Відгуки покупців про Налобний ліхтар із червоним світлом Sofirn H25LR 660лм 3000mAh
- Черчатый В***Відгук від покупця. Продавець: In Vinnitsa
Для мене було дуже важливо щоб була можливість програмування швидкого доступу до саме тієї яскравості яка мені потрібна. В ліхтарях інших брендів потрібно було кожного разу довго шукати потрібну мені яскравість. Від цього може залежати життя. Водонепроникний, зручний у використанні, батарея тримає довгий час, надійне кріплення. Рекомендую всім.
- Переваги:
- Налаштування світла під свої потреби, можливість легко перемикати на біле чи на червоне світло, водонепроникний та витривалий корпус, зарядка tipe c, можна використовувати як зарядку для акумуляторів.
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: In Vinnitsa
Це вже третій ліхтарик, два попередні десь загубив.
- Переваги:
- Зручний, потужна батарея
- Антон М***Відгук від покупця. Продавець: In Vinnitsa
3к mah?
Акум якийсь мусор не оригінальний, бо вже є такий ліхтар, знаю. - андрій с***Відгук від покупця. Продавець: In Vinnitsa
Дуже зручний
- Роман Т***Відгук від покупця. Продавець: In Vinnitsa
Я себе приобрел такой же фонарик уже давненько и остаюсь доволен по сей день, но товарищ попросил взять такой. А по факту приехал такой же корпус, комбинация включения совсем не соответствует оригиналу( какие то не понятные режимы, ни инструкции. Вообщем разочарован я покупкой. По факту корпус оригинальный а в нутрии абсолютно другой фонарик абсолютная противоположность оригинала! Лучше все уточняйте у продавца заранее. Чтоб не было кота в мешке.
- Переваги:
- Только оригинальный корпус и все.
- Недоліки:
- Намеренно! Много писать. По сути это другой фонарь вообще не соответствует оригиналу.