- Юлия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 180 x 220. Колір: Жовтий
Дякую, все Чудово!
- Переваги:
- Щільна тканина
- Недоліки:
- Не було
- Продавець Gentle sleep
Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 150 x 220. Колір: Блакитний
Якість гарна. Тканина супер.
- Продавець Gentle sleep
- Храброва Е***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 150 x 220. Колір: Кремовий
Натуральна, якісна тканина. І душевне пакування) Дякую!
- Переваги:
- Якість, приємний колір
- Недоліки:
- Сподіваюсь, нема
- Продавець Gentle sleep
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Блакитний
Вау! Який гарний пакуночок я отримала. Дякую, замовленням дуже задоволена
- Продавець Gentle sleep
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 150 x 220. Колір: Блакитний
Задоволена обслуговуванням, нові простирадла вже у користуванні, поки що не пралися. Тільки є в мене деякі сумніви стосовно "Бязі". Так, тканина щільна, але занадто м'яка і майже не мнеться. Для бязі зі 100% бавовни це дивовижно. Час покаже.
- Переваги:
- Приємна тканина, акуратний пошив
- Продавець Gentle sleep
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Блакитний
Гарна якість. Покупкою задоволена
- Продавець Gentle sleep
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 180 x 220. Колір: Білий
Якість на висоті) за таку ціну супер. Рееомендую)
- Переваги:
- Якість, ціна
- Продавець Gentle sleep
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 180 x 220. Колір: Білий
Чудова якість, щільна тканина та ну дуже симпатичне пакування.
Замовлятиму ще.- Продавець Gentle sleep
- Наталя П***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 150 x 220. Колір: Блакитний
Отримала сьогодні замовлення і була приємно здивована. Все дуже добре упаковано в щільний гарний папір і перев'язане стрічкою! Зразу радує око. Самі простирадла гарної якості. Дякую!
- Переваги:
- Все добре,гарна якість
- Продавець Gentle sleep
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Білий
Постельное бельё Шикарного качества!
- Переваги:
- Качество!
- Недоліки:
- Нет!
- Продавець Gentle sleep
- Наталя Е***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 220 x 240. Колір: Білий
Моє замовлення сподобалось, все гарно прошито , наволочки на блискавці,простирадла білосніжні якісна тканина бязь.Митево зреагували швидка доставка . Оремо подяка за упакування!Процвітання вам,гарних клієнтів!
- Продавець Gentle sleep
- Христина К***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 220 x 240. Колір: Жовтий
Класс
- Продавець Gentle sleep
- Аліна Г***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 180 x 220. Колір: Білий
Дякую за швидку доставку.Простирадло гарної якості.
- Продавець Gentle sleep
Доброго дня, шановна Аліна! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 180 x 220. Колір: Жовтий
Не погана якість на свої гроші.Колір яскравий,розмір відповідає,рекомендую
- Переваги:
- Не полієстр
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець Gentle sleep
Доброго дня, шановна Юлія! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)