Відгуки покупців про Батарея до ДБЖ CSB 12В 9Ач (HRL1234WF2FR) (HRL1234WF2FR)

Оцінка користувачів 4.29/5
  • Віктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9

Купував на заміну, пройшло пів року, тримає ємність, поки все гаразд.

• Андрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9

За 5 років гарної роботи оце зараз при частих відключеннях перестав тримати при навантаженні,хотя мультиметр показує що заряджений аж 13 В і ампери є як має бути ,ще на діодну стрічку підійде і думаю ще буде довго працювати. вага 2,7кг

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Максим Г***

Батарея прийшла з механічними ушкодженнями. Гроші повернули через 6 днів

• Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9

8 років життя - відверта брехня.
    Хоча паскуди і написали "до 8 років", але так само могли вкорячити як 10 так і 12 років - все одно пропрацює лише 2 роки і здохне.
    Напруга в мережі стабільна, жодного разу не розряджався в 0, але все одно здохло менше ніж за два роки. Брав 4 штуки - по парі в два різних ДБЖ - результат однаковий.

Переваги:
    НЕ виявлено! Просто брехня і провокація.
    Недоліки:
    Час служби, ціна.
  • Александр

Поработала всего 2.5 года и на минусе появилось окисление

Недоліки:
    Поработала всего 2.5 года :(
  • Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9

Пропрацювала рівно 4 роки. Тепер відразу вирубається комп при короткочасному стрибку напруги

Переваги:
    Якість
  • Ігор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9

Неповні 4 роки викорастання в УПСі. Просто стояв, електропостачання не пропадало. Коли ж пропало, то виявлося, що акумулятор тримає мій ПК тільки 15 секунд.

Переваги:
    звичайний акумулятор
    Недоліки:
    заявлені 8 років м'яко кажучи неправда
  • Тимчук О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9

Помирає, до вісім років залишилось два місяці.

• Владимир О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9

Нормально работает. Стоит в ибп 5-й год. Были высадки в ноль пару раз. Держит до сих пор комп и к нему по мелочи, не ожидал такого результата. Хорошие. Надо брать.

Переваги:
    Работает.
    Недоліки:
    Не играет на баяне
  • user

В мою упсу йде 2шт.
    Брав 3 роки тому.
    Через 2 роки комп на 100Вт стало тримали пару хв.
    Не було грошей на нове. Терпів якось ще рік.
    Зараз пропадало світло на секунду, упса тухне.
    Підрубив компа напряму, бо немає сенсу в такій упсі.
    Які там 8 років...

Переваги:
    нема
    Недоліки:
    сміття
  • Юрий Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9

Пропрацювала чуть більше року. Стояла як дбж в блоці сигналізації на 6 датчиків в будинку без опалення. Розраджалася цієї зими в повний "0" і стояла так без заряду по 2-3суток до відновлення електропостачання після "прильотів"
    Зараз емкість батареї впала суттєво (вистачає лише на 4год. роботи).
    На зиму буду купувати батарею іншоого виробника.
    Думав вистачить років на 2-3, але і так добре.

Переваги:
    Вистачало на 36год. роботи в сигналізації.
    Недоліки:
    Вишла з ладу практично після гарантійного терміну
    • Дмитрий С***

В таких условиях умрет любой аккумулятор, в принципе даже один глубокий разряд до 2,5В может убить батарею...

• Денис Х***

вангую, іншого виробника помре ще швидше, в них менша вага, відповідно менше корисного матеріалу пластин.

• Артем

іншого виробника? Це якого?

CSB - одні з найкращих батарей на ринку.
      А проблеми можуть бути або в неправильній експлуатації, або у вашому UPS.

• Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9

Працює третій рік в УПСі 24/7. Тримає так само довго; точних замірів не проводив, але так само вистачає почекати 5-10 хвилин після відключення електроенергії, і лише після цього (якщо живлення не повернулось) завершувати робочу сесію на компі, а це ще не менше 5 хвилин вже більш посиленого споживання, бо зараз в робочій сесії стільки всього понавідкривано... ох уж ці програмісти, понапрограмовували програм %)

Переваги:
    якість
  • Роман Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9

Ровно три года назад купил эту батарею в ИБП, по времени автономной работы всё отлично - ощутимой деградации её не обнаруживаю. Обычные батареи уже бы сдал в утиль как минимум после максимум двух лет обычной эксплуатации, а тут еще и блекауты пережил. Однозначно отличная покупка. Но это дело такое, сейчас - кто знает, от партии к партии качество может уже и не то.

Переваги:
    Надежность
    Недоліки:
    Недостаток - высокая цена
  • Віталій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9

стоїть дата виробництва 230204, В'єтнам, прийшла заряджена 12,7В, навантаження тримає приблизно вдвічі довше, ніж CSB 1272 F2 28W дворічної давнини, реальну ємність не перевіряв, вага 2752 г

Переваги:
    свіжа, заряд тримає
  • Виталий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9

Шановне панство на Розетці. Я не знаю як зв'язатися з вами, чат бот я так розумію тягне час. До кого ще можу звернутися? Я замовив цю батарею, три дні везли. Прийшов забрати - корпус пошарпаний, сліди на клемах. Якийсь сторонній стікер на корпусі. Таку саму батарею я повернув в іншому ІМ. При оформленні я використав сертифікат на 1000 грн. Так як не забрав замовлення, мені розповідають, що немає можливості розблокувати сертифікат і використати його я зможу тільки через 1-2 дні після повернення на склад. Наразі з 17 лютого на склад ще не довезли. Що відбувається? Чому мої гроші заблоковані за товар, який я не забрав? Велике прохання - до кого я можу звернутися з цим питанням? Чому я не маю можливості досі скористатися своїми коштами?

Переваги:
    Не виявив
    Недоліки:
    Прийшло замовлення з пошарпаним корпусом, на клемах сліди використання
  • Александр П***

Приобретались в ноябре 16 года, работают, очень доволен

Переваги:
    Работают уже 6 лет
  • Шамрай А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9

Пара протягула 2.5 года в бесперибойнике, куда обращаться за заменой? тк по описанию 8 лет жолжны в таком режиме работать

Недоліки:
    протягула 2.5 года
    • Игорь

Для свинцовых аккумуляторов 2,5 года это очень хороший срок службы. Про 8 лет это маркетинговая ложь непонятно на кого рассчитанная.

• Я

Игорь,
      Вовсе не ложь, работают. Просто впаривают нам очень старые акб, кто этим занимается не знаю, поставщик дистрибютор или кто там в Украину их завозит.

• Артем

батареи этого производителя относятся к премиальным и есть большое количество разных линеек для разных целей. Они стоят и в бесперебойках APC.
      Батарея рассчитана на 250 циклов глубокого разряда или до 8-10 лет работы в буферном режиме (постоянной подзарядки и нечастой и не полной разрядки). Никакой лжи и маркетинга здесь нет. Поищите информацию об этом производителе. Если у вас через 2,5 года батареи сдохли, уточните, в каких режимах вы их эксплуатировали.

• Ігор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9

Пройшло два роки після покупки і початку експлуатації в безперебійнику до ПК. Вирішив перевірити. Два монітори, перегляд відео ютуба - протримався 25 хвилин. Я приємно здивований. Попередні два акумулятори (інших виробників) прослужили 1 рік і 2 роки та були замінені.

• Віталій

Завжди було цікаво: "Все гуд, всеОК" - і... 4 зірки. За що знято 1 зірку? Промахнувся?

• Користувач
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9

Працює, як і очікувалось.

• Руслан П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9

Заявленные (up to 8 years in standby service) - ложь! Протянула ровно 2 года на бесперебойнике под телевизором. Если в начале эксплуатации она держала телевизор 15-20 минут, то через два года не более 1 минуты. Жалею выброшенных денег, где можно было купить две дешевых батареи и по времени было бы те же 2 года, но каждая батарея.

Переваги:
    Нема переваг
    Недоліки:
    Замість 8 років (в режиме ожидания едва протянула 2 года!
    • Я

Живут и по 10 лет, наклейки с датой производства подделки, подозреваю что вам продали очень старую акб.

• Андрей

Хоспаде, народ... Учите матчасть! Вы высаживаете батареи в ноль и хотите чтобы они держали нормально по времени стопицот лет?! Изучите для начала что такое "глубокий разряд" и "буферный режим". Вы пишете в недостатках что в режиме ожидания протянула 2 года. А в своем отзыве что держала сначала 15-20 минут а через два года минуту! Так Вы ее высаживаете в ноль и потом хотите чтобы она держала 8 лет 15-20 минут? Эти батареи выдерживают 200-250 циклов в режиме "глубокий разряд-заряд". Если Вы ее высаживали такое количество циклов в ноль - ясен пень что 2 года и кирдык ей. Это нормальное явление.
      У меня в работе APC SURT7500RMXLI. Это 7500VA (вольт-ампер), честные 6 киловатт. Работали отлично. Держали нагрузку в 100 ватт больше чем 4 часа. Сейчас держат около 2-х часов из-за постоянных отключений света. Да, иногда высаживаются в ноль, и я прекрасно понимаю, что в таком режиме работы это нормальное явление, такое как падение времени работы.

Повторюсь, учите матчасть.

• Алексей Я***

Что ее учить то?
      Купил в начале 2020-го, все время пользовался только для нормального завершения работы компа (и совсем не часто, думаю раз 30 за все время, и ни то что полных циклов). Где-то этой зимой, когда пропал свет был занят другим, и не успел сразу выключить, сдох за минуты 3 при нагрузке ватт 50. Хорошо конечно, что держит 3 года заряд достаточный для запуска UPS (дешевые китайцы больше года не держались), но чую, что осталось ему не долго.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9

Акумуляторна батарея CSB 12V 9Ah (up to 8 years in standby service) (HRL1234WF2FR)

Купил 13.07.2022, дата изготовления на наклейке 08.07.2021 - ровно год назад, что плохо.
    Напряжение 12.55В. После установки в UPS под зарядку стало 12.9В и растет, за 1.5 часа 13.1В.
    Подожду пару дней заряда и проведу тест на разряд.

Дешевые АКБ работали 1 год и 3-6 месяцев максимум.
    Посмотрим, как этот будет работать, 8 лет как описано это вряд ли, но хотя бы 4-5 лет.

Переваги:
    Качество, стабильность работы (время покажет)
    Недоліки:
    Цена, нет упаковки и защитных колпачков, дата изготовления
    • Олег Р***

После недели на зарядке провел тест:

Напряжение 13.6В

Выключил из розетки в 17:05, напряжение стало 11.9В при 35% нагрузки.
      В 17:10 стало 11.7В
      В 17:13 стало 11.1 и пошел сигнал частый ups.
      Совсем мало - 8 минут работы, прежние убогие АКБ работали до 15-17 минут.
      Буду возвращать как брак по дате изготовления.

• Олег Р***

После 1.5 недели с момента покупки провел еще один тестовый разряд.

Напряжение 13.6В

Нагрузка 36-37% от 600ВА (360Вт) = 130Вт

Выключил из розетки в 18:12, напряжение стало 11.9В (как при первом разряде).

18:15 = 11.8В
      18:20 = 11.5-11.4В
      18:25 = 11.1В
      18:27 = 11.0В, сплошной писк и полное выключение ups.

Итого 15 минут до выключения. Что лучше, чем при первом разряде (когда было 8 минут).

• Руслан П***

Эта батарея протянула ровно 2 года. Если в начале эксплуатации она держала телевизор 20 минут, то через два года не более 1 минуты. Жалею выброшенных денег, где можно было купить две и по времени было бы те же 2 года.

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9

Работает отлично. Под мои задачи полностью подошел.

Переваги:
    Работает отлично
    Недоліки:
    не заметил
  • Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9

Поставил в APC BR1200G-RS через несколько месяцев после покупки (времени не было). Похоже, что пришли заряженными и саморазряд не большой - ИБП показал 80%. После 16 часов работы без нагрузки и зарядки протестировал: результат в рамках ожиданий (~58 минут - около 85 Вт).

• Сергей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9

Работает в UPS CS 650, пока добавить нечего, на длительность при отключении батарейку не тестил, максимальные перебои электроподачи были на 2 минуты.

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9

Взял первый раз CSB на пробу до этого покупал дешевле так хватало на год может два. Пока все отлично. Время покажет.

Переваги:
    Честная ёмкость хорошо держит высокие токи разряда, качественная батарея.
    Недоліки:
    Цена высоковата, но это обусловлено качеством.
  • Роман С***

Працює. Без нарікань

• Игорь
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9

Рекомендую, надіюсь що акумулятор про працює більш 5 років.

Переваги:
    Акумулятор чудово держе напругу під час роботи, при силі струму 8,8 А
  • Виталий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9

Сегодня забрал аккумулятор ,дата выпуска 20.08.16.год месяц число. Вьетнам.Поставил в бесперебойник .Пока не тестировал.

• Елена

2016 года? Вы не ошиблись случайно?
      рекомендуют сроком не более года от даты производства приобретать

• Дмитрий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9

После тройного цикла "заряд-разряд" провел контрольный разряд с замером емкости, током 0,1С. Результат - 7,5 А*ч. Вообще, на всех свинцовых АКБ все производители указывают емкость при контрольном разряде током 0,05С, т.е. при разряде 20 часов. В случае, если бы я не пожалел свое время, и проводил контрольный разряд током 0,05С, емкость была бы порядка 8 - 8,2 А*ч, не более. А что тогда говорить про дешевые батареи...

• таскаев н***

Товар должен иметь,товарный вид
    Дата изготовления, месяц,год.
    Получается Вьетнам,такая отсталая страна,так пишите вручную.Такое впечатление, что он старый потертый и без,защиты на клемах,даже консультанты ни чего не знают и разводят руками,мол мы здесь ни причём, так и не работайте консультантами,зачем напрягаться, зарплата и так идёт.

• Егор

Почему не вернули?

• Максим К***

Цена качество

Переваги:
    Хорошее качества акб
  • Степан З***

Одним словом: РЕКОМЕНДУЮ.

Переваги:
    Заявлені нагрузки витримав на тверду п'ятірку.
    Недоліки:
    Ціна, але хороше дешевим не може бути.
  • Андрій К***

#моєрозпакування
    заводське пакування не передбачено, гарантійний талон видали,
    початковий заряд 12.75v, вага 2,7 кг

Переваги:
    CSB
  • Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9

Купував 2шт. Перевірку 15 хв. навантаженням пройшла успішно (при цьому не повністю розрядилась). У якості навантаження був комп'ютер, монітор та телевізор. Сподіваюся, що вистачить на її на довго.

Переваги:
    Достойна ємність. Краща з тих, що купував.
    Недоліки:
    Немає пакування від виробника (та "розетка" запакувала усе досить якісно).
  • Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 9

Покупаю уже второй раз данный акб для второго ибп. Заряд держит при 24" мониторе Dell и 15" ноутбуке - 53 минуты! Посмотрим на результаты спустя год-два. Рекомендую к покупке.

Переваги:
    Долго держит заряд
    Недоліки:
    пока не обнаружил
  • Sylvester J***

#мояраспаковка

Переваги:
    Уверенно служит много лет, не течёт, не вздувается. Возможно лучшая!
    Недоліки:
    Не выявлено