Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Оцінка користувачів 4.8/5
на основі 82 відгуки
  • Елена С***
    Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Графітовий

Мне очень понравились эти чехлы. Сели на стулья просто идеально. Цвет соответствует заявленному. Мое когтистое и зубастое животное ежедневно проверяет их на прочность и через 1,5 месяца использования чехлы как новые, без зацепок.
    Качеством довольна

Переваги:
    Цвет соответсвует заявленному, хорошо тянутся, не оставляют зацепок
    • Продавець  MiConfort

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок! Дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Світлана О***
    Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Кавовий

Гарні чехли ,кіт тепер не дряпає крісла

• Продавець  MiConfort

Дякуємо за зворотній зв'язок! Нам дуже приємно за високу оцінку нашої продукції! Раді старатися для Вас, дорогі клієнти! Нехай оновлений інтер’єр радує Вас кожного дня та не забувайте про особливості догляду за товаром. Чекаємо на Вас знову.

• Анастасія Ч***

Підійшло на офісне крісло

• Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Сірий

Чудовий та якісний чохол.

Переваги:
    ціна якість
    • Продавець  MiConfort

Дуже вдячні Вам за найвищу оцінку нашої продукції. Нам важливо щоб Ви лишилися задоволені після покупки. Щиро дякуємо за фото, та не забувайте за умови догляду (прання даного виробу), вони вказані в описі товару.

• ирина р***
    Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Бежевий

Прям хочется оставить отзыв, на столько все понравилось и чехлы и сервис.

• Продавець  MiConfort

Доброго дня. Дуже вдячні за приділений час для написання відкугу! Завжди раді старатися для Вас та удосконалюватися. Наша головна мета: співвідношення ціна-якість товару та задоволені клієнти. Дякуємо що обрали нас!

• Катерина Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Чорний

Чохли дійсно супер, плотна тканина, сідають полотно, резинка гарно фіксує, щоб не підскакував чохол

• Наталія І***
    Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Графітовий

Замовила чохли , то дуже здивована , якість супер . І розмір ідеально на мої стільці . Дуже подобається, магазину дякую

• Альона П***
    Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Кавовий

Чудово сідає на совдепскі стільці. Гарно спирається та швидко сохне

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Бежевий

Чохол чудовий. Задовольнили і якість і колір і розмір, гарно переться. Дякую за товар і доставку

• Алла С***
    Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Чорний

Чохол гарної якості , дуже гарно ліг на стільчик, гарно виглядає, шви гарно прошиті .

• Продавець  MiConfort

Дякуємо Вам за довіру та найвищу оцінку ношої продукції! Заради вашого задоволення ми працюємо та удосконалюємо наш продукт!

• Ольга Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Сірий

Чехол очень хороший, идеально подошел на мои стулья. Ткань отличная, пошит аккуратно. Я очень довольна

• Анастасія С***
    Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Сірий

Купили цей чохол на робоче крісло, розмір і колір підійшов, як альтернативна перетяжці. Ціна добра

Переваги:
    Ціна,якість, підійшов розмір
    Недоліки:
    поки немає
  • Вера Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Кавовий

Отличное качество. Намного лучше, чем я ожидала. Хороший цвет. Смотрится стильно.

• Иванченко С***
    Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Бежевий

Прекрасный сервис, покупка полностью оправдала ожидания.

Переваги:
    Соответствует характеристикам
    • Продавець  MiConfort

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок! Дякуємо за високу оцінку нашої продукції і сервісу!

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Бежевий

Очень качественные и красивые чехлы. Швы аккуратные и подол хорошо прошит. Купила сразу 4 шт, хоть стулья нетипичные по размерам, не пожалела)

Переваги:
    Качество. Соответствует фотографии и описанию. Менеджер связался оперативно, быстро доставили
    • Продавець  MiConfort

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок! Дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Марина П***
    • Алиса Б***

Подскажите, пожалуйста, а какой цвет чехла на этом фото?

• Лавёрова И***
    Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Коричневий

Спасибо продавцу за быструю доставку!

Переваги:
    Цвет как на фото, чехол подошел на стулья и хорошо, что их можно стирать
  • Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Сірий

Чохли дуже гарні , пошиті дбайливо, матерія щільна Колір підійшов чудово. На моїх стільцях вообще бомба. Дякую.

• Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Світло-сірий

Дуже гарно виглядає на стільцях. Легко перуться

• Костянтин В***
    Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Графітовий

Гарна якість за таку ціну

• Продавець  MiConfort

Щиро дякуємо Вам за зворотний зв'язок та найвищу оцінку нашої продукції!

Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою. Ми завжди прагнемо надавати якісний товар і найкращий сервіс для наших клієнтів.

Дякуємо за Вашу довіру та підтримку. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!

З найкращими побажаннями та вдячністю!

• Лілія І***
    Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Коричневий

Чохли сіли на стільці ідеально. Розмір спинки досить немалий, але все прекрасно одягнулося.

Переваги:
    Колір. Розмір.

• Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Чорний

Добрый день.Получила товар и уже протестировали.Качество бомба,не к чему вообще придраться.Цвет насыщенно черный ,и что удивительно не пристает шерсть кота.Я очень довольна

Переваги:
    Качество 10/10
    Недоліки:
    Пока нет
    • Продавець  MiConfort

• Ігор

СУПЕР

• Лілія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Молочний

За 20 років ми змінили вже багато різних чохлів і всі вони приходили в жалюгідний стан і розтягувались за пів року. Коли ж ми отримали ЦІ НОВІ чохли ,то одразу були здивовані чудовою якістю тканини і приємним кольором . Сподобались , рекомендую до покупки ! Дякуємо Продавця і бажаємо йому міцного здоров'я !

Переваги:
    Якість, приємний колір, структура (плетіння) тканини, іі товщина і розмір чохлів - все сподобалось !
    Недоліки:
    Не має.
    • Продавець  MiConfort

Дякуємо Вам велике за зворотній зв'язок! Нам дуже приємно за високу оцінку нашої продукції! Раді старатися для Вас, дорогі клієнти!

• вячеслав б***

Клас.

Переваги:
    Міцний.

• вячеслав б***

Чудовий. Міцний.

Переваги:
    Тянеться

• Інна

Відповідає опису. Рекомендую.

• Светлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Графітовий

Отримала чохли. Замовляю вдруге, дуже гарні. Велике дякую.

• Світлана Ж***

Сіли ідеально на крісла

Переваги:
    Повністю співпадає опису

• Маштакова О***

Відповідає опису. Покупкою задоволена

• Вікторія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Молочний

Дуже задоволена

Переваги:
    Добре перуться
    • Продавець  MiConfort

• Конорчук А***

Все добре!!

• Татьяна К***

Підійшли, гарно виглядають

• Дмитрий У***
    Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Світло-сірий

Чохли якісні та дійсно універсальні! Ще заказав на інші стільці)

Переваги:
    Якісні , універсальні
    • Продавець  MiConfort

• Леся С***

Шикарні чохли!

Недоліки:
    Легкий хімічний запах, але думаю вивітриться з часом
    • Продавець  MiConfort

• Людмила М***

Дуже задоволена,все підійшло.

Переваги:
    Якість тканини дуже гарна ,щільна,колір,розмір,все супер.Дякую Вам.