Картка Rozetka

Відгуки покупців про Дальнобійний Бездротовий USB Bluetooth 5.3 Адаптер Zexmte з антеною (USB-BT-5.3-100m-zmt)

Код:  400122015
Оцінка користувачів 4.43/5
  • Леонид Б***

Антенна не работает.

Недоліки:
    Драйвера загрузились программа нет. Антену видит,но неработае. Если можна ссылку на программу.
    • Продавець  PCliX

Доброго дня, зв'яжіться з нами, для вирішення даного питання.

• Леонид Б***

Я понял и продавцу пофиг продал и всё.

• Продавець  PCliX

Доброго дня, на жаль, з вами не вийшло вийти на зв'язок по телефону, а також Viber та Telegram.

Хочу звернути вашу увагу, що на Windows 10 та 11 адаптер працює без додаткових драйверів на блютуз (тобто вставили у USB та працює).
      Проте залежно від вашої моделі материнської плати, для коректної роботи можуть бути необхідні драйвери саме на мат. плату, які ви можете знайти на офіційному сайті виробника мат.плати.
      Також звертаю вашу увагу, що бажано підключати блютуз позаду ПК (в порти мат. плати), оскільки старі або бюджетні моделі корпусів можуть не видавати достатній вольтаж на USB портах.

Для нас дуже важлива якість наших продуктів, а також, щоб кінцевий споживач був задоволений товаром та сервісом.
      Тому якщо вам не вдалося вирішити проблему, прошу перетелефонувати нам за номером телефону вказаному у карточці товару або відповісти у месенджер.
      Ми допоможемо вам вирішити дану проблему, або зробити повернення товару та коштів.

• Василь Б***

Працює добре
    З любими наущєшніками і мишкой

• Лавріненко Б***
    Відгук від покупця. Продавець: PCliX

Працює все супер, брав для PS 5 контроллера. У самого ПК, в якого материнська плата з вбудованим wifi і блютуз модулями, але якість сигналу там просто ніяка. З цим адаптером цих проблем просто не стало, я радий що його придбав

Переваги:
    Все працює, далекий сигнал, ціна
  • Андрій А***
    Відгук від покупця. Продавець: PCliX

Замінив свій 5.0 без антени на цей, бо купив навушкники apple airpods 2 pro, і вони за пів метри вже переставали працювати. Встановив цей адаптер, драйвера завантажував через центр оновлення віндовс, потрібно було перепідключати пристрої заново, хоча вони відображались, але не підключалось. В комплекті адаптер, антена яка знімаєтсья та диск з драйвером. Пройшов по квартирі через декілька стін працює, але іноді пропадає, буває мікро зактик іноді, за 10 хвилин прослуховування музики 2 рази був, але то таке, потрібно більше часу на тест, але вже набагато краще)

Переваги:
    Ціна, дальність.
    Недоліки:
    нема
  • Леонид З***

Дуже добре працює

• Вадим Л***
    Відгук від покупця. Продавець: PCliX

Все прийшло, лояльні працівники, сигнал в навушниках спокійно пробиває через стіну зі стабільним звуком. Без затримок в відео)
    В комплекті є диск з драйверами, але гадаю сьогодні це не дуже актуально)
    Windows 11 самостійно підтягнула драйвера без всяких проблем)
    Рекомендую!

• Даниил Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: PCliX

З підключенням та роботою Xbox Series X | S Wireless Controller жодних проблем не виникло

Переваги:
    Bluetooth 5.3, наявність антени