Відгуки покупців про Alloid Base Універсальний набір інструменту 94 пр. Тріскачка 72 зб. NI-1094 WN-6
- Іван Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарантійний набір! Брав собі, так як в повсякденному житті для чоловіка без нього не як!
- Переваги:
- Якість, ціна!
- Недоліки:
- Важкий)))
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук.
- Мирон В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Маленька тріскачка не закручена добре, відкручується шестигранних, затягнув, а він знову відкручується, замовив фіксатор різьби, чекати ще декілька днів. Можна ж одразу дотягнути. Все було запечатано
- Переваги:
- Великий набір
- Недоліки:
- Тріскачка
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація. Дійсно, інструмент має бути належним чином перевірений та зафіксований ще на етапі виробництва. Дякуємо, що звернули увагу на цей момент — передамо інформацію виробнику для покращення контролю.
- Валерий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовляв як нормальний інструмент для роботи, а отримав уже “вживаний” варіант. Кейс пошкоджений зразу при розпакуванні — кут розбитий, защіпка відпала і нормально не закривається. Для зберігання це вже проблема, бо все розсипається.
Таке відчуття, що товар або погано запакували, або вже відправили з дефектом. Сам інструмент ще не тестував, але перше враження вже зіпсоване.
Не рекомендую, якщо важливий нормальний стан товару при отриманні.- Недоліки:
- Кейс прийшов зламаний, тріснутий пластик і відірвана защіпка
Представник постачальникаДоброго дня! Нам соромно за цю ситуацію. Те, що ви сприйняли як "вживаний" стан, швидше за все, є наслідком сильного удару при логістиці (через розбитий пластик інструменти могли випасти зі своїх місць, що створює такий вигляд). Ми цінуємо вашу довіру до бренду Alloid, тому готові обміняти товар, навіть якщо ви вже зняли плівку. Напишіть нам, і ми все владнаємо!
- Василий Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
при малейшем нажатии пальцем треснул кейс
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- качество пластмассы
Представник постачальникаДоброго дня! Прийміть наші щирі вибачення. Кейс для набору на 94 предмети має бути витривалим, оскільки він несе значне навантаження інструменту. Ситуація, яку ви описали, не є нормою для нашої продукції.
Ми вже передали інформацію до відділу контролю якості для перевірки складу пластмаси в цій серії. Радимо вам оформити звернення до сервісного центру, щоб ми могли зафіксувати цей випадок та допомогти вам із розв'язанням проблеми. Дякуємо за допомогу в покращенні нашого продукту!
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний якісний набір.
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку.
Ми раді, що Ви відзначили гарне співвідношення ціни та якості набору Alloid Base. Комплектація з 94 предметів є однією з найуніверсальніших, тож впевнені, що інструмент стане Вам у нагоді для виконання широкого спектра завдань.
Користуйтеся із задоволенням!
- Виктор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Просто супер,товаром задоволений.
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо за Ваш емоційний та позитивний відгук. Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися повністю задоволені покупкою. Набір Alloid Base на 94 предмети дійсно є одним із найбільш збалансованих та універсальних рішень для майстра. Нехай інструмент служить довго та надійно!
- Виктор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За свои деньги просто огонь.
Представник постачальникаДоброго дня! Вдячні Вам за чудовий відгук!
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий набір за свої гроші. Для ремонту авто гарний вибір. Тріскачки краще перед використанням розібрати і забити літолом - тоді працюють мяко і тихо. Кручу машину вже з півроку - все ціле (за умови акуратного використання), сподіваюсь прослужить довго. Рекомендую.
- Переваги:
- Недорогий, широкий асортимент головок
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня.Дякуємо за детальний відгук!
- Євгеній У***
Тріскачки краще немастити нічим. Літолом тим більше.
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую
- Переваги:
- Супер
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
За такі гроші виглядає якісним, набор функціональний.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Не помітив
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук.
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Іменинник набором задоволений ( придбав в якості подарунка)
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Получил вовремя. Качеством пока доволен.
- Віталій Т***
Як набір на даний час?
- Сергій В***Продавець: Rozetka
Матеріал - "пластилін", під час відкручування колісного болта зламався з'єднувач подовжувача