Відгуки покупців про Грілка електрична Supretto з терморегулятором (8406)
- Марина Ш***Відгук від покупця. Продавець: SunDay
Грілка хороша, рівномірно прогрівається, якісно сшита, має 9 режимів для таких мерзлячих як я.
Але для мене розмір виявився маленьким. Поки грієш одну частину тіла, інша вже змерзла.
Якщо в приміщенні дуже холодно, обігрівач або електропокривало не замінить, але як додатковий засіб має бути)- Продавець SunDay
Марина, дякуємо за відгук. Щиро сподіваємося на приємну співпрацю і надалі!
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: SunDay
Батькам сподобалось.
- Продавець SunDay
Ольга, дякуємо Вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.
- Владимир С***Відгук від покупця. Продавець: SunDay
Грелка топ за свои деньги. Рекомендую. Материал приятный на ощупь, не отдаёт китаем. Думал она чуть больше но оказалась не очень большая. Обратите внимание на размер перед заказом.
- Переваги:
- Сделана добротно и приятно. Управление удобное и логичное.
- Недоліки:
- Чуть чуть бы побольше но это больше пожелание
- Продавець SunDay
Володимир, дякуємо за замовлення та відгук. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині!
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: SunDay
Ця грілка - це тепер улюблена річ нашої киці. Вона з неї просто не злазить. Якістю грілки задоволені на 100%. Головне немає запаху ( як в китайських грілках для тварин). І вона дуже приємна на дотик.
- Переваги:
- Немає поганого запаху. 9 режимів температури.
- Продавець SunDay
Наталія, дякуємо за Вашу увагу та високу оцінку. Раді, що Вам і вашій киці сподобалося. Намагатимемося приємно дивувати Вас новими товарами. Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних покупців!
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: SunDay
Грілка виконує свої функції - гріє. Працює без збоїв. Батьки задоволені, користуються регулярно. Краще ніж "сапог"
- Переваги:
- Працює. Відсутній запах
- Недоліки:
- Продавець SunDay
Анно, дякуємо Вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.
- Максим Т***Відгук від покупця. Продавець: SunDay