Відгуки покупців про Спортивний костюм для жінок колір рожевий M FI_008911

Оцінка користувачів 3.17/5
  • Тургунова А***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: 3XL. Колір: Насичений бузковий рожевий

Жахливий костюм, після третього прання, має вигляд наче носили його пару років не знімаючи

• Продавець  «ISP»

Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Думка покупця для нас має велику цінність, адже Ви допомагаєте нам ставати кращими! В опис товару ми додаємо повну характиристику товару, яка відповідає дійсності. Ми вибачаємось за доставлені незручності.

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Бордовий

після другого прання (ручне прання, не машинкою)костюм покашлатився

Недоліки:
    погана якість
  • Сніжана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Коричневий

На жаль прийшлось відмовитись, чи переплутали штани кофту що різні розміри, чи якийсь брак, штани широчезні, але короткі, засмутилась дуже, так як дуже хотіла саме такий,

Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Сподіваємось, серед нашого асортименту знайдуться товари, які принесуть Вам радість.

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний

Костюм очень понравился
    Больше спасибо розетки и продавцам.

Переваги:
    Цена качество
    Недоліки:

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Чорний

Костюм хороший спасибо большое розетки доставка вовремя.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Нет.

Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!

• Николай Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Коричневий

Все супер ! Дякую !

• Закликовская И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний

Спочатку писала гарний відгук, але доповню. Костюм стрешенно кашлатиться після 3-4 носок та прання.

• Мельник О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний

Костюм покошлатився

Недоліки:
    Покошлатився. Не коштує своїх грошей. Розчарована

• Закликовская И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний

За свою ціну хороший костюм

• Светлана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Коричневий

Отличное качество)

• Олександра
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Насичений бузковий рожевий

Костюм так то непоганий , колір чудовий
    Але але на цьому все, вже на 2 раз одягання просто всі штани в катишках, це просто жах я в шоці за таку ціну і вже так швидко все споганилось . Однозначно ні , ціна йому мінімум 500 грн за таке , кофта ще поки більш менш а штани все вже
    І ще не було прання , на сезон цього костюму і не вистачить .

• Світлана С***

Я теж купила у них голубий, інший. Та за день зіпсувався. А через тиждень страшно було глянути.

посиланнямоя якість

• Валерия Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Бежевий

Ткань приятная, покрой модный, теплый и качественный. Единственное, что на рост 175 см в размере Xl совсем немного не хватает длины штанин...Надо мерить, если хочется , чтобы сидели подлинее

• Людмила С***
    Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Коричневий

Цвет не соответствует заявленному от слова совсем.

Переваги:
    Качество ткани приятное
    Недоліки:
    Мастерка очень объемная за счёт кроя рукава, что мало заметно на фото модели

• Тамара І***
    Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Насичений бузковий рожевий
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Костюм просто жах на другий день весь покошлатився, таких грошей не коштує

Переваги:
    Недоліки:
    Якість погана
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Ілона Ч***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Насичений бузковий рожевий

Костюм жахливий , не вартий своїх грошей, ні 997 грн, а тим більше 2к , якість 0 , за 600 грн і то якість набагато краща , з плюсів лише колір , матеріал ужасний, приміряла на пошті , і відмовилась від посилки , з середини дуже линяє.

Переваги:
    Колір
    Недоліки:
    Якість, ціна

• Світлана С***

Посиаіщику постачальника: ви усім відписуєте одну скопійовану відповідь. Я вам навіть фото надавала свого костюму, а ви все кажете, що "ви праві". Вам має бути соромно, що постачаєте неякісні товари , і продовжуєте це робити, не дивлячись на скарги!

посилання
      Якість