Картка Rozetka

Відгуки покупців про Грілка для рук багаторазова сольова Kayoba, грілка для тіла

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Хільда М***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim

Гріє пів години навіть менше і все. Незадоволена.

Переваги:
    Компактна
    Недоліки:
    Гріє мало
  • Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim

Класна штука. Перевірено- гріє 40хв. Відновлюється в гарячій воді 7хв. Буду брати ще.

• Продавець  MirJim

Дякуємо за детальний відгук і за те, що поділилися своїми враженнями від користування. Вдячні за вашу довіру та бажаємо комфортного користування й надалі. У разі запитань - завжди на зв’язку.

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim

Грілка сподобалася. Працює знову і знову.

• Продавець  MirJim

Дякуємо за відгук! Раді чути, що товар Вам сподобався)

• Павло
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim

Гарна хімічна грілка працює добре, ніяких нарікань немає.
    P.S. Для повторної дії потрібно помістити грілку у гарячу воду хвилин на 7-8

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:

Павло, вітаємо!
      Дякуємо за гарний відгук, раді що Ви задоволені покупкою, дякуємо за поради!

• Марина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim

Грілкою задоволена, тестувала на вулиці, протримала доволі гарячу температуру, хвилин 30-35, зручно що не дуже великого розміру, поміщається в кишеню.
    Добре, на коробці вказана інструкція українською мовою, так як не до кінця було зрозуміло як використовувати грілку повторно, там все покроково написано, як активувати грілку і як її використовувати повторно!

• Продавець  MirJim

Дякую за відгук, Ми раді що ви залишились задоволені грілкою, грілка польська, ми протестували її, та написали покрокову інструкцію щоб було зрозуміло як користуватись.
      Ми раді що наша інформація стала Вам у нагоді.
      Користуйтеся із задоволенням!