Відгуки покупців про Простирадло без резинки Бязь Sun 150*220 см Жовтий

Оцінка користувачів 5/5
  • Юлия Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 180 x 220. Колір: Жовтий

Дякую, все Чудово!

Переваги:
    Щільна тканина
    Недоліки:
    Не було
    • Продавець  Gentle sleep

Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 150 x 220. Колір: Блакитний

Якість гарна. Тканина супер.

• Храброва Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 150 x 220. Колір: Кремовий

Натуральна, якісна тканина. І душевне пакування) Дякую!

Переваги:
    Якість, приємний колір
    Недоліки:
    Сподіваюсь, нема
    • Продавець  Gentle sleep

• Наталя
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Блакитний

Вау! Який гарний пакуночок я отримала. Дякую, замовленням дуже задоволена

• Марина М***

Задоволена обслуговуванням, нові простирадла вже у користуванні, поки що не пралися. Тільки є в мене деякі сумніви стосовно "Бязі". Так, тканина щільна, але занадто м'яка і майже не мнеться. Для бязі зі 100% бавовни це дивовижно. Час покаже.

Переваги:
    Приємна тканина, акуратний пошив

• Марина Р***

Гарна якість. Покупкою задоволена

• Юлія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 180 x 220. Колір: Білий

Якість на висоті) за таку ціну супер. Рееомендую)

Переваги:
    Якість, ціна

• Анна Б***

Чудова якість, щільна тканина та ну дуже симпатичне пакування.
    Замовлятиму ще.

• Наталя П***

Отримала сьогодні замовлення і була приємно здивована. Все дуже добре упаковано в щільний гарний папір і перев'язане стрічкою! Зразу радує око. Самі простирадла гарної якості. Дякую!

Переваги:
    Все добре,гарна якість
    • Продавець  Gentle sleep

• Виктория Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Білий

Постельное бельё Шикарного качества!

Переваги:
    Качество!
    Недоліки:
    Нет!
    • Продавець  Gentle sleep

• Наталя Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 220 x 240. Колір: Білий

Моє замовлення сподобалось, все гарно прошито , наволочки на блискавці,простирадла білосніжні якісна тканина бязь.Митево зреагували швидка доставка . Оремо подяка за упакування!Процвітання вам,гарних клієнтів!

• Христина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 220 x 240. Колір: Жовтий

Класс

• Аліна Г***

Дякую за швидку доставку.Простирадло гарної якості.

• Продавець  Gentle sleep

Доброго дня, шановна Аліна! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Юлия К***

Не погана якість на свої гроші.Колір яскравий,розмір відповідає,рекомендую

Переваги:
    Не полієстр
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  Gentle sleep

Доброго дня, шановна Юлія! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)