Відгуки покупців про Ігровий набір Дартс двосторонній 40см з дротиками 6шт іграшка для дітей та дорослих KL MS0097

Оцінка користувачів 3.86/5
  • Юрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Monopol-Koffer

1. Фактичний діаметр 40см.тож коли змінюєш на попередній 43см. це відчувається.
    2. Комплектні дротики не "топори" як зазвичай, принаймі хвостовики і оперення рівне і нормально зроблене. Є можливіть перекрутити їх на стандартні більш важкі дротики, що дасть дуже агресивний політ.

Переваги:
    Без металевої сітки на скобах, я у однокласників. Комплектні дротики якісно зроблені і літають доволі точно
    Недоліки:
    діаметр 15,74"
  • Вячеслав Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Toytopia-UA

В характеристиках вказано: матеріал- поліпропілен. Це не так. Полоска тонкого картона, спочатку здвигалось при попаданні, почало роспадатись за півтора місяця.

Переваги:
    17' саме дешеве
    Недоліки:
    Зроблене з полоски тонкого картону, яка при використанні здвигається та руйнується.
  • Олексій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: OxaRoom

2 дротика зламалися у перший же день. Погано застряють, бо надто легкі. Без претензій, бо цього і слід очікувати, коли вартість мінімальна. Купили дошку, докупайте важчі дротики

Переваги:
    дешева іграшка
    Недоліки:
    дротики
    • Продавець  OxaRoom

Добрий день, Олексій! Дякуємо за Ваш розгорнутий відгук.

• Софія У***
    Відгук від покупця. Продавець: OxaRoom

Гарна мішень тільки дротики дуже туго входять. Тема мати неабияку силу. Ще упаковка товару як на мене трохи ненадійна але в мене все прийшло, все ціле.

• Продавець  OxaRoom

Добридень, Софія! Дякуємо за Ваш відгук і вибір нашого магазину!

• Яна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: OxaRoom

Отримали посилку, все відповідає характеристиці. Надіслали вчасно. Дякую менеджеру з продажів за оперативність!

Переваги:
    Якість
    • Продавець  OxaRoom

Яна, добридень! Дякуємо за Ваш відгук і вибір нашого магазину.

• Боголей В***
    Відгук від покупця. Продавець: OxaRoom

Товаром доволен, и дети тоже)

• Продавець  OxaRoom

Добридень, Василь! Дякуємо за Ваш відгук і вибір нашого магазину. Грайте з задоволенням)

• Максим З***
    Відгук від покупця. Продавець: Igrussimos

рекомендую к покупке, у кого есть дети или взрослые ))) все будут играть. Азарт обеспечен.

Переваги:
    Это простой вариант Дартс. Повесил дома на стену, закрыл бока пенопластом и все, кто в гостях, не хотят идти домой. Рекомендую!
    Недоліки:
    немного туповатые концы дротиков, но это поправимо