- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір: Білий з фіолетовим. Розкладка: Англійська / Українська
Клавиатура классная, но я лох и разлил на нее сок, по этому начал энтер залипать
- Недоліки:
- Я лох
- Руслан Г***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
Тіко забрав вчора клаву з пошти, пишу текст саме на ній)
Це не перша моя клавіатура на синіх свічах, до цього вже мав дві(першою була саме Aula, моделька Fireshock V5 – сподобалася як якістю виготовлення, так і дизайном, і досі живе у мого молодшого брата. Друга - вармілка VEA108 Moonlight на синіх чері, окрім того, що бренд більш відомий, і на фото виглядала прикольніше ніж в живу, але особливої різниці у свічах оутему і чері не помітив, у Fireshock V5 якість була не гіршою, а ціна задрана у рази. Бурміла мене не дуже вразила, оскільки довелося двічі здавати її до сервісу, після третьої спроби – вирішив повернути кошти, оскільки поломки просто набридли…
Вирішив повернутися до того, з чого починав. Викидати гроші за дизайн у такі складні часи то як на мене - дурниця, різницю краще скину на фонд Притулі – там точно вони будуть потрібніші. Пройшовся по механікам на Розетці і помітив новинки від AULA – коментів особливо не було, але з якістю цього бренду я вже знайомий, тож вирішив спробувати. Мої перші враження – ретельно запакована виробником, що однозначно плюс, оскільки з нашою поштою можна будь які несподіванки по отриманню очікувати(часом складається враження, що всі товари скидаються насипом і везуться у бетомішалці…).
Тепер стосовно самої клавіатури - на столі стоїть впевнено, при використанні не ковзає, прогумована основа тому в поміч. Приваблива підсвітка, око не ріже, читав що ще й можна нею керувати програмним забезпеченням – пізніше спробую. Свічі мають неочікувано приємний натиск, вже після придбання звернув, що тут свічі KRGD, навіть не думав що отримаю за ці гроші щось подібне! Трохи тихіші за попередні мої клави та мають чіткий хід. Цікава фіча – колесико, як на мене дуже зручна штука, мені подобається, було таке ж у Fireshock. У комплекті поставки присутні 9 додаткових кейкапів для кастомізації клави і ключик для їх демонтажу – приємний бонус!- Переваги:
- Свічі, підсвітка, пакування, колесико, набір змінних кей-капів для кастомізації у комплекті поставки, ціна!
- Недоліки:
- у процесі пошуку
- Саймон У***
Знайшлися мінуси?
- Руслан Г***
Доповнюю відгук через місяць активного користування - мінусів так і не знайшов, але ледь не вбив її - пролив стакан води на неї !!!
Оперативно відключив, зтрусив воду(благо у ній є перфорація знизу, через яку практично все вийшло), поклав у коробку в якій вона приїхалда і засипав рисом. Ніч так простояла, зранку підключив і вона працює)
Чесно кажучи, я думав що вона вже десь на китайських небесах і зустрічається з апостолом Петром... Але виявилась доволі живучою!
Також, мені мені подобається чіткий хід синіх свічів КРГД, я цілком і повністю задоволений купівлею - сміливо рекомендую!
Представник брендуШановний Пане Руслан, дякуємо Вам за розлогий відгук та високу оцінку яксоті AULA.
Приємного користування.
- МикитаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
Непогана клавіатура за свої кошти.
Представник брендуШановний Пане Микита, дякуємо за відгук та високу оцінку якості Aula. Приємного користування.
- Оксана Т***Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
Чудова клавіатура з українською розкладкою в даному ціновому сегменті, клік достатньо гучний та приємний.
Має багато режимів підсвітки, з'ємна рамка для зміни вигляду та додаткові клавіші.- Переваги:
- змінні клавіші та рамка, українськка розкладка
Представник брендуШановна Пані Оксана, дякуємо за відгук та вибір AULA. Приємного користування.
- Александр Б***
А що за рамка ? В неї є верхній корпус? На фото вроді не видно
Представник брендуШановний Пане Олександр, ранка на магнітах та знімається або одягається при бажанні. Дякуємо за звернення.
- Ростислав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
Имба
Представник брендуШановний Пане Ростислав,дякуємо за відгук та високу оцінку якості AULA. Приємного користування.
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з фіолетовим. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
Перший день використання. Мені дуже сподобалось в ній все. Підсвітка, звук, її вид. Буду поки і надалі користуватися. Згодом, якщо не забуду, скажу більше вражень від неї та її і -
- Переваги:
- Все що в ній є
- Недоліки:
- Поки не знайшов
Представник постачальникаШановний Пане Максим, дякуємо вам за відгук та високу оцінку якості продукції AULA. Приємного користування.
- Константин З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
Крутий товар
Дуже гучна
Здивувало що верхня накладка знімається, навіщо тільки не знаю))
Представник брендуШановний Пане Констянтин, дякуємо Вам за відгук, а також високу оцінку якості AULA. Приємного користування.
- Сергій Б***
Для очищения та кастомізації а також стану скелетон, при котрому інколи топкепи можна випадково зачепити і вони знімаються та відлітають і для запобігання цього і зробили борт-панель, ще вона може впливати на гучність.
- Софія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з фіолетовим. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
Клавіатура приїхала сьогодні, тому відгук про перше враження) Поки мені все подобається, дякую
- Переваги:
- Приїхала швидко, виглядає чудово, легко друкувати, різні режими підсвітки, можна робити невеличкий редизайн клавіш
- Недоліки:
- Не помітила
Представник брендуШановна Пані Софія, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку якості AULA. Приємного користування.
- Данило Р***
Доброго дня,скажіть будь ласка кружечок в правому верньому куті для чого він?
- Никита Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
Пишу как мини обзор клавиатуры, от обычного пользователя.
Клавиатура громкая, покупаете её в офис или дом, помните что её все будут слышать :) Но это механика, они все такие. У меня механика в первый раз, все остальные были мембранные.
Подсветка. Она идет одним цветом. Но настройки цвета удивили, очень много разных режимов. Так же подсветку можно убрать если вам она мешает. Сама подсветка идет под клавишам, и сами клавиши не светятся.
С права в верху колесо, оно регулирует громкость, мне крайне удобная функция так как когда смотришь видео, можно проще регулировать звук.
Возможно я не во всех функциях разобрался, но клавиатура бралась для работы, и в основном набирание текста и работа в фотошопе.
Один минус нашелся в клавиатуре. Накладка на клавиатура ( на дух фото представлена накладка ) в ней магниты, которые её держат. Так вот магниты не приклеены, а просто вставлены в пазы, и выпадают в 1 раз из 5 когда снимаешь накладку. За такую цену я не считаю что это проблема.
Приятно что есть кнопка "Fn" так как работаю за ноутбуком.
Так же сменные кнопки, так как изначально вам приходит клавиатура в двух цветах ( у меня белый и бирюзовый ) и сменить клавиши уже надо самому, но меняются они очень легко.
Читал что не качественная гравировка кириллицы, но у меня все отлично.
К ноутбуку подключилась мгновенно.
Для моей первой механики, клавиатура просто класс.- Переваги:
- Цена, качество, цвет.
Представник брендуУважаемый Никита, благодарим за развёрнутый отзыв и выбор продуктов AULA.Приятного пользования.
- Віталік К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
Запаковано все добре приїхало на розетку за день. Обслуговування на висоті. Брав під заміну старій Клавіатура дротова Aula Fireshock V5 Mechanical , так як вернув по гарантії спустя рік ремонту не підлягала(вернули кошти) заказав дану. Можу зрівняти ця 2088 про набагато тихіша , приятно що є магнітна зашита під клавіши від мусора,але жаль що немає підставки під руку,як в прошлій клавіутари((.
Дизайн кнопок чудовий,але немає підсвітки укр букв, але не привичро бо деякі клаіши стоять вище це але в кого під один рівень було то буде снавала не привично.- Переваги:
- Не громка,магнітна зашита,ціна
- Недоліки:
- Немає підставки під зап'ястя
Представник брендуШановний Пане Віталій.Дякуємо за розлогий відгук та вибір AULA.Приємного користування.
- ПетроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
Товар ретельно запакований, є певні недоліки, але в цілому покупкою задоволений. Клавіатура повністю відповідає своїй вартості, тим паче механіка
- Переваги:
- Якість, зручність, механіка
- Недоліки:
- Невеличке ехо при натисканні на клавіші
Представник брендуШановний Пане Петро, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку якості Aula. Приємного користування.
- FolkВідгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір: Білий із синім. Розкладка: Англійська / Українська
клавиатура хорошая, приятный материал а так же звук. подсветка отличная и приятно что положили оранжевые клавиши)
- Переваги:
- хорошая подсветка приятно работает
- Недоліки:
- когда только забрал залипал ктрл сейчас уже нет
- Мецгер М*** ОлексійовичВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
Very good!!
Представник брендуШановний Пане Максим, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку якості продукції AULA. Приємного користування.
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
Гарна, стильна клавіатура, додаткові кнопки полегшують роботу за ПК
- Переваги:
- Недорога
- Недоліки:
- На клавішах літери української розкладки не просвічуються
Представник брендуШановний Пане Максим, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку якості продукції AULA.Приємного користування.
- хєпикПродавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
Купляв клаву не тут ,користуюся декілька місяців.Не можу знайти софт до клави будьласка скиньте силку на софт.
- Переваги:
- приемно грати на цій клаві та печатати
- Недоліки:
- немае
Представник брендуШановний Пане, дякуємо за відгук та високу оцінку якості AULA. Програмне забезпечення ви можете знайти в описі клавіатури, на сайті розетка. Дякуємо за покупку та звернення.
- Бовдуй Ю***Відгук від покупця. Продавець: WOWS
Все просто норм. Хорошая механика за свою цену.
- Переваги:
- Цена Качество
- Недоліки:
- не нашел
- Продавець WOWS
Юрій, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Користуйтесь із задоволенням!
- Віталік Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з фіолетовим. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
Клавіатура хороша , не гнеться (як моя стара)
- Переваги:
- Хороша підсвітка
- Недоліки:
- Додаткові кейкапи трошки більші за обичні
Представник брендуШановний Пане Віталій, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку якості AULA. Приємного користування.
- Ростик Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
Клавиатура просто супер за свои деньги мне всё понравилось
- Переваги:
- Отличная
- Недоліки:
- Пока что не обнаружил
Представник брендуУважаемый Ростислав, благодарим Вас за отзыв, а так же высокую оценку качества AULA.Приятного пользования.
- Олексей Г***Відгук від покупця. Продавець: WOWS
Ставлю 5 звёзд, клавиатура ооочень хорошая но на не синие свечи(громкие после коричневых) но это не особо мешает, а так клавиатура прекрасная, 20 режимов насыщенной подсветки, и хочу сказать чтоб не кто не боялся ее брать на ней не только англ раскладка а есть украинская, говорю потому что сам переживал по этому поводу, берите смело;)
- Переваги:
- Все хорошо работает
- Недоліки:
- Громкая(но это на любителя, та и дело в свечах)
- Продавець WOWS
Олексій, вітаємо! Ми вдячні вам за відгук.
Приємного користування!
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: SVM. Колір: Білий. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue
Клавіатура чудова, дуже красива. Давно хотіла клавіатуру з англ/укр мовою. Підсвітка теж приємна до ока, великий плюс, що її можна регулювати по яскравості. Також у комплекті йдуть змінні клавіші. Звук теж дуже приємний, добра віддача у грі. Також можна легко знімати корпус який намагнічений.
- Переваги:
- Приємна на дотик, гарна віддача, є змінні клавіші, якісний матеріал
- Недоліки:
- Наразі немає
- Владислава Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з фіолетовим. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
Якісний матеріал та велика варіація керуванням підсвітки. Ніяких залипань, усе чітко. Звук від клавіш особисто мене не дратує, але якщо ви шукаєте тиху клаву, то краще буде придивитися до інших варіантів
Представник постачальникаШановний Пане Владислав, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку якості продукції AULA.Приємного користування.
- Ангеліна Р***Відгук від покупця. Продавець: Partner IT. Колір: Білий з фіолетовим. Розкладка: Англійська / Українська
Офігезна клавіатура, дуже задоволена
- Юрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
Чудова клавіатура за свої гроші
- Переваги:
- Стиль, ціна
- Недоліки:
- Не виявив
Представник постачальникаШановний Пане Юрій, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку якості продукції AULA.Приємного користування.
- Корчомный Р***Відгук від покупця. Продавець: Expert Market. Колір: Синій. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
Нравится что нажатия чувствуешь, это приятно. Очень шумная. Я ставил оринги под каждую клавишу - немного шум уменьшился.
Подсветка это, конечно, капец- Переваги:
- і ж***Відгук від покупця. Продавець: Expert Market. Колір: Синій. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
клавіатура вогонь, але не для офісу -голосна
- Данил М***Відгук від покупця. Продавець: Expert Market. Колір: Синій. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
Гарна бюджетна механічна клавіатура. Чутливі кнопки м'яка підсвітка
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- український шрифт швидко стирається wasd за 6-8 місяців активного геймінгу майже стерся український шрифт
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
Користуюся клавіатурою майже рік.За свої гроші доволі непогана механічна клавіатура.Пробелем з нею поки немає.
- Переваги:
- Клавіатура працює
- Недоліки:
- Українську розкладку і символи в розділі F погано видно підсвітка на них не діє,але це не дуже критично.
Представник брендуШановний Пане Богдан, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку якості продукції AULA. Приємного користування.
Представник постачальникаШановний Пане Богдан, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку якості продукції AULA.Приємного корситування.
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
Представник брендуШановний Пане Андрій, дякуємо за відгук та високу оцінку якості продукції AULA.Приємного користування.
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
Отличная клавиатура, громкая (мне это нравится). Подсветка одноцветная, не яркая, в меру. В комплекте пришел коврик хорошего качества, набор оранжевых клавиш на некоторые позиции и инструмент для снятия кнопок, к слову, очень удобный. В целом клавиатурой очень довольна.
Представник брендуШановна Пані Юлія, дякуємо за відгук та високу оцінку якості, продукції AULA. Приємного користування.
- Ренат Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
Клавиатура достойная за свою цену
Красивая механика всё отлично советую брать если ваш бюджет не выше 2 тысяч- Переваги:
- Доп свитчи вобщем красота
- Недоліки:
Представник брендуШановний Пане Ренат, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку якості продукції AULA. Приємного користування.
- РамілВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з фіолетовим. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
Норм клава если заказывать в белом цвете, остальные кажутся какими-то не такими
Выглядит круто и достойно надеюсь и проживёт хоть пару месяцев- Переваги:
- классный клик,печатать приятно
- Недоліки:
- подсветка
Представник брендуШановний Пане Раміл, дякуємо за відгук та високу оцінку якості AULA. За строк служби не перейматеся, у вас завжи є гарантія. Приємного користування.
- ДмитрийПродавець: Rozetka. Колір: Білий з фіолетовим. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
Очень недурственная клавиатура за эти деньги. Подруга сделала подарок к ДР. Брали тут, на Розетке. Щелчки громкие, но приятные, хотя раньше на дух не переносил механику. Есть свои нюансы, конечно. Кнопка F9 пришла с лёгким браком, будто на нее положили паяльник. И колёсико громкости цепляет пластик при прокрутке, потому серый ободок я снял. Также заказал Hator'овские кейкапы, т.к. даже латиница была нанесена лазером, не прозрачная. Ну вот теперь серо-бело-лиловая гамма, меня всё устраивает. Плюс коврик в подарок - приятно, прострочен по периметру, качество на уровне. В общем клавиатура не без нюансов, но за эту цену у меня претензий нет.
П.с. также в первый раз пришла клавиатура с открытой упаковкой, поцарапанными клавишами, распутанным проводом и чьей-то бородой между кнопок. В отделении мне сразу сказали, лучше подождите день, мы привезём другой экземпляр. На следующий день уже был в отделении.- Переваги:
- Цена, внешний вид
- Недоліки:
- Нюансы в сборке
Представник брендуШановна Пане Дмитро, дякуємо за відгук та вибір AULA. Приємного користування.
- Матвій О***Продавець: Rozetka. Колір: Білий з фіолетовим. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
Імба
- Переваги:
- Круто звучить
- Недоліки:
- Є магніти які мішають нажимати деякі клавіші
Представник брендуШановна Пане Матвій, дякуємо за відгук та вибір AULA. Приємного користування.
- Антон О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
Крута клавіатура
Представник брендуШановний Антон, дякуємо за відгук та високу оцінку якості AULA.Приємного користування.
- Себастіан С***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір: Білий із синім. Розкладка: Англійська / Українська
Дуже хороша клавіатура, виразні кольори і хороша чутливість
- Переваги:
- Кольори на фото повністю відповідають реальності
- Недоліки:
- Оранджеві клавіші досить важко вставити в клавіатуру
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним. Тип механічних перемикачів: KRGD Blue. Розкладка: Англійська / Українська
Покористувався клавіатурою кілька місяців, недоліків не виявив, все що заявлено в описі - відповідає дійсності, тим хто жаліється на гучність варто було перед цим почитати що таке механіка та ще й на синій світчах)
- Переваги:
- Зручна, Комфортна, Перемикання режимів освітлення, Контроль музики
- Недоліки:
- Не виявив
Представник брендуШановний Пане Денис, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку якості AULA.Приємного користування.