- Анна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний/Білий
Рукавиці міцні,гарно захищають при ударах руку
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.
Бажаємо приємного користування!
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний/Білий
- Гладилина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний/Білий
Сколько унций?
- Вадим П***
5 унций
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний/Білий
Цена и качество соответствуют. Рекомендую!
- Переваги:
- Очень достойная экипировка для каратэ!
- Vitaly D***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний/Білий
Полностью пригодные перчатки для занятий ММА и Каратэ.
После второй тренировки на руке сидят как родные. Бороться удобно.- Переваги:
- Материал, форма, швы, качество изделия
- Недоліки:
- Плохо выветриваются
Пользуясь размерной сеткой выбрал себе М размер, хотя для 21см изначально думал S купить. Перчатка сама по себе дубовая, что бы сжать кулак нужно постараться, запястье сильно сковано, безымянный палец с мизинцем в них не функционируют из-за плохой анатомии, соответственно бороться в них будет неудобно. За капу спасибо.
- Переваги:
- Материал, качество швов
- Недоліки:
- Анатомическая форма
- Татьяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний/Білий
Все отлично
- Переваги:
- есть
- Диана Б***Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний/Білий
Свяжитесь со мной есть вопросы по заказу, хочу вернуть перчатки
- Артем
На сайте указаны номера розетки, можешь их набрать и все узнать что нужно