший матеріал
- Переваги:
- Зручний
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо Вам за відгук!
- Евгений П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Прочитав отзыв переживал что действительно может порваться на соединениях,несколько месяцев нещадной эксплуатации и все целое только уже продавился.
- Переваги:
- Вес,размер ,чехол .
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали продукцію бренду Naturehike та знайшли час поділитись своїми враженнями. Щиро раді, що Вам до вподоби якість даної моделі. Приємного та тривалого користування!
- Руслан М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений
Як пух легеньке
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо Вам за відгук!
- Аліна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Від щирого серця рекомендую!
Все як на фото.- Переваги:
- Якість, функціонал, чохол, колір, вага.
- Недоліки:
- Відсутні.
- Андрій Р***Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір: Темно-зелений
Гарний коврик, прийшов вчасно
- Продавець ARMYONE_PRO
Дякуємо за відгук
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений
Моментальная доставка. Отличная сидушка, брала для бабушки, она очень довольна
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук!
- андрей к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений
Получил сегодня каримат с чехлом,я очень доволен Цена по скидке хорошая и выглядит пристойно.Чехол очень симпатичный.Если кому то тонкий,можно сложить и будет хорошо.
- Переваги:
- Лёгкий и сипатичный
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день! Дякуємо Вам за відгук!
- ОляВідгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір: Темно-зелений
Сидіння хороше, замолення прийшло швидко, рекомендую
- Переваги:
- легке та компактне
- Продавець ARMYONE_PRO
Дякуємо за відгук.
- Екатерина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Ця сидушка в крутезному чохлі неймовірна. Зручно складається, не пропускає холод з поверхні на яку кладється. Рекомендую і товар і продавця. Замовлення швидко оброблене та доставлено. Дякую
- Переваги:
- Тепла сидушка чохол в комплекті
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день! Дякуємо Вам за відгук!
- Мельничук О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Вже випробувано в Карпатах на горах- дуже теплі. Розкладали їх у половину і м'яко і тепло.
- Переваги:
- Легкий, компактний, дешевий
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день! Дякуємо, що обрали продукцію бренду Naturehike та знайшли час для відгуку. Щиро раді, що Вам до вподоби!
- Олена Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Гарна, зручна сідушка за невеликі гроші.
- Переваги:
- Ціна, щільність, торбинка для зберігання
- Недоліки:
- Поки не виявила
Представник брендуДякуємо Вам за відгук!
- Марійко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений
компактний але токуватий
- Переваги:
- пригодний до експлуатації
- Недоліки:
- хотілося б трохи товщий
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Матеріал досить щільний і гарно тримає форму. З'єднання в місці згину не здається міцним.
Зручно, що можна скласти наполовину: такої площі вистачає для комфортного сидіння і товщина теплоізолюючого шару збільшується вдвічі.
Якщо, складеним навпіл, дане сидіння одягнути в якийсь тонкий і легкий чохол, то стає дуже компактне і тепле сидіння. І в такому випадку нівелюється не надто міцне з'єднання в місцях згину.
Загалом рекомендую.- Переваги:
- Легка, щільний матеріал, є можливість змінювати площу сидіння і кількість шарів (1, 2, 4). Адекватна ціна.
- Недоліки:
- Ненадійне кріплення в місцях згину.