Відгуки покупців про Іграшка для котів Дразнилка-рибка на палець GiGwi Teaser, перо, текстиль, 7 см

Код:  401220567
Оцінка користувачів 4.87/5
на основі 64 відгуки
  • Фіона С***
    Відгук від покупця. Продавець: WD Retail. Колір: Різнобарвний

Вже купляю цю рибину третій раз та бачу їх страждання більше року і не жалію, бо обом котам вона справді подобається, а це рідкість. Правда є протреба поповнювати їх запаз бо з часом вони виривають пір'їни і розгризають бідолаху повністю. Матеріали загалом чудово підібрані, тож поки вони ще не розгризли черево до дзвіночку переживати немає за що.
    Якщо хтось вагається чи брати - краще візьміть. З нею грається мій кіт, якого майже іграшки не цікавлять.

Переваги:
    Коти її обожнюють
    Недоліки:
    Залізний дзвінок (навіть якщо він і подобається котам) якого вони можуть вкусити коли вже додирають рибку.
    • Продавець  WD Retail

Дякуємо за відгук! Будемо раді бачити Вас у нашому магазині знову.

• Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Наш котик дуже любить цю рибку: гризе, дере. Не уявляю як закріплені ті пірʼїнки, що при всіх атаках нашого котика вони не випадають. Кріплення на резинці створює динамічний супротив і додає цікавості в полюванні на рибку

Добрий день, шановна Оксано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Василець І***
    Відгук від покупця. Продавець: Do.Little. Колір: Коричневий

Мабуть перша іграшка яка відразу сподобалась коту

• Анна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Дуже гарна іграшка. Якість чудова. Кошеня в захваті!

Добрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Виктория Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Дуже класна іграшка, повісили її за боковинку дивану і котик грається постійно

Переваги:
    Котик може гратися самостійно
    Недоліки:

Добрий день, шановна Вікторіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Наталія Б***

Гарна іграшка, коту сподобалась

Переваги:
    Якісне виконання

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Алла Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Чудова іграшка, пір'я літають по всій хаті

Переваги:
    Киці подобається з нею гратися
    Недоліки:

Добрий день, шановна Алло! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Наталья П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Переваги:
    Интересно

• Дар'я Л***

Кіт зацінив

Добрий день, шановна Дар'є! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Андрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Мої кішка і кіт гралися не більше 20 хвилин. Потім ніякого інтересу. Кішку взагалі більше цікавило кільце і мотузочка до нього, а не сама іграшка Можливо мої якісь особливі...

Переваги:
    Зроблена якісно
    Недоліки:
    Кільце було б зручнішим, якщо б роз'єднувалось

Добрий день, шановний Андрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що дана іграшка не зацікавила Вашого улюбленця. При виборі розміру та виду іграшки слід враховувати характер та вік домашнього улюбленця. Тому, рекомендуємо Вам переглянути інші пропозиції в серії іграшок для котів GiGwi.

• Vira T***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Кошенятку дуже подобається ця рибка!

Переваги:
    Хороша якість, пір'я трималось довго. Красиво еститично виглядає.
    Недоліки:

Добрий день, шановна Віро! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Тетяна К***

Найулюбленіші іграшка, чудова

Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Володимир К***

Рекомендую 10/10

Добрий день, шановний Володимире! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Андрей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Добра іграшка для кошеня.

Добрий день, шановний Андрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.

• Ростислав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Кота іграшка зацікавила, але ненадовго. Через пару тижнів інтерес значно знизився. Треба постійно з ним взаємодіяти, кіт сам не дуже охоче нею грається. Якість гарна, пірʼя не швидко зриваються, деталі на місці, нитка витримує розтягування.

Переваги:
    Ціна-якість.
    Недоліки:
    Слабо привертає увагу. Але це індивідуально.

Добрий день, шановний Ростиславе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Котик зацікавили і граються із задоволенням

• Наталія Г***

Киця у захваті

• Віталій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Чудова іграшка! Киці зайшла максимально, лиш чує дзвіночок і відразу біжить до свого суперника)) Закинули кільце в шафку і завдяки резинці, що натягається, кицька може добряче гратись й сама.

Переваги:
    Дзвіночок, резинка, пірʼячка, кільце

Добрий день, шановний Віталію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Ярнай Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Кішка в захваті. Повісила на двері, а вона сама грається

Переваги:
    Хороша якістт

Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Вадим П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Кішка задоволена, бігає як навіжена.

Добрий день, шановний Вадиме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви та Ваш улюбленець оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Ковпоша І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Почитала відгуки і вирішила купити)))
    Іграшка дійсно цікава нашій киці, вона любить і пір'я погризти і дзвіночок подобається))
    Кицюня задоволена, то і я також)))

Переваги:
    Цікава для киці
    Недоліки:

Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Чудова іграшка гарної якості. Кицюня грається із задоволенням, за два тижні ще жодного пірʼячка не вилетіло. Рекомендую!

Добрий день, шановний Ігорю! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Руслан

Кот играет

Переваги:
    Удобно

Добрий день, шановний Руслане! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Улюблена іграшка мого котика. Він в захваті!

Переваги:
    Сподобалось улюбленцю, натуральне пір'я.
    Недоліки:
    Поки не виявлено

Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Лисенко Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Игрушка прелесть. Яркая, удобная. Прелесть!

Переваги:
    Красивая и удобная

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Гарна та якісна іграшка, у нас вже більше місяця і тільки 1 пі'рїна випала. Котик любить саме разом гратися, тому сам на неї особливо уваги не звертає, хіба що може перенести на інше місце)

Переваги:
    Якість пошиття, цупка, яскрава, котику подобається
    Недоліки:

Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Рибка просто супер! Кішка в захваті, ми також)) Шкода іграшка протрималась лише добу. Але це НЕ мінус іграшки, просто кішка її дуже полюбила

Переваги:
    Гарно виглядає. Подобається кішці. Дзвінка та пригуча
    Недоліки:

Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Микита М***

Кіт з нею дуріє

Добрий день, шановний Микито! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Юлия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Котейка играет, гоняет по всему дому с игрушкой в зубах)

Переваги:
    Месяц спустя все ещё все перья на месте

Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви та Ваш улюбленець оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Наталія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Дуже класна риба,кішка в захваті,пір'я дуже міцно закріплене,іграшка теж цупка.

Переваги:
    Пір'я не відпадає.
    Недоліки:
    Непомітила.

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Котам нравится, играются с удовольствием.

Переваги:
    Нравится котам

Добрий день, шановний Сергію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви та Ваші улюбленці оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Назар К***

Кішці дуже сподобалося

Переваги:
    Гарний, пір'я й справді заохочує кицю
    Недоліки:
    Непомітив

Добрий день, шановний Назаре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Игрушка очень понравилась кошке, играется с удовольствием!

Переваги:
    Игрушка лёгкая, красивая, соответствует картинке.

• Владислав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Коту чомусь цікавіше бавитись з кілечком, а не з рибкою

Переваги:
    Резинка не тріскається, доволі добротна якість
    Недоліки:
    Пера легко вириваються

Доброго дня, шановний Владиславе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi. Аби дана іграшка слугувала якнайдовше, ми не рекомендуємо залишати вихованця наодинці з нею, а застосовувати іграшку для спільної гри з улюбленцем.

• Dima S***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Норм іграшка, але моєму коту швидко набридло з нею гратися

Добрий день, шановний Дмитре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що дана іграшка не зацікавила вашого улюбленця. При виборі розміру та виду іграшки слід враховувати характер та вік домашнього улюбленця. Тому, рекомендуємо Вам переглянути інші пропозиції в серії іграшок для котів GiGwi.

• Александр Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Дякую,за 4 дні ця іграшка вже себе окупила,кот просто в захваті,грає постійно!

Добрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.