Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Ультразвуковий відлякувач собак AD-100 Pro, з ліхтариком і батарейкою в комплекті, захист від собак з функцією навчання собак, чорний

Оцінка користувачів 4.3/5
  • Александр Р***

Працює,випробував на собаках,,,діє.

Переваги:
    Ще не знаю
    Недоліки:
    Поки не бачив
    • Продавець  GETLUX

Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Чомусь відлякувач не відлякує собак. Таке враження, що ніякого ультразвуку в моєму відлякувачі немає, тільки блимає світло. Може він бракований. Використовували на 3 режимі, де собака втікає на малюнку. Собаки тільки реагували на звук натискання кнопки. Підіймали вуха, дивились і все. Вони не тікали. Використовували десь на відстані 3 метрів. Хотілось би, щоб працював, я так на нього розраховувала.

Переваги:
    Недоліки:
    Не працює
    • Продавець  GETLUX

Доброго дня! Пристрій реагує лише на агресивних тварин, дія відбувається по різному, конкретних інструкцій немає. Деякі тварини втікають, чи бояться підійти, чи перестають лаяти.

• Маргарита Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Прилад працює. З ним почуваєся безпечніше...))
    Хотілося - б щоб працював на батареї 18650, бо ця квадратна батарея багато коштує, та не практична.

• Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

На кількох перевірених працює, але не було шансу тестувати на зграї

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    За цю ціну - поки не знайшов
    • Продавець  GETLUX

• Анатолий М***

Работает,эффект есть.
    Не направляйте на себя)

• Продавець  GETLUX old

Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Олег Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Добрий день . Товар гарний , працює добре . Перевіряли вже не раз .

• no n***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Вцілому хороша штука. Працює вже близько місяця,і нарікань немає. Продавець швидко зв'язався, швидко відправив.

Переваги:
    Всі

• Андрей Л***

Спасибо

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Дуже зручно, що батарейка входить у комплект.

Переваги:
    Працює добре, перевіряв неодноразово.

• Евгений Х***

Працює справно

• Галина К***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Дякую за вашу турботу. Товар отримала вчасно, не пошкоджений.

Переваги:
    Легенький в користуванні. Зручно навіть для дітей.
    Недоліки:
    Не побачила.
    • Продавець  GETLUX

• Михайло
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Отримав вчасно, 5 днів потому в відділенні Розетки. Все ясно, як працює, опис на сайті. Сьогодні повірив в дії, налякав сусідську собаку.

Переваги:
    Відлякував легкий, зручний в використанні, не помітний в сумці.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  GETLUX

• Марина М***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Добре працює. Купила дитині, щоб не боялась собак.

• Александр П***

Добре працює.

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Купувала для скаженої собаки на роботі. При направленні на неї в собаки почало щось робитись з головою-воно ультразвуком гучно дає їм на мізки. Собака гавкає,але оббігає тебе колом і не наближається.

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Немає, однак потрібно виставляти правильно режим
    • Продавець  GETLUX

• Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Собаки поки тікають, не знаю як довго відлякувач працюватиме.

Переваги:
    Зразу відчувається початок роботи.

• Дмитро Д***

Товар працюе

Переваги:
    Компактний, ліхтар
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  GETLUX

• Галина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

З плюсів - товар швидко доставили
    З мінусів - його вкрали в школі))
    Перевірити, чи він ефективний, не встигли

• Саша С***

Працює на всіх режимах
    Норм

• Клавдия Л***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Спасибо Розетке Очень нужная вещь Бродячих собаки сразу разбегаются Моя собака сразу подходит Работает супер!

Переваги:
    Маленький и бесшумный

• ТЕТЯНА

Не виконує свою функцію

• Продавець  GETLUX

Доброго дня! Переконайтесь будь ласка, щоб пристрій був ввімкненим саме у третьому режимі відлякування, радіус дії повинен бути до 15 м і реакція є лише на агресивних тварин. Якщо дотримуватись усіх цих правил - ви побачите результат.

• Вита М***

Задоволена

• Олег Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Товар прислали доволі швидко.

Переваги:
    Пристрій виконує свою функцію.
    Недоліки:
    Не виявив.
    • Продавець  GETLUX

• Олеся Я***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Замовляла для сина,бо іде в школу та боїться собак
    Тепер ідем в школу без проблем.

Переваги:
    Працює добре

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Отпугиватель работает 90%, отдельное спасибо за крону)

• Олег М***

Гарний апарат!

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  GETLUX

• Інна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Швидка доставка,товар відповідає опису,все працює.

• Олег М***

Швидко прислали.

Переваги:
    Працює, собаки аж присідають,класний вілякувач!
    Недоліки:
    Не виявив.
    • Продавець  GETLUX

• Радомир К***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Прийшов швидко, працює як зазначено, перевірено.

• Криволапова Н***

Швидка доставка. Все працює. Дякую

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Дитина безмежно задоволена відлякувачем.Собаки розвертаються і біжать в іншу сторону.Дякую!

Переваги:
    Розмір,ціна

• Дмитрий С***

Всё работает.

• Швець Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Провірено відразу. Все працює. Відбігають та не підходять.

• Олеся С***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Їжджу на велосипеді, перевірила на агресивних собаках, після застосування пристрою, не агресували і не підійшли. До цього неможливо було навіть в руках велосипед прокотити

• Станислав
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Перевірено: дійсно відлякує собак. При цьому вони не стають агресивними, а просто тихо відходять.

• Саша К***

Прийшло все швидко, працює