Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Батарейка лужна Panasonic Pro Power LR14PPG/2BP, C/R14, блістер 2шт

Оцінка користувачів 4/5
на основі 4 відгуки
  • Александр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2

Качество батареек будет понятно после их использования. Брал в метеоцентр. Обычно батареи служат несколько лет. Но вот насчёт этих панасоников про пауэр настораживает что упаковка была вскрыта то есть они, батареи извлекались кем-то и зачем-то (!?)

• Анастасия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2

купила и поставила в качельку для новорожденного малыша, работает отлично более дорогие покупать не нужно, спасибо розетке за опретивность доставки

Переваги:
    Недоліки:
    не обнаружила
  • Людмила
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2

Батареї виявилися якісні, користуємося ними місяць і музичні іграшки все так само грають, як і місяць тому. Думаю нам їх вистачить ще на кілька місяців. я вирішила користуватися тільки Panasonic і наступного разу теж куплю їх.

Переваги:
    якість
    Недоліки:
    дорого
      Panasonic Ukraine

Доброго дня, Людмило! Дякуємо Вам за вибір продукції Panasonic! Бажаємо довгого та приємного користування!

• Постоянный п***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2

Батарейки нужны всегда и везде. Эти не подведут. Рекомендую.

Переваги:
    Качественное производство, не текут.
    Недоліки:
    Не обнаружил.
      Panasonic Ukraine

Добрый день! Благодрим Вас за выбор продукции Panasonic! Желаем длительного и приятного пользования!