Відгуки покупців про Комплект 3шт. засіб від тарганів Green Leaf Powder Cockroach Killer порошок від тарганів у квартирі (3000077-TOP-3)

Оцінка користувачів 4.13/5
  • Відгуки про товар продавця Столиця Покупок
  • Ольга Б***

Действительно эффективен.

Переваги:
    Эффективность
    • Продавець  Столица Покупок

Дякуємо за Ваш відгук, Ольга!

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Столиця Покупок

Замовила для перестраховки, шоб було

Переваги:
    Легко носити з собою в дамській сумочці , розмір як пакетик чаю
    Недоліки:
    Розмір як пакетик чаю, потрібно замовляти більше, бо цей розмір тараканам на один зуб
    • Продавець  Столица Покупок

Доброго дня, розмір товару вказаний в характеристиках : габарити упаковки - 9х7 см.

• Анна Т***

Проблему вирішено

Добрый ночи! Получила посылку. Забрала не проверяя так как доверяла продажам на розетке! И тут я розочеровалась ... Вместо 10 пачек оказалось 5. Я понимаю что моя ошибка в том что я не проверила посылку ну все же факт остаётся фактом. Я вам подарила 250гривен. Внимательнее относитесь к заказам и отправке. А я предпочту обходить розетку 10 дорогой. Я не стану бедной а вы не разбогатеёте....

Переваги:
    Недоліки:
    НЕ РЕКОМЕНДУЕТСЯ МАГАЗИН! НЕ ПОЛНОСТЬЮ СОБИРАЮТ ЗАКАЗ!
    МОШЕННИКИ!
    • Продавець  Столица Покупок

Доброго дня, з Вами зв'язався менеджер для вирішення питання - довідправили Вам товар за наш рахунок. Вибачте за незручності.

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: EFFECT

Прийшло зовсім не те що ми замовляли

• Олександр А***

Тарганів значно поменшало

• Владимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez. Кількість: 10. Вага: 50 г

Використав цей порошок в комбінації зі спреєм Wellpex, що купив в цьому ж магазині. Не знаю що саме подіяло, але великі чорні таргани виздихали. До сих пір трупики в різних містах знаходжу. Ше досі іноді залазять від сусідів маленькі, але і їх поменшало. Зараз закінчив ремонт і поставив сітки на всю вентиляцію, сподіваюсь повність з ними справитись.

Переваги:
    Потужність :)
    • Продавець  OnlyDez

Вітаю,Володимире!Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що Засіб від тарганів Wellpex спрей допоміг вам у боротьбі з тарганами .Завжди готові запропонувати найефективніші рішення для боротьби проти шкідників.Дійсно в комплексі засоби завжди краще працюють!Також для закріплення результату та знищення малих ,які могли з'явитися з личинок дієво повторити обробку . Якщо виникнуть питання .звертайтесь,з радістю допоможемо!

• Ірина Н***

Засіб дієвий на всі 100%, рекомендую

• Продавець  OnlyDez

Доброго дня,Ірино!Дякуємо за відгук!
      Нехай ваш простір завжди буде спокійним і без непроханих гостей!

• Юлия О***
    Відгук від покупця. Продавець: 4AP1. Вага: 5 г

Побутовий засіб від тарганів непоганої ефективності, але потрібно періодичне повторювання його застосування

Переваги:
    Достатньо ефективний засіб від тарганів
    Недоліки:
    Потрібне неодноразове повторне оброблення приміщеннь
  • Ирина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Саметой

Нажаль ефекту так і не дочекалися...

• Продавець  Саметой

Доброго дня! Нам прикро, що сталася така ситуація, можливо використовували не по інструкції. Масова загибель тарганів починається вже через кілька днів після того, як порошок розсипаний на паперові підкладки та розставлений у різних місцях приміщення.

• Виталий С***
    Відгук від покупця. Продавець: IDEATORG

Тараканы дохнут как семечки, понахавают порошка, а через 2-3 дня ходишь их собираешь.

Переваги:
    Топ за свои деньги!
    • Продавець  IDEATORG

Дякую. Дуже приємно. Буду рада допомогти у майбутньому

• Наталья С***
    Продавець: Popular Line

продавец принял оплату и неделю не звонит, не отвечает на сообщения в личном кабинете Розетки и нет информации ни о доставке, ни о возврате денег. При звонке не берет трубку и включает автоответчик. Не советую данного продавца!