- Диана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Брала в комплект к чехлу для дивана.
Чехлы понравились, на стулья сели хорошо.
Но выбирала ту же е расцветку. А по факту получила два разных оттенка в одном артикуле.- Переваги:
- Хорошо сели на стулья.
- Недоліки:
- Два чехла одного оттенка, два другого.
Дякуємо за відгук.
Нам прикро, що виникла різниця у відтінках. Іноді допускається незначна відмінність тону в різних партіях тканини. Якщо різниця суттєва та вас не влаштовує, рекомендуємо звернутися до підтримки ROZETKA для вирішення питання. Ще раз дякуємо!
- Євген М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
я вважаю що допустимі значення вказані не верно. Мій варік входить в це значення, але чохол в деяких містях висить як вареник))) ви здогадались, про що я)))
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук! Ми цінуємо вашу думку. Допустимі розміри вказані згідно з характеристиками виробника, але зрозуміло, що в окремих випадках може бути різниця в посадці.
- Вікторія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Не тримає форму стільця. Наче мішок висить. Хотіли поексперементувати, але повернулися до трикотажних, які гарно обтягують стілець
- Представник бренду
Добрий день. Велюрові чохли, дійсно, мають більший розмір та еластичність, ніж трикотажні. Дякуємо за ваш досвід, який допомогає нашим покупцям обирати товари.
- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Мне нужен бежевый цвет, 1 чехол был беж а 3 шт бледно розовый . Фото отправила.. Мне нужен 4 шт беж, Если сможете позвонить мне пожалуйста и я куплю четыре бежевых
- Переваги:
- Мне отправили разные цвета чехлов
- Недоліки:
- Не тот цвет
- Представник бренду
Добрий день. Вибачте за непорозуміння з кольорами чохлів.
На жаль цих чохлів не має в наявності. Будь ласка, зверніться до підтримки Розетки для повернення товару і коштів,
- Фурсова Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Какао
Для стільця з прямою спинкою дуже добре,а для стільця з рельєфною спинкою трошки мішкувато.Брали як захист від шкодливих кігітків кішки.
- Переваги:
- Привабливий
- Представник бренду
Дякуємо вам за ваш відгук на чохол для стіла Ми вдячні за ваші коментарі та відгуки стосовно його використання для стільців з різним типом спинок, а також, що чохол виявився добрим рішенням для захисту від шкодливих кігітків кішки. З вашими відгуками ми можемо покращувати якість та зручність наших продуктів.