Відгуки покупців про Електронна книга Onyx Boox Note Air 3 C
- Ганна С***Відгук від покупця. Продавець: NavarUS. Колір: Dark Indigo
По першим враженням книжка пречудова, все легко налаштовується, зручна, багато можливостей для роботи з текстом, складання схем, швидкого малювання тощо. Зв'язалися одразу, швидко відправили. Дуже вдячна продавцю.
- Переваги:
- Функціональний, зручний, гарно зроблений інструмент для навчання/роботи
- Недоліки:
- Поки що немає, сподіваюся і не буде
- Тарас М***Відгук від покупця. Продавець: NavarUS. Колір: Dark Indigo
Лише перші враження - все, як описано, якісна упаковка, книга заряджена, в комплекті стилус і кабель живлення від USB.
Чек з печаткою магазина в наявності, що зараз рідкість. Зателефонували та замовлення надіслали в той же день, попри пізній час заявки. Магазину повага й вподобайка!- Переваги:
- Все супер на перший день
- Недоліки:
- Немає в меню української мови.
- Олександр Б***
Щодо української мови треба писати у службу підтримки (в налаштуваннях книги). Мені відповіли, що українську планують додати в найближче оновлення й навіть запропонували взяти участь у тестуванні. Я погодився, щоправда, поки оновлення немає. Але що більше людей писатиме, то швидше додадуть. А так книжка чудова.
- Продавець NavarUS
Доброго дня.
Українська мова буде, вже маємо тестову книгу з українською мовою системою, але наразі вона далека від прийнятного варіанта щоб випускати через оновлення в маси. - Ігор
Є вже укр мова?
- Гаурав Б***Відгук від покупця. Продавець: NavarUS. Колір: Dark Indigo
Good
- Александра С***Відгук від покупця. Продавець: USBee_ua. Колір: Black
Рекомендую!
- Переваги:
- Швидка доставка, надійно упаковка, книга супер!
- Продавець USBee_ua
Доброго дня! Дякуємо Вам за довіру, відгук та рекомендацію. Будемо раді бачити Вас знову, звертайтесь! Гарного дня