Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Флаг України Bookopt габардин 90*135 см BK3025

Оцінка користувачів 4.78/5
  • Володимир Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 90 x 135

Прапор, який захищають тисячі людей)

Саме так. Наш прапор - це один із символів не зламаності котрий буде знати увесь цивілізований світ

• Олег Г***

Качественный, не просвечивается.

Переваги:
    Не блестит, прошит везде. Можно натянуть на палку и махать)))
    Недоліки:
    Нужно гладить(((
  • Оля

Дуже гарний прапор. Рівні шви і якісне пошиття, чудовий колір і цупка тканина, не просвічується. Дякую за швидку доставку.
    Слава Україні! Героям слава!
    Переможемо

Переваги:
    Якісне пошиття. Цупка тканина. Гарні, насичені кольори.
    Недоліки:
    Немаж
  • Аліна Х***

Якісний і гарний

Переваги:
    Міцна тканина, насичений колір, якісні стібки, є можливість вішати на древко
    Недоліки:
    Занадто гарний
  • Олеся М***

Ще не відкривала.
    Він чекає Перемоги

Доброго дня

Обов'язково буде, і тоді замайорить усіма кольорами)

• Оксана Ю***

Прапор відповідає опису. Тканина міцна. Прийшов швидко. Рекомендую.

Доброго дня.

Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.

• Роман Д***

Тканина дуже гарна, колір доволі приємний, почепив відразу до флаштог, від вітру піднімається, як все і треба! СЛАВА УКРАЇНІ!

Переваги:
    Тканина

• Анастасія-Марія К***

Хороша якість пошиття! Тканина міцна, колір насичений, відповідає фото!
    Відповідає вказаним розмірам. Широка кишеня для древка!

Переваги:
    Хороша тканина, якість обслуговування!
    Недоліки:
    Немає!

• Олександр

Якісний

• Сергей

Супер !!!

• Ірина

Замовленням задоволена, гарна якість, наявність "кармана" для держака.

Переваги:
    якість

• Ірина

P.S. Через рік прапор колір не змінив, лише по шву почав розлазитися.

• Оксана Г***

Ваш прапор тепер майорить в Нідерландах. Якість чудова, яскравий

Переваги:
    Якісний

• Ростислав Ф***

Прапор хорошої якості! Міцна транина габардин, Гарний пошив , шви рівні, ники правильно підібрані та відповідоють кольоровій гамі,насичені кольори. Розмір відповідає опису ,прапор дійсно великий.Дякую Вам!

Переваги:
    Якість ,пошиття,робота менеджерів
  • Виктория Л***

Дуже якісний, ражду усім.

Переваги:
    Яскраві кольори, якісна тканина, якісно прошитий
  • Аліна Х***

Чудовий товар, гарна якість.

Переваги:
    Якісна, міцна тканина.
    Великий.
    Насичені кольори.
    Є місце для древка.
    Охайні стібки.
    Не так сильно мнеться, як інші тканини
    Недоліки:
    Занадто гарний
  • Оксана О***

Якісна тканина

Доброго дня.

Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок.
      Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.

• Виталий И***

По сравнению с нейлоном небо и земля. Советую.

• Денис Д***

Прапор якісний. Раджу всім. Купив один на пробу, сподобався, заказав ще два. Слава Україні!

Переваги:
    Якість, щільність тканини
  • Анатолий Н***

Заказ получил быстро. Спасибо!

Переваги:
    Красивый товар.
    Недоліки:
    нема
  • Володя В***

Переваги:
    Якість
  • Ирина К***

Замечательный флаг. Все швы ровненькие. Мы очень довольны)

• Лана

дуже гарний

Переваги:
    - міцна якісна матова тканина
    - насичені кольори
    - охайні шви
    Недоліки:
    відсутні
  • Слюсар О***

Чудова якісь тканини, гарно пошитий, яскраві кольори!!!
    Рекомендую

• Станіслав С***

Гарна якість. За 3 роки дещо вигорів колір, та розпустився шов на кінці прапору через те що під вітром бився об залізний поручень

Переваги:
    Гарна якість, ціна
  • Віталій

Хороший жовто-блактиний стяг! Живе Україна!

Доброго дня.

Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок.
      Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.

Якісний прапор.

• Ковалев А***

Гарна якість

• Людмила Б***

Гарні насичені кольори. Якісна тканина.

Переваги:
    Якісний пропор

• Ольга М***

Чудова якість

• Артём
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 90 x 135

Купил себе флаг Украины, и шось почало зі мною відбуватись ,це якось не звично. Припинив слухати русняву музику ,та відчуваю наближення перемоги

Переваги:
    Есть
    Недоліки:
    Никаких

• Олена Б***

Якісний. Яскравий. Приємна тканина. При пранні колір залишається як новий.

• Леся З***

Гарна цупка тканина. Гарно прошито.

Переваги:
    Є "рукав" для флагштока.

• Екатерина П***

Матеріал супер мені сподобався

Переваги:
    Матеріал

• Дмитро

Товар якісний, рекомендую! Тканина приємна

• Володимир У***

Все супер!

Переваги:
    Якісний матеріл, добре пошито
    Недоліки:
    Відсутні

• Тетяна К***

Прапор хорошої якості. Красиві відтінки, рівні шви, чудова тканина. Покупкою задоволена

Переваги:
    Хороша якісь тканини та гарне пошиття

Дякуємо за відгук.

Раді що Ви задоволенні своїм вибором.