- Ніна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Spearmint
Приїхав не той колір який замовляла. Хоч на на коробці вказаний вірний.
Загалом по якості ок, але будьте більш уважні до пакування.
Коробка була не запакована (тобто не заклеєна).
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: посиланняЗ повагою команда ArmorStandart.
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Колір: Pink
Чудовий товар. Купувався від колір чохла до телефону. Прийшов швидко. Дитина задоволена.
- Катерина Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Light Grey
Гарний чохол, сів плотно. Приємний на дотик.
- Переваги:
- гарний чохол
- Недоліки:
- не виявила
Представник постачальникаДоброго дня, Катерина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Євген Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Відмінно
Представник постачальникаДоброго дня, Євген! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Женя М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Класний чохол матова ризина да ще коробка приїхала чудова без подряпин та вмятин
- Переваги:
- Пушка
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Женя! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple
Класний чохол, і колір-лаванди, матовий і на дотик приємний, сподобався. По розміру як раз.. Дякую)
Представник постачальникаДоброго дня, Світлана! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олеся М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink Sand
Хороший чохол
Представник постачальникаДоброго дня, Олеся! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Віталій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Noctilucent
Колір не відповідає заявленому на фото. Замовляв саме заради кольору. Розчарування.
- Святослав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
Класний чохол тактильно відчувається приємно до навушників прилягає міцно ніяка пилюка непопаде туди
- Переваги:
- Гарний,міцний
- Недоліки:
- Збирає шерсть кота
Представник постачальникаДоброго дня, Святослав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купувала в прозорому кольорі - швидко жовтіють. Вирішила придбати в чорному - та матове покриття притягує до себе бруд і дуже не гарно..
- Переваги:
- Захищає навушники від пошкоджень, зручне кріплення
- Недоліки:
- Недовговічний
Представник постачальникаДобрий день, Олена! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас. Дякуємо за Ваш вибір! З повагою команда ArmorStandart.
- Крістіна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Yellow
Чохол не поганий, колір гарний, затичка для гнізда зарядки, картки обʼєднаний з основою. Але дуже поганий карабін. Загалом користуюся чохлом близько місяця, за весь час разів зо 5 задіяла карабін. Щойно він розсипався у мене в руках.
- Недоліки:
- Карабін слабкий.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
Підійшов відмінно
- Переваги:
- Колір яскравий, на дотик приємний
- Недоліки:
- Не виявив
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Валентин С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Atrovirens
Чоход супер) відлитий грано, сидить чітко заглушка на зарядний порт.
Представник постачальникаДоброго дня, Валентин! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Узбек Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Noctilucent
Найкращій чохол! Карабін якісний. Дуже сподобався матовий білий колір. Тепер завжди буду такий купувати
- Переваги:
- Щільно прилягає, тримається ідеально.
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Аня Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Noctilucent
Отличный чехол
- Переваги:
- Качество и цена
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Евгений Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Noctilucent
Гарний
- Переваги:
- За 100 грн топ
- Олеся Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Lavender Grey
Очень хороший чехол.
Розетка приятно удивили, заказ пришел на 3 дня раньше)- Переваги:
- Качество отличное
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple
Все дуже чудово, рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
Дуже класний чохол! Ще і за таку приємну ціну по акції. Силікон щільний, міцний, приємний на дотик. Яскравий колір. Навушники сидять в ньому добре.
- Переваги:
- Якість, ціна, зовнішній вигляд
- Недоліки:
- Не знайшла
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Atrovirens
Якість супер, підійшов ідеально
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- РомаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Noctilucent
місяць як користуюся, весь корпус під щохлом став подряпаний. краще без нього
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- подряпини
- Лілія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple
Хороший товар
Представник постачальникаДоброго дня, Лілія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ДамирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Noctilucent
Чохол приємний на дотик!
- Переваги:
- Світиться у темряві!
Представник постачальникаДоброго дня, Дамир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Noctilucent
Гарний чохол, який добре підійшов.В темряві має люмінісентні властивості
- Оля Д***Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Колір: Violet
Приємний на дотик, не злітає
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Noctilucent
Колір «noctilucent» на малюнку зображений голубеньким, що задовольняло. По факту він прозорий і мав бути флюоресцентний. Вирішили забрати товар, бо вже не було часу шукати і замовляти новий, і сподівались, що буде світитись. Нажаль не світиться і виглядає убого. Не раджу.
- Переваги:
- Функцію захисту від подряпин виконує
- Недоліки:
- Не відповідає описанню. Не голубенький і не світиться флюоресцентом.
- Інна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Sky Blue
Зручний, приємний на дотик, колір відповідає фото, практично не брудниться. Не дивлячись на виступ кришечки ззаду, дозволяє використовувати бездротову зарядку.
Представник постачальникаДоброго дня, Інна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Hermes
Порвалась сзади резинка спустя полтора месяца
- Недоліки:
- Порвалась сзади резинка спустя полтора месяца
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Spearmint
Гарна якість, гарна ціна
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- КаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Sky Blue
Отличный чехол. Брала небесно голубой, цвет очень приятный.
Представник постачальникаДоброго дня, Карина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олег Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Sky Blue
Шикарний чохлик, підійшов для кейсу airpods 2 ідеально.
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда Armorstandart.
- Марія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Yellow
за такий кошт ідеальний товар
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
Брала червоного кольору. Дуже гарна якість! Дякую
- Переваги:
- Ціна і якість
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Марія! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Advanced Ash
Хороший чехол за такие деньги
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Все ок!!
Представник постачальникаДоброго дня, Максим! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Елена У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Lavender Grey
Супер, ідеально підійшов, колір вогонь!
- Переваги:
- Колір, якість, ціна
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.