Сток. Уцінені, вживані, відновлені товари. До -60% на обране

Відгуки покупців про Адаптер 3MK | Type-C to Jack 3.5 | Чорний (5903108518055)

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Віктор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудова сумісність з девайсами, непогана якість звуку, та і зроблено якісно, приємно виглядає, є відчуття, що витримає повсякденне використання. Хто шукає саме для айфону перехідник з DAC бо аналогового виходу через USB вже не роблять на останніх моделях це саме воно.

Переваги:
    Працює з iPhone (17), iPad, Android, Mac
  • Льоша П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купив, бо телефон без аудіороз’єму, а старі дротові навушники ще живі й улюблені. Адаптер справляється на відмінно –звук чистий, нічого не тріщить, усе працює з першого підключення. Брав як тимчасовий варіант, а виявилось, що дуже навіть зручно і тепер не планую нічого міняти.

• Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купив адаптер для телефону, бо в нього немає такого розʼєму, а мені під навушники потрібно було. Адаптер компактний, міцний і виглядає якісно. Підключення стабільне, звук передає без спотворень та без затримок. Я задоволений.

• Альона П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купила собі для дротових навушників, бо в бездротових на іграх затримка звуку є, тому мені зручніше дротовими користуватись. Придбала цей перехідник ще й по хорошій знижці. Доставка швидка. Все добре запаковано. За якістю сам шнур дуже хороший, гнучкий та приємний на дотик. Виконує свою функцію добре, звук не став гірший, не змінює його ( переживала за це, але все ок, бо музичну тоже люблю послухати)

• Наталія К***

06.11.24 отримано
    01.2025 шукаю новий, бо це1 працює некоректно... тріщить...
    не рекомендую

Наталю, доброго дня!

Дякуємо за вибір 3mk!

Якщо при використанні адаптера спостерігається тріск, ймовірною причиною може бути окислення контактів штекера 3.5 мм. Також можливе накопичення пилу або забруднень у роз'ємах Type-C чи 3.5 мм, що може перешкоджати стабільному з'єднанню та впливати на якість звуку. Рекомендуємо перевірити та очистити контакти, використовуючи спеціальні засоби для догляду за електронікою.

Для детальної консультації, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо, а в разі необхідності - замінемо адаптер на новий.
      Телефон: 0 800 50-24-05
      Telegram: @cscs_support (написати в один клік посилання)

• Вячеслав В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

DAC чип присутствует, всё работает как и должно, в моём случае с google pixel 6.
    Звук сильно не искажает.
    Топ за свои деньги

• Paul

отлично работает с сенх 380про

Переваги:
    Работает с Iphone 15
    Недоліки:
    нету
  • Роман Ц***

Працює гарнітура.

Переваги:
    Працює гарнітура.
    Недоліки:
    Ніт
  • Дмитрий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличное качество и доступная цена. Рекомендую!

Переваги:
    Качество, цена