Відгуки покупців про Розсувний кухонний тримач для посуду органайзер для кришок і каструль телескопічна підставка сушарка для тарілок Чорна (80230091)

Оцінка користувачів 4.78/5
на основі 51 відгук
  • AI аналіз відгуків
    48 відгуків:  позитивний — 75%, нейтральний — 15%, негативний — 10%
    За результатами аналізу 48 відгуків про органайзер для кухні, більшість покупців задоволені своєю покупкою. Користувачі відзначають зручність організації простору, практичність та відповідність товару опису. Основними перевагами є універсальність використання та допомога в організації посуду. Водночас, деякі покупці скаржаться на якість пластику, невисоку надійність кріплень та стрижнів, а також випадання частин при навантаженні. Найчастіше позитивно оцінюють співвідношення ціни та якості, функціональність і зручність у використанні. Зустрічаються критичні зауваження щодо довговічності та матеріалів.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Софія С***

Не тримає тарілки

Доброго дня!
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам прикро, що органайзер не повністю відповів вашим очікуванням у плані фіксації тарілок.

Звертаємо увагу, що даний товар ви отримали 15.11.2024, а відгук залишено 09.08.2025, тобто термін гарантії на обмін або повернення вже давно сплив. Ми завжди відкриті до діалогу в межах гарантійних зобов’язань, і за таких умов могли б одразу запропонувати заміну чи повернення коштів.

Хочемо також уточнити, що модель є універсальною розсувною підставкою з можливістю самостійного налаштування штирків під розмір і форму конкретного посуду. У випадку з дуже легкими або тонкими тарілками іноді потрібно щільніше розставити штирки для кращої фіксації.

Ми цінуємо кожен відгук, навіть залишений через тривалий час, адже він допомагає іншим покупцям зробити правильний вибір, а нам — вдосконалювати асортимент.

З повагою,
      Команда підтримки

• Валерия Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

До цього замовляла таку на розетці, але у іншому місці, там кріплення паличок до дна було надійніше, палички вставлялись та прокручувались легше. Потім підставка зникла з продажу, я хотіла замовити таку саму і знайшла цю, думала таку саму. Тут палички вставляються тугіше, знизу вони коротші і випуклості за рахунок яких ці палички тримаються, не такі великі. Виглядають майже ідентично. Цю підставку я ледь зібрала, і вона не така надійна як попередня. Трохи сумно, але задачу свою виконують, каструлі та сковорідки організовані. З цієї підставки вже декілька разів випадали палички від ваги каструлі

• Продавець  TORI

Добрий день. Дякуємо вам за детальний відгук! Нам приємно, що підставка допомагає організувати простір на кухні, навіть попри деякі відмінності від попередньої моделі, якою ви користувалися.Ця модель розроблена для стандартного навантаження, і палички мають надійно фіксуватися у своїх пазах. Якщо у вас виникли труднощі зі збиранням, рекомендуємо перевірити правильність установки – можливо, деякі елементи потрібно щільніше закріпити. Ми цінуємо ваші зауваження та передамо їх виробнику для можливого вдосконалення конструкції. Дякуємо, що обрали наш магазин!

• Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Купилась на гарні відгуки, але якби писала відгук в перший день, то він був би позитивний. Але після місяця користування я задумюсь їх викинути, якщо не придумаю як їх приклеїти, бо клей теж не тримає

Переваги:
    Для легкого посулу цей тримач буде супер, загалом з ним простір більш організований
    Недоліки:
    Стійки постійно відвалюються якщо ставити трохи важчий посуд, я вже пробувала їх приклеїти, але не тримають всеодно. В мене керамічний посуд, для ього підсавка не підходить. Також сковороду 24 см з потовщеним і скляну книшку для неї не тримає також
    • Продавець  TORI

Шановний клієнте. Дякуємо за Ваш відгук і за те, що поділилися своїми враженнями щодо органайзера для посуду. Ми хочемо запевнити, що товар відповідає всім зазначеним характеристикам, а його якість і функціональність високо оцінені нашими клієнтами. Органайзер є дуже популярним у своїй категорії та чудово служить багатьом покупцям. Можливо, труднощі виникли через невідповідну експлуатацію, що могло вплинути на Ваше загальне враження. Наші менеджери завжди готові допомогти Вам розібратися з налаштуванням чи використанням товару. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання чи потреба у консультації, будь ласка, звертайтеся — ми з радістю допоможемо вирішити будь-які нюанси. Дякуємо за Ваш вибір та бажаємо гарного дня!

• Продавець  TORI

судячи з ваших фото, для ваших потреб більше підійде такий органайзер - посилання

• Марина Б***

Дуже зручна!

• Продавець  TORI

Доброго дня, Марино. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Светлана Г***

Дуже задоволена покупкою! Корисна річ

Переваги:
    Гарний дизайн, приємна ціна
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Світлана. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Євген

Повністю виправдав очікування.

Переваги:
    Регулювання проміжків, непогана якість пластмаси.
    Недоліки:
    Варто враховувати, що це пластмас («штирі» й основа), тому необережно жбурляти важке на них не варто.
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Євген. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми раді, що ви задоволені вашою покупкою. Що стосується матеріалу органайзера, пластик, з якого виготовлені «штирі» та основа, насправді є достатньо міцним для повсякденного використання. Однак, як і будь-який інший пластиковий виріб, він вимагає акуратного поводження, особливо з важкими предметами. Якщо використовувати органайзер за призначенням, він прослужить довго та надійно. Наш магазин завжди прагне забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів. Гарного дня.

• Татьяна Л***

Дуже зручно!

• Продавець  TORI

Доброго дня, Тетяна. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Роман Л***

непаганий органайзер

Переваги:
    регулювання ширини
    Недоліки:
    відсутність піддона
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Роман. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми раді, що ви задоволені вашою покупкою. Хочемо зазначити, що даний органайзер для сушіння посуду спочатку не передбачає наявність піддона, оскільки його дизайн орієнтований на компактність і простоту використання. Наш магазин завжди прагне забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів. Гарного дня.

• Вита П***

гарна сушилка для тарелок

Переваги:
    все супер
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Віта. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Наталия Б***

Корисна річ на кухні.

Переваги:
    Можна регулювати під посуд
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Наталія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Татьяна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Дуже сподобався органайзер. В мій ящик встали три штуки. Рекомендую пластикові стрижні одразу прокручувати в гніздах, тоді все тримається чудово. Дякую)

Переваги:
    Добре тримає посуд, має розсувну систему, якісний пластик
    Недоліки:
    Не помітила
    • Продавець  TORI

• Олексій С***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Простий та зручний органайзер, чудово підходить для невеликої кількості посуду.

• Продавець  TORI

Доброго дня, Олексій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Нарешті в моїй шуфляді нема гори кришок та каструль

Переваги:
    Зручний органайзер для кришок
    Недоліки:
    Періодично мушу поправляти самі обмежувачі так як можуть випадати
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Ольга. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір. Щодо недоліку, то обмежувачі необхідно щільно притиснути.

• Станислав З***

Зручний органайзер! Рекомендую.

• Продавець  TORI

Доброго дня, Станіслав. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Ольга Г***

Виконує свою функцію

Переваги:
    Гарний органайзер, простий у використанні
    Недоліки:
    Не підійде для важких великих предметів
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Ольга. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір. Щодо недоліку, то даний товар розрахований на сушіння посуду.

• Анастасия Р***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Дуже сподобалося. Прийшло швидко. Якість чудова. Велике дякую.

• Продавець  TORI

Доброго дня, Анастасія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Артем Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Зручна підставка для сушки)
    Класно, що можна робити відступи як захочеш.

Переваги:
    Зручно
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Артем. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Інна М***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Чудовий тримач, зручний у використанні.

• Продавець  TORI

Доброго дня, Інна. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Чудова річ для організації простору в кухонних шафках та ящиках. Тепер не потрібно діставати піраміду з посуду, щоб взяти якусь річ з самого низу. Дуже просто складається та розрахований на посуд будь яких розмірів.

Переваги:
    Компактний, легкий, функціональний, проста збірка.
    Недоліки:
    Дещо завищена ціна за пластик такої якості.
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Ірина. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір. Щодо ціни, то вона є виправданою.

• Алексей С***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Зручний та практичний тримач.
    Покупкою задоволений.

• Продавець  TORI

Доброго дня, Олексій. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Ганна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Класний тримач, все сподобалося: розмір, колір, можна розібрати, не займає багато місця.
    Для тих, в кого на вмивальнику є велика металева частина, особливо, позаду крана - це топ, а інакше все буде стікати на поверхню.
    Магазин оперативно зв'язався та відправив замовлення, дуже вдячні за сервіс!

Переваги:
    Розмір, колір, можна розібрати, не займає багато місця
    Недоліки:
    Немає піддону, поклали гумовий килимок
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Ганна. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір. Щодо недоліку, то піддон не зазначений, бо це тримач, а не сушарка для посуду.

• Светлана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Все чудово, відправили бистро , товаром задоволена.

• Продавець  TORI

Доброго дня, Світлано. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Панченко М***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Вважаю за таку вартість кращого не знайти варіанта. Брала зі знижкою за 319 грн.

Переваги:
    Ціна, якість
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Марія. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Компактно склала кришки й сковорідки. Конструкція до смішного проста, але я б ніколи не додумалася би до цього. Дякую!

Переваги:
    Просто
    Недоліки:
    Було би ще зручніше з більшою кількістю тримачів
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Ольга. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір. Щодо недоліку, то така кількість тримачів в комплекті є достатньо для користування.

• Ксенія Х***

Зручний тримач

• Продавець  TORI

Доброго дня, Ксенія. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Кувшинкина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Практичный органайзер. Достаточно качественно и крепко сделан
    Качество/цена( со скидкой) приемлемые

Переваги:
    Нужная вещь, для организации хранения посуды в кухонных яшиках
    Недоліки:
    Не обнаружено
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Лариса. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Анна В***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Все відповідає опису, покупкою задволені

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Товаром та обслуговуванням задоволена.

• Продавець  TORI

Доброго дня, Вікторія. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Товар прийшов вчасно, відповідає опису.

• Людмила Я***

Відповідає заявленим характеристикам.
    Тримає не тільки кришки алей сковорідку теж.
    Якість пластику хотілось би краще.
    Але на свої гроші , органайзер чудовий

Переваги:
    Тримає сковорідки
    Недоліки:
    Якісь пластику
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Людмила. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Демьяносова Е***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Товар прийшов в термін і відповідає опису.

• Продавець  TORI

Доброго дня, Катерина. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Євгенія Л***

Товар відповідає опису

• Продавець  TORI

Доброго дня, Євгенія. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Надія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Все прийшло вчасно, дуже зручно у збиранні, регулюється довжина тримача

Переваги:
    Легко збирається і витримує тяжкий посуд(сковорідки,кастрюлі і т.д.)

• Вікторія Г***

Товар відповідає заявленим характеристикам

• Надія Х***

Не багато розподільчих тримачів

Переваги:
    Досить непоганий розсувний органайзер для кришок, посуду та ін.
    Недоліки:
    Як на мене, то ціна трохи завищена
    • Продавець  TORI

Доброго дня, Надія. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір. Щодо ціни, то у порівнянні з іншими продавцями, ціна у нас є досить приємною.

• Катерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI

Чудово підійшло для шафи із кришками.

Переваги:
    Безкоштовна доставка до розетки, гарна якість.
    Недоліки:
    Малувато кріплень
    • Продавець  TORI