- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: EVM. Колір: Сріблястий
Рекомендую для игрового ноутбука підійде
- Переваги:
- Для игрового ноутбука
- Даніїл О***Відгук від покупця. Продавець: IBWell. Колір: Сріблястий
Під 15.6 ноут Ideapad 5 прекрасно підійшла
- Переваги:
- Зручна, компактна, якісно зроблена
- Недоліки:
- З чохла виліз шнурок вже за тиждень :(
- Продавець IBWell
Вітаємо! Зверніть увагу на додаткову підставку на Ваш робочий простір - Алюмієву підставку для смартфонів та планшів з основою для оберетання на 360 на регулюванням висоти - посилання
- Тимур Б***Відгук від покупця. Продавець: IBWell. Колір: Сріблястий
Гарна, якісна. Для макбука 14" підійшла добре
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- не виявив
- Продавець IBWell
- Евгения С***Відгук від покупця. Продавець: IBWell. Колір: Сріблястий
Якість відмінна. Компактна у складеному вигляді. Чохол - приємний бонус. Швидкість доставки вражає. Дякую
Евгенія, Дякуємо за відгук
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: EVM. Колір: Сріблястий
Компактна та зручна у користуванні лептопом
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: IBWell. Колір: Сріблястий
Підставка, зручна мобільна та надійна . Міцна, на столі не ковза ,гарні демпфери.
- Переваги:
- Мобільність, місця для транспортування займає .... Зовсім не займає, легка,міцна компактна.
- Продавець IBWell
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: IBWell. Колір: Сріблястий
Хорошая подставка. Использую м ноутбуком 15.6 дюймов на минимальном возвышении.
- Переваги:
- Сделана из металла
- Максимец А***Відгук від покупця. Продавець: IBWell. Колір: Сріблястий
Підставка зроблена якісно, стійка, ноутбук 15,5 на ній не хитається під час роботи. Можна обирати різну висоту нахилу (7 варіантів). Підставка легка, зручно складається і не займає багато місця. Спочатку замовила собі, а потім ще замовляла на подарунок. Продавець уважний, доставка була організована швидко. У цього ж продавця замовляла пвдставку для телефона, теж все сподобалось. Рекомендую!
- Переваги:
- Якісна, стійка, легка, невеликого розміру, 7 варіантів нахилу
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець IBWell
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: IBWell. Колір: Сріблястий
Гарна підставка, зручно встановлювати та регулювати висоту
- Переваги:
- В комплекті є мішечок
- Недоліки:
- Поки не помітила
- Продавець IBWell
Юлія, вітаємо! Дякуємо за зворотній звязок та приємного користування ❤ Також рекомендуємо ознайомитись з нашою новинкою - підставкою для Вашого телефону, яка стане чудовим та фунціональним доповленням на Ваш робочий стіл . Ознайомитись можна за посиланням посилання
- БогданВідгук від покупця. Продавець: EVM. Колір: Сріблястий
Якісний метал, цупко тримається поверхні столу. Задоволений покупкою.
- Людмила Ш***Відгук від покупця. Продавець: IBWell. Колір: Сріблястий
Отличная, качественная подставка, позволяющая установить ноутбук на уровне глаз. За чехол отдельный плюс. Рекомендую к покупке.
- Продавець IBWell
Людмила, дякуємо за довіру. Також рекомендуємо
- Вікторія Ш***Відгук від покупця. Продавець: IBWell. Колір: Сріблястий
Дійсно крута штука. Міцна, тримає ноут на рівні очей, компактна і якісна. Взяла ще одну на подарунок)
- Переваги:
- Висока і міцна
- Продавець IBWell
Віторія, дякуємо за довіру! Також рекомендуємо гарне доповненням на Ваш робочій стіл - нову підставку для смартфону за посиланням посилання
- Яна Б***Відгук від покупця. Продавець: EVM. Колір: Сріблястий
Хорошая, крепкая и удобная подставка.
- Лідія О***Відгук від покупця. Продавець: IBWell. Колір: Сріблястий
Користуюсь вже кілька днів, товар якісний і зручний у використанні.
Лідія, Дякуємо за відгук. Приємних покупок
- Новоженова И***Відгук від покупця. Продавець: IBWell. Колір: Сріблястий
Очень понравилось
- Переваги:
- Отличная штука, легкая, маленькая, прочная, места не занимает, экран на уровне глаз , то что надо
- Недоліки:
- Не ма
- Продавець IBWell
Ірина, Дякуємо за відгук. Приємних покупок
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: IBWell. Колір: Сріблястий
Довго вагалася, чи треба мені таке. Тепер сумнівів немає: треба!
Виявилося, що це і насправді дуже зручно, ноутбук тримається чудово, екран на рівні очей - тобто плечі не стомлюються так сильно, як раніше. Були сумніви, як така з виду невеличка підставка зможе надійно утримати ноутбук. Але хвилювання зайві, стоїть дуже міцно і впевнено, нічого не хитається, друкувати зручно, вибираєте собі бажаний кут для нахилу - і уперед! (у мене металевий ноут hp 15,7", 1,75 кг)
Гладенький, легкий, у складеному вигляді займає зовсім мало місця, зручно брати з собою, ще є до нього дуже приємний мішечок для зберігання.
Є багато схожих підставок, але вибрала саме цю і не жалкую, вона дуже зручна і здається, що надійна (ще не дуже довго користуюся).
Можу додати, що доставлення швидке, продавець уважний та ввічливий, усім раджу!- Переваги:
- Приємний на дотик, міцний, зручний в роботі, чехол у комплекті
- Полина К***Відгук від покупця. Продавець: IBWell. Колір: Сріблястий
Гарні силіконові смужки, сама по собі міцна. Навіть ігровий ноутбук гарно тримає!
І дууууже кльовий чохол, приємний на дотик і зручний!- Переваги:
- Упакування, міцність, силіконові смужки
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: IBWell. Колір: Сріблястий
Чудове рішення коли втомився сидіти нахиленим над ноутбуком. Завдячуючи цій підставці, екран ноутбуку знаходиться на рівні моїх очей. Хочу зауважити, що багато хто говорить, що у високому положенні небхідна клавіатура для комфортного користування. Можливо, але я фіксую ноут на третій позначці з шестих можливих, що всерівно дає мені можливість користуватися ноутом, без додаткової клавіатури. Доречі, моя робота повʼязана з постійним застосування клавіатури, а не просто для введеня 1 букви за годину. Тому сміло купуйте, якщо боїтесь зайвих витрат на додаткову клавіатуру.
p.s кисті рук не болять.- Переваги:
- Чудове рішення! Міцний матеріал, резинове покриття на підставці. Для Mac m1 чудовий варіант.
- Недоліки:
- Жодних
- Юрій А***Відгук від покупця. Продавець: EVM. Колір: Сріблястий
Брав для MacbookPro 16', нарікань немає, тримається досить впевнено.
- Переваги:
- Ціна, розмір
- Андрій
Якщо друкувати на клаві вбік не перехиляє?
- АннаВідгук від покупця. Продавець: EVM. Колір: Сріблястий
Мінімалістично та зручно. Якість не найкраща металу, але за таку ціну супер.
- Чернобай М***Відгук від покупця. Продавець: IBWell. Колір: Сріблястий
Прийшло швидко, підставка якісна, міцна, нарікань немає
- Продавець IBWell
Дякуюємо за замовлення! Будь ласка, ознайомтеся також з іншими моделями підставок в нашому магазині посилання
- Віктор П***Відгук від покупця. Продавець: IBWell. Колір: Сріблястий
Погано підігнані деталі, Ноутбук 17.3 не тримається під будь-яким кутом, а якщо трошки штовхнути стіл, то взагалі злітає с підставки, таке собі... Узяти підставку щоб розтрощити ноут, при необережному руху.
Критичне зауваження!
01 Треба Збільшити загальну довжину планок на які стає ноутбук мінімум на 3 см (Тому що не вистачає площі щоб ноут нормально став на підставку! Коли міняю кут монітору, то ноут тягнеться в бік наклону і за рахунок цього немає ані балансу ані стійкості).
02 Треба збільшити довжину лапок з низу десь на 2 см до точки зміни кута, потім теж збільшити довжину лапки на 1-2 см поміняти кут зробити його більш тупим до 45- 50 градусів (Наприклад мій ноутбук не має тупих кутів і він просто сковзає з ніжних лапок. )
03. Треба краще підігнати деталі фіксації на позиції 5 см не тримається нормально, та немає щільності!
Залюпки узяв би 1чи 2 штуки яки зробили б з урахуванням описаних недоліків.- Переваги:
- Простота, Компактність, Елегантність, Гнучкість варіантів застосування.
- Недоліки:
- Погано підігнані деталі, Ноутбук 17.3 не тримається під будьяким кутом, а якщо троши штовхнути стіл то взагалі впаде, таке собі... Узяти підставку щоб розтрощити ноут, при необережному руху.
- Продавець IBWell
Віктор, добрий день! Дякуємо за відгук. Максимальний розмір ноутбука,який ще дозволено використовувати с даною підставкою - 17. Протестовано та зарекомендовано, як надійна підставка. Нажаль ті зміни ,які Ви пропонуєте вснете в виробництво даної моделі , не можливі. Але ми можемо Вам запропонувати модель підставки, яка 100% підійде для ноутбука Вашого розміру по акційній ціні. Будь ласка напишіть нам для обміну . Ознайомитись за з іншою моделлю за посиланням посилання
- Светлана С***
Може не підставку перероблювати, а ноут купити менший? Або підбирайте під свої параметри підставку. Бо це як мати рощмір штанів 50, а купити 48 і пред'являти претензії і давати вкащівки, де і що перешити.
- ВладВідгук від покупця. Продавець: IBWell. Колір: Сріблястий
Товар перевершив мої очікування. Метал дуже міцний. Конструкція стійка. У знайомого такаж підставка але пластикова, і вона пружинить. А ця ніби ноутбук на додатковому столі. Користуюся Macbook Pro 13’. На деяких підставках поріг нахилу зависокий, тут є можливість лише трішки нахилити ноутбук.
- Переваги:
- Міцна та якісна конструкція. Чохол із приємного на дотик матеріалу. Є можливість лише на чуть чуть нахилити ноутбук. Виконує всі функції на 100%.
- Недоліки:
- Не виявив жодного.
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: IBWell. Колір: Сріблястий
За 548 грн (ввртість по промокоду) - супер. Використовую для ноутбука і для планшета.
- Переваги:
- Міцна, надійна, стильна. Не хитається. Легка, але металева, займає мало місця. Купувала для ноутбука 15,6.
- Светлана С***
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: EVM. Колір: Сріблястий
Хороша річ.
- Переваги:
- Стійка. Стало значно зручніше працювати за Macbook pro.
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: IBWell. Колір: Сріблястий
На первый взгляд хорошая надёжная конструкция
Сама не складывается, не скользит как сама так и ноутбук на ней
В сложенном виде не занимает много места и не раскладывается сама по себе
В комплекте чехол
Ноутбук 17" на вид стоит не надёжно но на деле его не сдвинуть и не опрокинуть- Переваги:
- Надёжная, алюминиевая, не складывается и не раскладывается когда это не нужно, не скользит
Денис, дякуємо за відгук
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: EVM. Колір: Сріблястий
На мій погляд ідеальний девайс і по конструкції і по практичності і по ціні.
- Денис В***Відгук від покупця. Продавець: EVM. Колір: Сріблястий
Чудово виглядає. Якісні матеріали.
- Павло С***Відгук від покупця. Продавець: EVM. Колір: Сріблястий
За ці гроші хороша підставка, якісно зроблена, стоїть твердо, швидко складається/розкладається, свою функцію виконує повністю.
У моєму випадку ніжки трохи не дістають до краю ноутбука ( Lenovo Legion 5 Pro 16') але це ніяк не впливає на стійкість та охолодження, тому я задоволений.- Переваги:
- Ціна, якість, портативність
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Анатолій Ш***Відгук від покупця. Продавець: EVM. Колір: Сріблястий
Крута підставка, міцна, стійка і не шатка. Тримає ігровий ноутбук 15,6 вагою в 2,3 кг дуже надійно. Повністю задоволений нею.
- Переваги:
- Надійна, стійка, зручна та компактна.
- ЧорнобаївВідгук від покупця. Продавець: EVM. Колір: Сріблястий
Замовив собі такий, бо коментарі добрі і на нього є огляд на ютубі. Як прийде відпишу має бути ок.
- Діана Ц***Відгук від покупця. Продавець: EVM. Колір: Сріблястий
Товаром задоволена, добре тримає ноутбук 15,6. Як і порадив продавець. Швидка доставка.
Щодо якості обслуговування. На жаль, продавець не дотримується закону "Про забезпечення функціонування української мови як державної", ще й під час війни. Прикро. - Павел П***Відгук від покупця. Продавець: EVM. Колір: Сріблястий
В целом достойная и хорошая подставка.
Я бы поставил ей оценку 4,8
0.2 бала я бы снял за то, что не идеально подогнаны размеры.
В положении с минимальным наклоном был люфт левой части в месте фиксатора положения. Но решилось аккуратно чуть-чуть выгнув подставку относительно центрального шарнира.- Переваги:
- Переносная, складная
- Недоліки:
- Не идеально подогнаны все размеры
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: EVM. Колір: Сріблястий
Отличная подставка, держит весь мой арсенал на ура, качество доволен на переворачивается, не ездит, ноуты не сползают!
- Переваги:
- Цена качествто
- Недоліки:
- Не нашел
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: EVM. Колір: Сріблястий
Оч классная подставка!!!
- Переваги:
- Свои функции исполняет
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: EVM. Колір: Сріблястий
Отличная подставка! Не люфтит по столу не ездит ноутбук с нее не сползает даже при открытии и закрытии крышки. Продавец вышел на связь через пару минут после подтверждения заказа. Из-за отзыва одного самаритянина не заказал нужное количество. Буду дозаказывать отлично себя показала с прошками 13" и 14" и 14" ASUSом также неполенился проверить на древнем толстом 14" ASUSе все ок. Фото прилагаются
- Переваги:
- Качество, цена