- вячеслав б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Розтянутий поліестор. І колір . Графіт. Не совпадає з кольором на сайті. Але тканина еластична . На кожен день як має бути.
Дякуємо за ваш відгук!
Нам шкода, що колір не повністю співпав з очікуваннями. Водночас раді, що ви відзначили еластичність тканини та зручність у щоденному використанні.
- Сергей Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Дуже тонкий матеріал.
- Переваги:
- Добре тягнеться
- Недоліки:
- Доставку переносили
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що чохол вам сподобався за його еластичність. Щодо доставки — перепрошуємо за незручності. Сподіваємося, що чохол стане зручним і практичним доповненням вашого інтер'єру!
- Шуляковская О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Колір трохи темніший ніж на фото. Приємний на дотик трикотаж.
- Переваги:
- Розмір співпадає
- Недоліки:
- Не замітали
- Представник бренду
Дякуємо за вдгук і ваш вибір
- Олеся М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Колір не відповідає бежевому і тканина ковзаюча
- Представник бренду
Дякуємо за ваш досвід.
- Вікторія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Колір темно-сірий, а не світло-сірий, як зображено на фото. Незрозуміло як одягнути чохол, вже з усіх сторін спробувала і він не лягає по формі крісла
- Переваги:
- Тканина тонка, але приємна на дотик
- Наталія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Колір відрізняється, теракотовий з коричневими вкрапленнями, не беж.
- Переваги:
- Важко сказати. Може тільки колір.
- Недоліки:
- Пока вдягала на крісло вимучила себе. Дивно пошито. Крутиш його то так, то сяк. Страшно подумати, що попереду ще є диван. Більше не куплю.
- Представник бренду
Хочемо щиро вибачитися за незручності, які ви зазнали з нашим чохлом на крісло.
Щодо відтінку кольору, робимо все можливе, щоб надати максимально точне представлення продукту на сайті, але кольори можуть відрізнятися через індивідуальні налаштування екрану.
Щодо незручностей з одяганням чохла, ми спрямуємо увагу на це питання до нашої команди для подальших вдосконалень у якості виробу та зручності його використання. Дякуємо за Ваш досвід!
- Марина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Колір тканини темніший ніж на фото
Малюнок теж другий- Переваги:
- Тягнеться добре .форму тримає
- Недоліки:
- Не співпадає колір і малюнок