- Анжеліка Т***Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер. Колір: Коричневий
Крутий столик, я задоволена, вже користуюсь декілька місяців. Окрема подяка продавцю за подовжувач. Так він важкий, але реально охолоджує ноутбук, за свої кошти дуже гарний столик. Ноут в мене на фото Nitro V15, і він впритик по розміру, тому на більший розмір може і не підійти.
- Переваги:
- Робочий кулер
Матеріал
Функціонал
Подовжувач в комплекті - Недоліки:
- Вага
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер. Колір: Коричневий
стіл сподобався
- Переваги:
- якість
- Елена Р***Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер. Колір: Коричневий
Швидко зв'язалися, гарна ціна, якість хорошо
- Переваги:
- Швидко, ціна
- Продавець Лоукостер
Дякуємо Вам за відгук про товар, приємного користування!
- ЛанаВідгук від покупця. Продавець: Лоукостер. Колір: Коричневий
добре регулюється по нахилу і висоті, гладка поверхня, охолоджує добре, все сподобалось
- Переваги:
- зручний, охолоджує
- Вадим Я***Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер. Колір: Коричневий
Ну порівняно зі звичайною дошкою від старої шафи, це тупо космос і справді дууууже зручно тепер задротити лежачи, але для ноутбука діагоналлю 17 він трохи замалий (прикріплюю фото) продавцю окремий респект за додатковий USB продовжувач, без нього від вентилятора було б нуль користі.
- Продавець Лоукостер
Дякуємо Вам за оцінку нашого товару, приємного користування!
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий
Отличный столик, взял под ноутбук lenovo legion 7, в кровате очень удобно, только места для мышки там маловато и руку там держать неудобно в любом случае, для мышки использую другую поверхность.
- Переваги:
- Качество, удобство
- Недоліки:
- Вырезки под телефон и стакан не очень полезные
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий
Стол якісно зроблений. Зручний. Не важкий але й надійно тримається на ножках. Маленький недолік або я не розумію, коли складаєшь столик шнур з вентилятора завжди матиляється. Треба йому якісь фіксатор
- Переваги:
- Якісний та зручний
- Недоліки:
- Не помітила
- Амир Н***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий
На перший погляд добрий товар. Сподіваюсь з часом враження не зміниться.
- Переваги:
- Поки все добре
- Недоліки:
- Поки нема
- Продавець Catchgoods_old3
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що перше враження від товару позитивне. Сподіваємося, що під час використання він повністю виправдає Ваші очікування та буде служити довго й надійно. Приємного користування!
- Антон П***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий
Стіл повністью підійшов, все чудово, відповідаїє фото.
- Переваги:
- Зручний та якістний
- Продавець Catchgoods_old3
Дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що стіл повністю Вам підійшов та відповідає фото. Нехай покупка приносить лише позитивні враження та буде зручною у використанні. Будемо раді бачити Вас серед наших покупців знову!
- Плис М***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий
Все чудово, відповідає опису. Зручний у використанні. Ножки регулюються за висотою, основну частину можна розмістити під нахилом. Вентилятор також працює
- Переваги:
- Зручне використання
- Продавець Catchgoods_old3
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що столик Вам сподобався та виявився зручним у використанні. Регулювання висоти та нахилу дозволяє налаштувати його під себе, а вбудований вентилятор допомагає під час роботи з ноутбуком. Користуйтесь із задоволенням!
- Олег Ц***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий
Хороший столик,надійний. Все продумано досить не погано. До цього столика був пластмасовий,то зламався за 2 місяці. Підставка для нахилу знаходиться у шухлядці(я не одразу знайшов).
- Переваги:
- Міцний,якісне виконання
- Недоліки:
- Поки що не зауважив.
- Продавець Catchgoods
Доброго дня!
Щиро дякуємо Вам за такий детальний та позитивний відгук. Дуже приємно чути, що столик сподобався Вам своєю надійністю та якістю виконання.
Раді, що модель виправдала очікування після попереднього досвіду з пластиковим столиком.
Також дякуємо за корисне уточнення щодо підставки для нахилу у шухлядці — така інформація точно стане у пригоді іншим покупцям
Бажаємо Вам комфортного користування та приємної роботи за ноутбуком! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий
Якісний столик
Все добре
Кулер працює тихо- Переваги:
Доброго дня!
Щиро дякуємо Вам за відгук. Дуже приємно, що столик Вам сподобався та Ви оцінили його якість.
Раді, що кулер працює тихо та забезпечує комфорт у використанні. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий
Брали на подарунок кумові! Кум лишився задоволений!
Красиво виглядає, зручний, а головне, виконує свою основну функцію! Тверда п'ятірочка!- Продавець Catchgoods
Вітаємо
Дякуємо за довіру до нашого магазину
Гарного Вам користування
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий
Столик дійсно класний,зручний та цілком задовільняє потребу у комфорті користування ноутбуком.Все якісно зроблено,а головне кулер працює абсолютно безшумно.
- Переваги:
- Якісна збірка,безшумна робота кулера.
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий
Файний колір, добротно зроблено, гарне охолодження, трохи забагато ваги, ноут 17.2 в мм в мм не більше. Гарний столік.
- Продавець Catchgoods
- Юрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий
Загалом все добре, але товар був з пошкодженнями
- Переваги:
- Виконує функціонал
- Недоліки:
- Наявні пошкодження
- Продавець Catchgoods
Шкода чути це. Впевнені, що наступного разу ми вас не підведем.
- Оксана Я***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий
Замовила після огляду uft sprinter t 6 , який повернула . Цей пахне деревом , гладкий , зручний і справитися з регулюванням зможе одна людина . Є шухляда для проводів і тд . Задоволена покупкою. Дякую
- Переваги:
- Дерево і стійкий
- Недоліки:
- Поки не побачила
- Продавець Catchgoods
- Руслан Г***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий
Купив у подарунок дружині, так як часто доводиться працювати саме в ліжку (обставини), гарна якість і матеріали. Рекомендую.
Активне охолодження поки не використовували але гадаю що багато шуму не повинно створювати.- Переваги:
- Сподобався дружині.
- КатяВідгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий
Дуже зручний столік для роботи, та і в принципі для користування ноутом не за столом. Правда я не очікувала, що буде такий важкий, але це не робить його гіршим. Також класно, що поклали спеціальний подовжувач для вентилятора!
- Переваги:
- вбудований охолоджувач, місце для телефону та чашки
- Недоліки:
- важкуватий
- Продавець Catchgoods
- НікаВідгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий
Мені столик загалом сподобався. Зручний, надійний, гарно оброблені поверхні. Але короткуватий шнур вентилятора. Виїмка під телефон виявилась дещо замалою для мого. Загалом добре.
- Переваги:
- Зручність, гарна обробка поверхонь.
- Недоліки:
- За короткий шнур для вентилятора, дещо замала виїмка для мого телефона.
- Продавець Catchgoods
Дякуємо Вам за відгук, ми будемо старатись покращувати наш товар, спробуйте також перевірити, можливо він не повністю у Вас розмотаний. Приємного користування!
- NikaВідгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий
Непогано, але є недоліки.
- Переваги:
- Зручний, якісно зроблений.
- Недоліки:
- Короткий шнур вентилятора, виріз під телефон малий, важкуватий.
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий
Чудовий столик, все як треба.
- Продавець Catchgoods
Щиро вдячні вам за відгук, приємного користування!
- Станислав К***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий
прекрасный столик, удобный и красивый . доставили моментально ,получил через день
- Продавець Catchgoods
Щиро вдячні вам за відгук, приємного користування!
- Милена Л***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий
Хороший столик удобный качественный
- Продавець Catchgoods
Доброго дня, щиро вдячні за Ваш відгук, дякуємо, що обрали саме наш столик на сайті Розетка, приємного користування!
- Михаил С***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий
На перший погляд стіл міцний, якісно зроблений! Нічого не люфтить, єдиний мінус як для мене це виріз під стакан або телефон, для мене це не зручно, та й телефон все одно не влазе в той виріз. 17" ноут мабудь влізе в прітик або буде трохі выступать за межі століка.
- Переваги:
- Шухлядка, регулювання висоти століка, та ніжок. Дерев'яний(бамбуковий).
- Недоліки:
- Виріз для телефону/ стакану.
- Продавець Catchgoods
Дякуємо, що обрали саме наш товар на платформі Розетка, приємного користування!
- Илья С***Продавець: Mayster
Что делать если не работает система охлаждения а именно вентилятор.Что делать?
- Mayster
Обратитесь в компанию производителя UFT