Відгуки покупців про Батарейка VEGAS CR1620 літієва 1шт. Optimal
- Виталий Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Протримались лише місяць (одна батарейка).
- Переваги:
- Гарне пакування.
- Недоліки:
- Невитривалі.
Представник постачальникаПане Віталію, Вас вітає представництво компанії VEGAS Battaries. Нашу команду зацікавив Ваш випадок, оскільки ми закладали максимальні показники роботи в кожний елемент живлення. Чи мали б Ви змогу розказати за Ваш пристрій, як часто Ви їм користуєтесь та скільки протримались батарейки інших виробників? Та дуже важливо - як виконувалась заміна елементу живлення?
- Виталий Ю***
Батарейка використовувалась в ключі-брелоку автомобіля один день. Після цього брелок не використовувався місяць. Коли виникла потреба - батарейка вже була непридатна.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Батарейки брав на Розетка, чітко спрацювали, доставили в обумовлену дату !
Перші враження від цього продукту лише позитивні. Щільне, добротне пакування, маркування дає змогу отримати достатньо необхідної інформації. Сама батарейка запакована в окремій капсулі, а такі деталі в пакуванні використовують лише дорогі - A бренди. Вартість батарейок А брендів цього типу на порядок дорожчі. Наразі всім задоволений, а далі час покаже.- Переваги:
- Ціна, якість виконання як самої батарейки так і пакування, зрозуміле маркування.
- Недоліки:
- не знайшов
- ЮрійПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Олександре, перевірте Ваш пульт! Вже стикався з історією про погані батарейки. Власник авто щотижня, не жартую, реальна історія, один раз на тиждень, міняв в пульті батарейки, перебрав від самих дорогих до самих дешевих. Нічого не допомагало, доки специ не розібралися з пультом, який і був причиною всіх негараздів.
В іншому випадку взагалі плутали полярність.
Так не буває, що в інших працює, а у Вас проблеми з цією батарейкою. Я сам користуюсь цією батарейкою вже пару місяців і друзі мої користуються. Жодних нарікань, лише позитивні відгуки. Брав не тут, не на Розетка, випадково натрапив на ці батарейки і вони мені сподобалися. Мій 5008 теж задоволений ).
Користуйтеся відповідально, вдалих поїздок, а Вашим батарейкам максимально довго тримати заряд !!!- Переваги:
- Ціна, якість, працездатність, маркування, інформативність, пакування !!!
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Купляв Panasonic не в розетці в попрацювала 9 місяців!!! Купив в розетці то місяць попрацювала (((
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Пропрацювала 0,5 місяця в пульті центрального замка Мазда 6
Не рекомендую- Переваги:
- Недоліки:
- Строк життя замалий
Представник постачальникаДобрий день, дякуємо за відгук. Цікавить, які марки CR1620 пропрацювали у Вас довше? Ми понад рік тестували усі наявні в України альтернативи всіма типами навантажень, від резистивних до константних. Та наразі Ваш випадок здався нам цікавим! Якщо наш продукт не виявився найкращим для Вас, ми прагнемо його вдосконалити.
- Бевза А***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Дякую, дуже задоволений і ціною, і самим набором товару
- Переваги:
- Ціна та якість