Відгуки покупців про Світлодіодна штора на вікно новорічна гірлянда Синій (30307093)

Оцінка користувачів 4.63/5
на основі 193 відгуки
  • Диана Б***

• Продавець  TORI

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Олівія Н***

Гарна якість, працює чудово

Переваги:
    Якість
    • Продавець  TORI

• Юлія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір світіння: Теплий білий

Все подошло, все хорошо работало! Остались довольны

• Олег Л***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір світіння: Теплий білий

Гірляндою задоволений. Все працює 2 місяців по 4/5 годин кожного дня( у дочки на стіні)

Переваги:
    Надійність
    Недоліки:
    Коли вмикає то кожен раз потрібно виставляти свій режим освітлення
    • Продавець  TORI

• Насонкіна О***

все чудово

• Валентина К***

Згоріли після використання 2 днів

Добрий день.

Нам щиро прикро, що сталась така ситуація з гірляндою. Ми розуміємо Ваше розчарування, проте хочемо підтвердити, що Ваше питання вже перебуває в роботі:

Ви вже зверталися до нас за телефоном, і ми офіційно зафіксували Вашу заявку. Наш менеджер під час розмови повідомив, що відділ контролю якості та рекламацій розпочинає роботу сьогодні, 5 січня, після святкових вихідних.

Світлодіодні гірлянди є чутливими до стабільності напруги в електромережі, особливо в період пікових навантажень на мережу. Ми обов'язково розберемося в причині виходу виробу з ладу.

Ми діємо згідно із Законом України «Про захист прав споживачів» та Ваших гарантійних прав. Оскільки Ви повідомили про проблему вчасно, ми не залишаємо Вас із несправним товаром.

Очікуйте, будь ласка, на дзвінок нашого спеціаліста найближчим часом. Ми зробимо все можливе, щоб оперативно вирішити це питання та замінити товар або повернути кошти.

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір світіння: Холодний білий

У питаннях та відповідях написали що в комплекті йдуть кріплення. Їх немає..
    Провід до розети пів метри, тобто строїти її я маю до стелі, і на рівні стелі має бути ще розетка ??
    Як її підключити якщо всі розетки внизу, або посередині стіни ??
    Логічно було б зробити довгий провід підключення

Переваги:
    Вмикається і працює
    Недоліки:
    Короткий провід до розетки
    • Продавець  TORI

Добрий день.

Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок. Нам прикро, що особливості конструкції викликали у Вас незручності, проте дозвольте надати роз'яснення щодо Ваших зауважень:

Довжина дроту: Гірлянди-штори за технічним стандартом виготовляються з коротким мережевим кабелем, оскільки вони розраховані на підключення через подовжувач, який зазвичай маскується за шторами або підвіконням. Це дозволяє уникнути звисання зайвих дротів посеред вікна, якщо розетка знаходиться далеко.

Щодо кріплень: У конструкції гірлянди-штори роль кріплень виконує основний горизонтальний дріт, який фіксується на гачки карниза або безпосередньо до нього. Додаткові окремі кріплення (пластикові гачки) не завжди входять у заводську комплектацію конкретної партії, і ми перевіримо інформацію в розділі питань, щоб вона була максимально актуальною.

Підключення: Рекомендуємо використовувати звичайний побутовий подовжувач. Це стандартна практика для монтажу ілюмінації на вікнах, яка дозволяє вивести кнопку перемикання режимів у зручне для Вас місце.

Раді, що сама гірлянда працює справно і створює святкову атмосферу. Дякуємо за покупку та сподіваємось, що це не зіпсує Вам святкового настрою!

• Продавець  TORI

З клієнтом зв'язалися та було узгоджено процес повернення коштів за замовлення.

• Поліна В***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір світіння: Теплий білий

Хороша гірлянда за свої гроші. Має трохи хімозний пластиковий запах, тому повісила в офісі.

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір світіння: Теплий білий

Працює нормально. Вже другий рік допомагає створити свято в оселі

• Игорь Ч***

Хорошая гирлянда штора , все подошло ! Спасибо

Переваги:
    Размер и комплектация
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  TORI

• Олена К***

Чудово тримає заряд. Дуже задоволені. Зручна у використанні

Переваги:
    Якість

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір світіння: Теплий білий

Відпрацювала вірою і правдою минулорічний сезон. Днями повісив, на третій день не увімкнулась.

Доброго дня!

Дякуємо, що поділилися досвідом користування гірляндою. Раді, що минулорічний сезон вона повністю відпрацювала «вірою і правдою».

Ваше замовлення було отримане ще 30.11.2024, а відгук залишено через рік, 08.12.2025. За такий тривалий період з гірляндою дійсно могло статися що завгодно: умови зберігання, вологість, механічні пошкодження дроту чи вилки, стрибки напруги тощо. При цьому за весь час ми не отримували від Вас звернень щодо будь-яких несправностей.

Світлодіодні штори, які ми відправляємо, надходять новими із заводу виробника та перевіряються перед відправкою. Описана ситуація стосується радше ресурсу конкретного виробу за рік експлуатації та умов його зберігання, ніж якості всієї партії чи роботи продавця.

• Вікторія В***

Рекомендую

• Вікторія В***

Рекомендую

• Олена Т***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір світіння: Холодний білий

Класна гірлянда, з минулого року не знімали її, весь час користуємось.

• Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір світіння: Синій

Користуємось уже майже рік, виглядає гарно, працює без нарікань, повністю задоволені якістю

• Олена В***

Дуже задоволена , гарно на шторах дивиться , яскраво світить , якість гарна

• Павел В***

работает исправно,
    смотрится красиво

• Дмитрій Х***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір світіння: Теплий білий

Якісна гірлянда, світло тепле, затишне. Для балкона підійшла ідеально

Недоліки:
    Поки не виявив
    • Продавець  TORI

• Ольга А***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір світіння: Теплий білий

Все чудово. Працює рік без нарікань

• Вероніка К***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір світіння: Теплий білий

Гарна якісна герлянда. Рекомендую!

• Аліна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір світіння: Теплий білий

Купувала рік тому. Користувалася всю зиму і початок весни майже кожен день. Всі лампочки ідеально світять, нічого не перегоріло, всі режими працюють. Гірлянда шикарна. Скоро знову буду діставати її і вішати

Переваги:
    Якісна гірлянда
    Недоліки:
    відсутні
    • Продавець  TORI

• Анастасія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір світіння: Холодний білий

Дуже сподобалась гірлянда-шторка! Якість чудова, дріт міцний і не плутається. Має постійне блимання, світло приємне для очей і створює затишок. Виглядає святково. Замовлення відправили оперативно. Дякую!

Переваги:
    Міцна конструкція
    • Продавець  TORI

• Галина П***

Оперативно відправили

Переваги:
    Все добре працює
    • Продавець  TORI

• Уляна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір світіння: Синій

Замовляла кілька штук. Одна з гірлянд згоріла, але продавець її оперативно замінив на іншу.
    Виглядає гарно. Кілька місяців провисіла, все добре.

Переваги:
    Гарна
    Недоліки:
    Одна з гірлянд згоріла
    • Продавець  TORI

оброго дня!
      Щиро дякуємо Вам за відгук і за високу оцінку нашої роботи.

Ми дуже раді, що гірлянди Вам сподобалися й тішимося, що ситуацію з однією з них вдалося швидко та без зайвих незручностей вирішити.
      На жаль, у рідкісних випадках трапляється, що окремі гірлянди можуть мати виробничий дефект — це пов’язано з особливостями електронних елементів, які чутливі до перепадів напруги.

Ми завжди перевіряємо товар перед відправкою та готові допомогти клієнтам у подібних випадках, аби кожен залишився задоволений покупкою.

Дякуємо, що відзначили нашу оперативність і лояльність.
      Бажаємо, щоб нові гірлянди ще довго створювали у Вашому домі святковий настрій та затишок.

• Инна
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір світіння: Синій

Купувала двічі гірлянду, тому що сподобалась та вирішила замовити ще одну після першої покупки, дуже задоволена. Яскрава, легко кріпиться, дуже класно та святково виглядає! Гарна якість, раджу!

Переваги:
    Гарна якість, приємний колір, створює святковий настрій
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  TORI

• Денис З***

Працює без нарікань

• Артем Б***

Купував рік тому гірлянду, працює майже 24/7, проблем з якістю немає

Переваги:
    Гарна якість
    Недоліки:
    Немає режиму щоб світилась постійно
    • Продавець  TORI

• Дмитрий С***

Гарний новорiчний декор!

• Мария С***

Все працює. Зауважень не має

• Катерина К***

Дуже задоволена покупкою

Переваги:
    Піднімає настрій святковий, багато режимів роботи
    • Продавець  TORI

• Евгений М***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір світіння: Синій

супер гірлянда яка створює святковий настрій:)

Переваги:
    10/10

• Юлія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір світіння: Холодний білий

Гарно світить, багато режимів мерехтіння, всі ліхтарі горять

Переваги:
    Ціна якість
    Недоліки:
    Не помітила
    • Продавець  TORI

• Микита Н***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір світіння: Теплий білий

Працює без нарікань, гарно виглядає

Переваги:
    Чудова гірлянда

• Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір світіння: Теплий білий

Дуже гарно сиглядає. Все працює в ідеальному стані.

• Продавець  TORI

Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Дмитро І***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір світіння: Теплий білий

Первый раз заказывал год назад, работает безотказно до сих пор, спустя год заказал ещё одну, в последних двух лентах лампочки через одну работают.
    Проверить на почте не было возможности (в полном развёрнутом виде), включили в розетку но она скручена работает и славно.
    Дома, спустя время только когда развернули обнаружили брак

Переваги:
    Классная, несколько режимов работы
    Недоліки:
    Не работают два крайних ряда
    • Продавець  TORI

Шановний клієнте, Дякуємо за Ваш відгук і вибір нашого товару вдруге! Ми раді, що перша покупка виправдала Ваші очікування та працює безвідмовно навіть через рік. Щодо другої партії, хочемо зазначити, що всі товари перевіряються на відповідність перед відправкою. Важливо зазначити, що пошкодження чи дефекти можуть виникати під час транспортування, і саме тому ми завжди рекомендуємо перевіряти товар під час отримання, наскільки це можливо. Ми впевнені, що ситуація з другою стрічкою є винятковою, оскільки більшість наших клієнтів задоволені якістю продукції. Дякуємо за Вашу увагу до деталей і зворотний зв’язок. Це допомагає нам вдосконалювати наш сервіс і пропонувати ще якісніший товар.