- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 90 x 200
Все класно підійшло.
- Переваги:
- Супер.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Gentle sleep
Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)
- Юлія Ю***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 120 x 190
Приємно здивувало гарне оформлення - подарункове. Виглядає шикарно, дорого, якісна тканина. Задоволена!!!
- Продавець Gentle sleep
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 80 x 190
Гарне простирадло, дитині дуже сподобалось.
- Переваги:
- Якість, ціна.
- Продавець Gentle sleep
- Інна М***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 80 x 190
Упакування на висоті. Дуже приємно! Тканина бязь, вона не занадто щільна, але ж і ціна низька. Все сподобалось. Дякую.
- Продавець Gentle sleep
- Сабатовская Ю***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 80 x 190
Якість на висоті. Гарний малюнок. Розмір підійшов добре.
- Переваги:
- Якість, ціна