Відгуки покупців про Ультразвуковий відлякувач собак AD-100 Pro, з ліхтариком і батарейкою в комплекті, захист від собак з функцією навчання собак, чорний
- Александр Р***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Працює,випробував на собаках,,,діє.
- Переваги:
- Ще не знаю
- Недоліки:
- Поки не бачив
- Продавець GETLUX
Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Чомусь відлякувач не відлякує собак. Таке враження, що ніякого ультразвуку в моєму відлякувачі немає, тільки блимає світло. Може він бракований. Використовували на 3 режимі, де собака втікає на малюнку. Собаки тільки реагували на звук натискання кнопки. Підіймали вуха, дивились і все. Вони не тікали. Використовували десь на відстані 3 метрів. Хотілось би, щоб працював, я так на нього розраховувала.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює
- Продавець GETLUX
Доброго дня! Пристрій реагує лише на агресивних тварин, дія відбувається по різному, конкретних інструкцій немає. Деякі тварини втікають, чи бояться підійти, чи перестають лаяти.
- Маргарита Ф***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Прилад працює. З ним почуваєся безпечніше...))
Хотілося - б щоб працював на батареї 18650, бо ця квадратна батарея багато коштує, та не практична.- Продавець GETLUX
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
На кількох перевірених працює, але не було шансу тестувати на зграї
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- За цю ціну - поки не знайшов
- Продавець GETLUX
- Анатолий М***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Работает,эффект есть.
Не направляйте на себя)- Продавець GETLUX old
Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Олег Д***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Добрий день . Товар гарний , працює добре . Перевіряли вже не раз .
- no n***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Вцілому хороша штука. Працює вже близько місяця,і нарікань немає. Продавець швидко зв'язався, швидко відправив.
- Переваги:
- Всі
- Андрей Л***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Спасибо
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Дуже зручно, що батарейка входить у комплект.
- Переваги:
- Працює добре, перевіряв неодноразово.
- Евгений Х***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Працює справно
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Дякую за вашу турботу. Товар отримала вчасно, не пошкоджений.
- Переваги:
- Легенький в користуванні. Зручно навіть для дітей.
- Недоліки:
- Не побачила.
- Продавець GETLUX
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Отримав вчасно, 5 днів потому в відділенні Розетки. Все ясно, як працює, опис на сайті. Сьогодні повірив в дії, налякав сусідську собаку.
- Переваги:
- Відлякував легкий, зручний в використанні, не помітний в сумці.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець GETLUX
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Добре працює. Купила дитині, щоб не боялась собак.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Добре працює.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Купувала для скаженої собаки на роботі. При направленні на неї в собаки почало щось робитись з головою-воно ультразвуком гучно дає їм на мізки. Собака гавкає,але оббігає тебе колом і не наближається.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Немає, однак потрібно виставляти правильно режим
- Продавець GETLUX
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Собаки поки тікають, не знаю як довго відлякувач працюватиме.
- Переваги:
- Зразу відчувається початок роботи.
- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Товар працюе
- Переваги:
- Компактний, ліхтар
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець GETLUX
- Галина Д***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
З плюсів - товар швидко доставили
З мінусів - його вкрали в школі))
Перевірити, чи він ефективний, не встигли- Продавець GETLUX
- Саша С***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Працює на всіх режимах
Норм- Продавець GETLUX
- Клавдия Л***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Спасибо Розетке Очень нужная вещь Бродячих собаки сразу разбегаются Моя собака сразу подходит Работает супер!
- Переваги:
- Маленький и бесшумный
- ТЕТЯНАВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Не виконує свою функцію
- Продавець GETLUX
Доброго дня! Переконайтесь будь ласка, щоб пристрій був ввімкненим саме у третьому режимі відлякування, радіус дії повинен бути до 15 м і реакція є лише на агресивних тварин. Якщо дотримуватись усіх цих правил - ви побачите результат.
- Вита М***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Задоволена
- Олег Ж***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Товар прислали доволі швидко.
- Переваги:
- Пристрій виконує свою функцію.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Продавець GETLUX
- Олеся Я***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Замовляла для сина,бо іде в школу та боїться собак
Тепер ідем в школу без проблем.- Переваги:
- Працює добре
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Отпугиватель работает 90%, отдельное спасибо за крону)
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Гарний апарат!
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець GETLUX
- Інна Ф***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Швидка доставка,товар відповідає опису,все працює.
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Швидко прислали.
- Переваги:
- Працює, собаки аж присідають,класний вілякувач!
- Недоліки:
- Не виявив.
- Продавець GETLUX
- Радомир К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Прийшов швидко, працює як зазначено, перевірено.
- Криволапова Н***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Швидка доставка. Все працює. Дякую
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Дитина безмежно задоволена відлякувачем.Собаки розвертаються і біжать в іншу сторону.Дякую!
- Переваги:
- Розмір,ціна
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Всё работает.
- Швець Ю***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Провірено відразу. Все працює. Відбігають та не підходять.
- Олеся С***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Їжджу на велосипеді, перевірила на агресивних собаках, після застосування пристрою, не агресували і не підійшли. До цього неможливо було навіть в руках велосипед прокотити
- СтаниславВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Перевірено: дійсно відлякує собак. При цьому вони не стають агресивними, а просто тихо відходять.
- Саша К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Прийшло все швидко, працює