- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Чорний
Термос непоганий, тримає тепло, одна кришка все ж досить помітно гріється.
Купував мамі запарювати шипшину - з таким функціоналом справляється.- Переваги:
- 12 годин тримає тепло. Для домашнього користування дуже зручний.
- Недоліки:
- Гріється кришка.
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Червоний
Чудовий термос. Дуже зручний, легко користуватися ( є ручка та носик). Гарно держить температуру. Через 12 годин вода гаряча, якщо залити кип'яток, і це за умовах, що у нас дуже холодно у приміщенні. Здивувала справжня скляна колба, хто пам'ятає старі термоси. За швидку доставку окремо дякую.
- Переваги:
- Всі вищезазначені
- Недоліки:
- Поки немає
- sherilinВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Чорний
Добрый день! Хочу узнать, можно ли где-то приобрести сменную колбу к данному термосу?
- Переваги:
- Удобный термос
- Недоліки:
- Лопнула колба.
- Ксения К***
Попробуйте уточнить в сервисном центре
- Инна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Білий
По дизайну очень красивый, заказывала из-за того что хотела,чтобы было стекло внутри, так как считаю что это безопаснее чем непонятно какой метал. Думала, что за такую цену снаружи будет керамика, но это пластик. Тепло держит недолго, через 3 часа чай уже не горячий ,а хорошо теплый((( Но впринцыпе для заваривания всяких травок(а именно для этого я его и брала), то вполне хорош. в поход из-за конструкции его все равно не возьмеш, да и на роботу тоже.
- Переваги:
- Красивый, внутри -стекло
- Недоліки:
- снаружи пластик, плохо держит тепло, дороговато
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Червоний
Пока всё устраивает.
- Переваги:
- Удобно наливать в детскую бутылочку, долго держит температуру.
- Недоліки:
- Размеры
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Чорний
Дуже задоволена. Рекомендую
- lena-frolova-88Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Чорний
Покупкой довольны
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Чорний
В целом термос мне понравился. Стильный, сделан качественно. Очень удобно наливать жидкость-через носик, лёгким нажатием на рычажок, не надо откручивать крышку. Только не очень долго жидкость сохраняется горячей.
- Переваги:
- Сделан качественно, функционален, стильный.
- Недоліки:
- Как по мне- не очень долго жидкость сохраняется горячей.
- Виктория М***Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Чорний
Красивый , но отказалась , был без упаковки , в тонком пакете . Хотела подарить.
- Переваги:
- Красивый
- Недоліки:
- Без упаковки