Топи продажів

Відгуки покупців про Матрац ортопедичний Time 140x200 см (151128)

Код :  399752016
Оцінка користувачів 4.33/5
  • Відгуки про товар продавця Мій Дім
  • Миша В***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Розміри: 140x200 см

Все дуже добре!

• Продавець  Мой Дом

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь!!!

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 145x190 см

Футоном тяжело назвать, т.к. спать на твёрдом полу не очень приятно, но я его брал для других целей — постелить на раскладной диван, который не складываю. За 7 лет уже продавился, затёрся, но всё ещё ничего.

Переваги:
    Хороший матрац
  • Дмитро Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 160x190 см

Доброго дня ,замовив цей топер,він дуже класний і зручний ,поклав на диван і задоволений
    Але ,доставка розетка десь 4 тиждня і плюс матрас за цей час подешевшав на 30% ,навіщо робити таку довгу доставку що він аж в ціні впав ,не став відміняти ,хоча надо було

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 80x190 см

Кокосова койра пробивається через "чохол" футона. Цей же "чохол" дуже швидко взявся такими ковтунцями, що заважають нормально спати (відчуваються як якась крупа під простирадлом).
    Хоча за таку ціну якість більш-менш нормальна, я б доплатив пару сотень і взяв щось краще.

Переваги:
    Недоліки:
    Наповнення (Кокосова койра), "чохол"

Добрий день! Зверніться, будь-ласка, на номер гарячої лінії виробника 0 800 30-13-07

• Сергій К***

Для чого? Ви вже й так прочитали мій відгук.

• Людмила З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 125x190 см

Гарний фотон на свої гроші.

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 140x190 см

Дуже круто шо сторони різні , на мʼякій лежиш наче на хмарці

Переваги:
    Швидка доставка

• Вячеслав Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 160x200 см

Красивий і практичний футон.

Переваги:
    Розмір точний як в описі, ліг точно на своє місце.
    Недоліки:
    Немає чохла для транспортировки.

• Олексій Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 115x180 см

скільки б на ньому могло зародитися дітей, та не склалося...

Переваги:
    розмір
  • Анна Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 160x200 см

Отличный футон. Размер подошёл идеально, качество хорошее. Спать немного жёстко, но первый 1-2 дня, потом привыкаешь! После матраса, где чувствуешь каждую пружину это идеальный вариант! При перевозке нужно учесть, что складывать его нельзя. Только грузовым транспортом доставка. А этот момент в описании не указан. Его вес примерно 9 кг! Рекомендую к покупке! Пользуюсь месяц, пока всё отлично! Нормализовался сон! А это очень важно!

Переваги:
    Качество. Цена, комфорт в эксплуатации.
    Недоліки:
    Доставка грузовым транспортом, о чём не указано к описанию товара.

• Олександра
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 80x190 см

Купили як основний матрас дитині, розмір 190*80 , окремо придбали в юску наматрасник і чудово. Попередній в дитяче ліжко теж був цієї фірми кокосовий , але там був в комплекті наматрасник на замку, в нас на великому
    ліжку теж ця фірма лише модель кокорол, він без пружинний і дуже великий та зручний.
    Це вже третій матрас і ми довіряємо тому що вони дійсно якісні , не просідають

Переваги:
    Недоліки:
    Немає наматрасника

Добрий день! Дякуємо за відгук!

• Микола Ф***

Отлично

Добрий день, дякуємо за відгук!

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 115x190 см

Сам футон хороший, але хочеться поставити нуль в оцінку саме виробнику. Минулий футон купив у них на сайті передоплатою, в історії замовлень нічого не відобразилось. 2 тижні намагався зв'язатись з виробником усіма можливими способами: по пошті, по телефону, інстаграм, фейсбук - усюди тиша. Тому врахуйте, що якщо треба буде звернутись до виробника, на допомогу не розраховуйте, вони безнадійні. Ще мінус бал за очікування товару в 2 тижні. А так все нормально, повторюсь, до футону питань немає

Добрий день! Дякуємо за відгук по футону. Якщо виникають питання, Ви можете звернутись на гарячу лінію на сайті come-for. Ми завжди готові дати відповіді на Ваші запитання.

• Владислав

Як це ви готові відповісти завжди, якщо влітку за 2 тижні так і не отримав відповіді ні на пошті, ні по телефону, ні в соц мережах?

Добрий день! Я не можу зараз побачити Ваші звернення влітку, але якщо в Вас зараз є запитання, ми готові Вам відповісти.

• Владимир Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 80x190 см

Дуже мягкий, навіть враховуючи, що він має різносторонню жорсткість. Кокосова койра, взагалі не відчувається, наче там дешевий паролон. Перед цим брав аналогічний по конструктиву але іншого виробника - є велика різниця. Розетці за сервсі теж 1 бал, так як навіть упакований товар ( без відкриття заводської упоковки) відмовились приймати, (в той же день). Пишу відгук тому що, сам його брав на основі позитивних відгуків, якби були схожі коментарі на мої, то відмовився б від покупки.

Переваги:
    Не має, лише якщо вам потрібний мягкий матрас.
    Недоліки:
    Дуже мягкий, навіть враховуючи, що він має різносторонню жорсткість.
    • Игорь

подскажите производителя или модель другого?

Добрий день! Виробник данної моделі Come-for.

• Татьяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 90x200 см

Заказала на Розетке Футон Ком-фор Тайм, получила через пять дней в точке выдачи.
    Упаковка матраса идёт стандартного размера, оказалась гораздо больше моего матраса. Повезло, что упаковка не была повреждена, потому что в пункте выдачи Розетки получила матрас с очень толсты слоем пыли на упаковке. Делают ли уборку на складах хоть иногда? Уже не первый раз получаю товар, который страшно брать в руки из-за большого количества пыли на нём.
    Футон покупался с целью выровнять проваливающийся пружинный матрас.
    В принципе со своей задачей справился, пружины не чувствуются, но могло бы быть и лучше. Мне есть с чем сравнить. Ранее покупала Футон-4 от Матролюкс, который имеет более толстый слой кокосовой койры, за счёт чего гораздо лучше держит форму и не позволяет прогибаться на неровностях поверхности. У футона Ком-фор Тайм разница между более жёсткой и более мягкой стороной слабо выражена, койры маловато, но зато он легче и значительно дешевле.
    К размеру матраса претензий нет, брали чуть больший (нужно 197 см длина, а взяли 200 см), сел хорошо. Не каждый матрас можно подогнать под свой нестандартный размер, этот можно.
    Чехол матраса не прошёл испытания когтями котика, сразу же появились вытянутые петельки. Сам матрас не сползает, но однозначно нужно заказывать наматрасник, чтобы не сбегала простыня.
    #мояраспаковка

Переваги:
    Хорошее соотношение цена качество

Доброго дня, Тетяна . Дякуєм за приділений час для написання відгуку. Бажаєм приємного користування.

Хороший матрас.

Хороший матрас середньої жорсткості

• Наталия Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 90x200 см
  • Лілія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 115x190 см

Не попередили, що матрац буде в розгорнутому вигляді. Думала, що живемо поруж і доставити додому буде легко. Чоловік ледве дотащив. Але вже заспокоївся. Так що дякую за мій комфортний сон

Переваги:
    зручний. Спати стала краще
    Недоліки:
    Простинка збивається. Треба буде купити на резинці. А також замовила резинки на прищіпках, які тримають простирадло на матраці
  • Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 160x190 см
    Переваги:
    Цена
  • Олена О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 135x190 см

Користувалися неділю,що можна сказати,, брали щоб вирівняти нерівності на кутовому дивані з цією задачею не справився..по порядку,, перед цим брали без койри (здається спайс)на простий диван дитині ,нам все сподобалося,і вирішили взяти для себе так як кутовий диван виявився не рівний при розкладанні,так от на тих нерівностях футон просідає і таке відчуття що ломається койра,після однієї ночі утворилася добра вм'ятина (до речі моя вага 70кг)тож тепер спимо тільки на м'якій стороні.. Можливо на рівному дивані такого не було б..тепер про інше замовляли дліну 190см як і попередній прийшов на 4см менше,і постійно сповзає..і цих 4см явно не вистачає.. Якось ось так

• Марія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 160x190 см

Придбала 3 місяці тому. Матеріали якісні. Доставили в домовлений термін (через 9 днів) і прямо до під'їзду.
    Якщо плануєте купити даний футон, то зверніть увагу на основу свого ліжка чи дивана, бо криву не допоможе вирівняти, а от для рівної - ідеально.

Переваги:
    Футон справді зручний для сну. Спершу трохи твердуватий, але десь за тиждень звикаєш і гарно висипаєшся.
    Недоліки:
    Якщо купуєте футон, щоб умовно вирівняти старий диван чи матрац на ліжку - то він длян цього не підходить. Якщо у старому матраці чи дивані є вм'ятини, вони продавляться і через футон. Спробували так поспати одну ніч - не дуже зручно. Тому просто прибрали старі матраци і поклали футон на дерев'яну основу ліжка. От тепер справді зручно.
  • Андрій М***

рекомендую

Переваги:
    удобный тёплый качественный
    Недоліки:
    не заметил
  • Надежда Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 80x190 см

Ожидала худшего, некоторые кричали поролон но это совсем не так, пользуюсь 2+ месяца пока все хорошо нет никаких вмятин.

Переваги:
    достаточно упругий
    Недоліки:
    пока нет
  • Сущенко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 140x190 см

Звичайний, нічого особливого, продавлюється. (постійно перевертаємо, наша вага до 70 кг..)

Переваги:
    Перериває нерівності дивану- книжки.
    Недоліки:
    Якісь чохла.
  • Карпец Е***

Имел ввиду чехол

• Карпец Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 140x190 см

Добрый вечер. Где взять наматрасник на него?

• Винник Я***

Наматрасники здесь есть - посилання

• Vasiliy
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 90x190 см

Подходит на каркас для орт. матрасов. Тверже чем Come-for Дуэт Сторона с кокосовой койрой 4-4.5 из 5 по твердости, вторая сторона 3.5 из 5.

Переваги:
    Качественный, удобный
  • Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 140x190 см

Отличный футон за такие деньги.

• Василь Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 90x190 см

Прекрасний матрас,я замовив два,спимо з дружиною майже рік. Дуже задоволені,рекомендую.

• Иван Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 140x200 см

На первый взгляд не верил в хорошее качество .Но наконец стал нормально высыпаться .Утром спина не болит и жесткость можно выбрать индивидуально под себя.Я очень доволен.

Переваги:
    ХОРОШЕЕ КАЧЕСТВО
  • Гаврилова А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 140x190 см

Рекомендую, спина не болит, спать комфортно

Переваги:
    Неплохой футон по приемлемой цене, неровности дивана исчезли
    Недоліки:
    Немного более жесткий чем предполагалось
  • Иван Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 140x200 см

На первый взгляд хороший. двухсторонняя жесткость радует .Но скажите пожалуйста зачем производитель пишет такие супер крутые заморские слова Spring Foam .Не просто написать ОБЫЧНЫЙ ПОРОЛОН и всем все понятно.

Переваги:
    Наконец Я выспался!
    Недоліки:
    не обнаружил.Полежим увидим.
    • Валерий

Поролон поролону рознь. Есть много модификаций поролона, но не все понимают что для лежания необходим более упругий и долговечный материал, для этого производитель пишет ПЕНА, для того что бы покупатель понял что это специально разработанная пена для матрасов, а поролон используется в основном для мочалок.

• Василь Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 90x190 см

Рекомендую всім,я і моя дружина задоволені. Й

Переваги:
    Замовив футон на Розетка.Хороший матрас.Ортопедичний ефект,перше враження непотішило,трохи твердоватий.Але переспав ніч і враження змінилося.Дружина дуже задоволена,не муляє не давить.Він якби підлаштовується під рельєф тіла.
    Недоліки:
    Хто привик спати на ватнтму матрасі,йому на початку буде трохи не комфортно.
  • Леонид
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 160x200 см

шикарный топпер, как сверху на старый матрас, так и просто на ровную поверхность каркаса кровати.

Переваги:
    уровень жесткости соответствует заявленному, цена / качество
    Недоліки:
    не выявлено
  • Иван
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 125x190 см

Отличный футон.