- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Tochka Co.. Колір: Бежевий
До дряпки питань немає, але продавець не додав в пакування шуруп, а гайка запала всередину стовбура. Довелося шукати альтернативне рішення зі своїх інструментів.
Тобто фактично ми отримали товар, який неможливо скласти та використати.- Переваги:
- Гарна на свої гроші дряпка
- Недоліки:
- Відсутні деталі для того, щоб скласти товар
- Продавець Tochka Co.
Кожна наша дряпка комплектується повністю! Звичайно з шурупом, який вже вкручен у стовпчик для зберігання, та інструкцією по зборці. Якщо у Вас виникли проблеми, будь ласка звертайтесь до нас, ми іх обов"язково виришім. Також Ви можете повернути, або обміняти товар протягом 14 днів.
- Дмитрий Р***Відгук від покупця. Продавець: Tochka Co.. Колір: Бежевий
Любов з першого погляду
- Переваги:
- Висока якість за помірну ціну
- Лариса Х***Відгук від покупця. Продавець: Tochka Co.. Колір: Бежевий
Кігтеточка сподобалась, якість гарна. Шукала високу і знайшла на Розетці. Збирається легко (є пошагова інструкція), не хитається. Покупкою задоволена, дякую!
- Переваги:
- Гарна якість, приємна ціна
- Недоліки:
- Не має
- Продавець Tochka Co.
Дуже дякуємо за Ваш відгук!
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Tochka Co.. Колір: Бежевий
Продавець зателефонував одразу після замовлення, все уточнив, відправив вчасно.Когтеточка дуже сподобалась моєму коту, збирали разом))Вона досить велика, я таку і хотіла замовити, дивилась по зоомагазинам, но не знайшла.Дуже гарної якості, ціна доступна, все чудово!)
- Переваги:
- Когтеточка чудової якості, велика, міцна, гарно зроблена
Дякуємо за Ваш відгук!
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Tochka Co.. Колір: Бежевий
Когтеточка якісна, стійка, не хитається. Кіт задоволений, хороше співвідношення ціни та якості.
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Продавець Tochka Co.
Дякуємо за Ваш відгук, та фото!