Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Лазерна вказівка зелена лазер ручка для котів і презентацій 8 насадок Kayfovo L-12

Оцінка користувачів 4.67/5
на основі 24 відгуки
  • Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Чудова якість, металевий корпус, багато насадок.

• Віктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Зелений промінь дуже яскравий, видно навіть вдень. Дякую за швидку доставку!

• Геннадій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Дуже задоволений покупкою. Одна річ закриває і робочі потреби, і домашні розваги з улюбленцем. Рекомендую !

• Богдан К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Купив для кота, а тепер вся сім'я просить «лазерне шоу» щовечора. Чудова покупка!

• Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Класна лазерна указка, дуже хороша яскравість!

• Віталій З***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Хороший варіант для дому та легких презентацій , дякую!

• Соломія С***

Хороший лазер

• Анна С***

Все швидко і без дефектів. Замовленням задоволені. Дякую

Переваги:
    Все добре
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  Lemeshop

• Марина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Хороший лазер, гарно світить, багато насадок.

• Костя И***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Нормальний лазер. Далеко світить вночі. Матеріали збірки так собі, але ж і ціна не висока

• Панов А***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Сподобився пристрий спочатку, дуже потужний, але через тиждень користування почалася проблема із замком. Він перестав робити, треба спіймати саме ту тучку де воно ловить контакт, та це не на довго, потім знов треба ловити. Навіщо взагалі цей замок зроблено? Дитина засмучена. Китай є китай.

• Продавець  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук. Хочемо уточнити: у цій моделі лазерної указки немає замка, тож підкажіть, будь ласка, про який саме елемент іде мова? Що саме у роботі пристрою вас не влаштовує найбільше – зручність використання, потужність чи якість кнопки? Ми цінуємо ваш зворотний зв’язок і готові допомогти розібратися у ситуації.

• Махмудов А***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Полная ерунда, развалилась через неделю использования

• Антоніна З***

Класна річ

Переваги:
    Світить далеко, багато насадок
    • Продавець  Lemeshop

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Классный набор, ребенку очень понравилось))

• Денис С***

Отличный набор

Переваги:
    Цена/качество
    • Продавець  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Александр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Все сподобалося, топ указка!

• Михаил Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Вполне неплохой , всё в комплекте с батарейками.

Переваги:
    Для детей поиграть ,саме то
    • Продавець  Lemeshop

Шановний Михаил, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)

• Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Указка потужна, брали для презентацій. Якістю задоволені. Дякую продавцю за гарне обслуговування.

Переваги:
    Потужна
    • Продавець  Lemeshop

Шановна Олена, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Надія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Чудовий лазер, гарно і далеко світить, діти задоволенні.

• Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановна Надія, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Ируся М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Дуже гарний лазер,світить чудесно,дитина в захваті.Рекомендую.

Переваги:
    Все чудово
    • Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановна Ируся, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Таня О***

хорошая указка, благодарю магазин

• Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановна Таня, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку Приємного користування))

• Валерія И***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Давно шукала таку класну указку, завжди потрібно вести звіти і робити презентації, ця указка як ніколи мені знадобилася. Зручний розмір, добре і далеко світить

• Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановна Валерія, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку Приємного користування))

• Ярик С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Хорошо что я нашел такую указку, с ней действительно удобно работать, лазер тоненький и очень яркий, не нужно с собой брать указку деревянную. Спасибо!

• Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановний Ярик, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування))

• Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Классная вещь, хорошо и далеко светит, удобно использовать для презентаций

Спасибо!

• Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановна Анна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування))