- Елена Н***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Black
Задоволена
- Переваги:
- Все добре
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Олена, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування безпровідною колонкою. Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Назар Н***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Black
Top) rekomenduyu!
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Назар, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування безпровідною колонкою. Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Ангеліна П***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Black
Очень довольна покупкой. Хороший звук, мощная, долго работает без подзарядки. Рекомендую
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Ангеліна, за відгук та оцінку! Користуйтесь колонкою із задоволенням! Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Ігор З***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Black
Ціна і якість хороші.
- Переваги:
- Гарний звук і довго тримає батарея.
- Недоліки:
- Поки що не бачу.
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Ігор, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування блютуз колонкою. Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Ігор Х***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Black
Якість звуку за ті гроші не вартує. Флешку не читає
- Продавець WASHOPIK
Доброго дня, Ігор! Для зчитування музики з флешки всі треки повинні бути в корені, без папок, колонка не може відкривати папки для зчитування треків. Ви ще писали, що колонка погано радіо ловить - для нормального прийому радіо потрібно підключати зарядний шнур, який відіграє роль антени. Стосовно якості звуку - ми просили Вас скинути відео у вайбер, досі очікуємо.
- Юлия З***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Black
Колонка супер! Звук хороший,громкий) два года ребенок таскает везде и всё хорошо)))
- Переваги:
- Хорошее звучание
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Юлія, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ваша дитина задоволена колонкою. Бажаємо приємного користування і надалі. Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Любомир Д***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Black
Колонка прийшла швидко.За доставку респект.Але це вже друга колонка яку я замовив і в ній як і в попередній(іншої фірми)не працює відтворення з флешки.Флешка перевірена на пк,тв,тюнер т2,всюди працює.Представник запевнив що все працює.Надоїло платити за доставку непрацюючого товару.Адже гроші за доставку при поверненні товару не повертають.Якось не пособі замовляти подібну річ на Розетці знову,тому що можуть знову прислати несправну.
- Переваги:
- Дизайн,матеріал,звучання
- Недоліки:
- Не читає з флешки
- Продавець WASHOPIK
Доброго дня, Любомир! Менеджер зв'язувався з Вами для вирішення питання. Надали Вам дані для відправки товару на перевірку.
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Black
Брал колонку как подарок,поиграла два дня и все,звук изменился ,хрепит репит,написал продавцу,ответ убил "не видят ничего такого чтоб она плохо играла"
- Продавець WASHOPIK
Доброго дня, Роман! На відео, яке Ви виставили, немає відчутних хрипів чи рипіння, як Ви пишете. Всі можуть прослухати і оцінити, наскільки це можна з якості відео. Окрім того, Ви скидали відео, де порівнюєте звук колонки і звук смартфона і вказуєте на те, що є різниця в звучанні. Звичайно, що різниця буде, як можна порівнювати звук колонки за таку ціну зі звуком смартфона? Вони не тільки суттєво відрізняються по вартості, але й технологіями, які в них задіяні. Колонка досить якісно видає звук, як на свої кошти, про що свідчать чисельні відгуки клієнтів, які вже користуються нею.
- Богдан В***
Хорошо что не купил, ребенок бы расстроился....
- Виталия И***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Black
Ребенок ложит в багажник своей машинки и ездит с музычкой, тряску и падение выдержала.
- Переваги:
- Звук с упер
- Недоліки:
- нету
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Віталія, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування колонкою! Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Black
Колонка нормальна. Але часто приєднується і від'єднується.
- Переваги:
- Нормальний звук
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Юрій, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Вам сподобалась колонка. Спробуйте перепідключити колонку по блютуз для стабілізації зв'язку. Бажаємо приємного користування.
- Юрій Д***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Black
Колонка сподобалась. Як працюватиме напишу потім.
- Переваги:
- Гарний звук.
- Продавець WASHOPIK
Вдячні Вам, Юрій, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування колонкою!
- Кузьменко М***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Black
Нормас
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Максим, за відгук та оцінку! Користуйтесь колонкою із задоволенням! Заходьте в наш магазин ще за покупками, завжди будемо раді.
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Red
Гарний дизай.звук супер.все працюе.батарея тримае добре.на середньому звучанні більше доби.радіо ловить добре.
- Переваги:
- Звук.змінна батарея
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Віталій, за відгук та оцінку! Користуйтесь колонкою із задоволенням! Чекаємо на Вас ще в нашому магазині за покупками.
- Наталия Ю***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Black
Задоволені
- Переваги:
- Все бездоганно працює,дуже задоволені
- Продавець WASHOPIK
Дуже вдячні, Наталія, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування блютуз колонкою і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Black
Колонка на свою цену отличная, громкая, звук хороший, все пока хорошо, покупкой доволен
- Переваги:
- Громкая очень, звук качественный на свою цену
- Недоліки:
- Пока нет
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Дмитро, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування колонкою і чекаємо на Вас ще в нашому магазині за покупками.
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Black
Відправили швидко, якістю виробу та звучанням задоволений. Рекомендую!
- Переваги:
- Якісна колонка, хороший звук
- Продавець WASHOPIK
Вдячні Вам, Антон, за відгук та оцінку! Користуйтесь колонкою із задоволенням! Чекаємо на Вас ще в нашому магазині за покупками.
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Black
Хорошая колонка за свои деньги.
- Переваги:
- Хороший звук, не шипит
- Недоліки:
- Не недостаток, скорее констатация факта - достаточно габаритная , ожидала что будет меньше.
- Продавець WASHOPIK
Спасибо, Катерина, за отзыв! Желаем приятного пользования колонкой. Заходите к нам еще за покупками.
- Владислав В***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Black
Заказывал колонку в подарок родственнику.
Именинник подарку обрадовался- Переваги:
- Соотношение цены и качества, быстрая доставка, простая в использовании.
- Недоліки:
- Несовременный разъем питания
- Продавець WASHOPIK
Спасибо, Владислав, за отзыв и оценку качества товара! Нам приятно, что Вы довольны сервисом, а родственник подарком. Желаем приятного пользования колонкой! Заходите к нам еще за покупками.
- Лєна К***
А який тут - роз'єм живлення?
- Продавець WASHOPIK
Живлиться колонка від 2 знімних акумуляторів, зарядка яких відбувається від USB порта з допомогою шнура USB-microUSB. Роз'єм для зарядки в колонці microUSB.
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Black
Колонку купувала на подарунок чоловікові. Замовлення прийщло дуже швидко. Підключається легко, звук чистий, грає голосно, довго тримає заряд, підсвітка приємна. Нарікань покищо не має, замовленням у цього продавця задоволені
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Наталія, що поділились своїми вреженнями про товар та обслуговування, нам приємно, що Ви задоволені. Бажаємо приємного користування колонкою і чекаємо на Вас ще в нашому магазині за покупками.
- Владимир Ф***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Red
Колонка звучить нормально,громко, хорошо что есть дисплей контроля .Аккумуляторы хорошие,держат заряд довольно долго.
- Продавець WASHOPIK
Спасибо, Владимир, за отзыв! Пользуйтесь колонкой с удовольствием и заходите к нам еще за покупками.
- Владимир Ф***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Red
Работает хорошо,звучание громкое и чистое.Удобно что с дисплеем..
- Переваги:
- Отличная колонка
- Продавець WASHOPIK
Спасибо, Владимир, за отзыв! Нам приятно, что Вы довольны колонкой. Касательно дисплея - Вы наверное имели ввиду панель управления с подсветкой ). Желаем приятного пользования и ждем Вас снова в нашем магазине за покупками.
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Black
Отличный товар, отличный продавец - оперативно связались и доставили колонку. Рекомендую!!!
- Переваги:
- Хороший звук, долго работает без подзарядки
- Недоліки:
- пока не нашла
- Продавець WASHOPIK
Спасибо, Татьяна, что поделились впечатлениями о товаре! Нам приятно, что Вы довольны обслуживанием и приобретением. Пользуйтесь колонкой с удовольствием и заходите к нам еще за покупками.
- ДашаПродавець: WASHOPIK. Колір: Black
Швидка доставка
Замовлення прийшло неушкодженим. Колонка масивна, якісна.
Звук видає чудовий. Чистий. Басистий.
Рекомендую! 5/5- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Даша, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування колонкою і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- ІринаПродавець: WASHOPIK. Колір: Black
Колонка куплялась на подарунок,всі залишились задоволеними!!!
- Переваги:
- Відповідає своїй ціні
- Недоліки:
- Поки що не має
- Продавець WASHOPIK
Спасибі Ірина за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування блютуз колонкою і чекаємо на вас знову в нашому магазині за покупками.
- Кирило К***Продавець: WASHOPIK. Колір: Black
Хорошая колонка,пришла быстро, качеством доволен ,хватает на долгие часы работы.
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Кирило, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування колонкою і чекаємо на Вас ще в нашому магазині за покупками.