- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: Best Lucky Star. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Користуюсь чайником менше місяця. На кришці відлітає верхня частина. Товар неякісний.
- Леся Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Через рік користування на дні чайника з'явилася дірка. Повне розчарування.
- Переваги:
- Гарний дизайн, зручний в користуванні.
- Недоліки:
- Ненадійний.
- Валентина Г***Відгук від покупця. Продавець: Gradigen. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Якість відповідає ціні. Дуже нагрівається ручка.
- Переваги:
- Недоліки:
- Гріється ручка
- Илья Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
За свою ціну чудовий чайник
- Переваги:
- Чудовий чайник
- Недоліки:
- Не виявив
- Геннадий Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Год и два месяца , полет нормальный. Нигде ничего не поржавело еще.
- Переваги:
- экономмя электричества
- Недоліки:
- ненашел
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Приємного користування продукцією RINGEL!
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Хорош
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Чайник етих денег не стоит вобще пришёл с повреждением внутри только увидела . Откуда столько отзывов положительных вы их сами пишите . Не покупайте деньги на ветер
- Переваги:
- Недоліки:
- Сплошные
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Поки все добре,свистить громко, виглядає гарно
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Світлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Чому вирішила купити чайник саме цієї торгової марки? Бо маю сковорідки, каструлі, ножі, лопатки і т.д. , і жоден предмет мене не підвів. Тому, знаючи, що тут якісна продукція, вирішила і чайник купити.
- Переваги:
- Гарний, свисток кричить дуже голосно, кришка сидить міцно. Задоволена повністю.
- Недоліки:
- Жодних.
- Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Чи то дефект всередині покриття, однак зрозуміло, що це не нержавійка. І року не минуло як пішла іржа
- Недоліки:
- Іржа
- Лідія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Хороший чайник
- Переваги:
- Виконує функції чайника
- Илона Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Чайник супер, дуже рятував минулої зими, коли відключали світло
- Переваги:
- Швидко закіпає, довго тримає гарячю воду
- Роман З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Представник постачальникаДуже вдячні за відгук! Приємного користування продукцією RINGEL!
- Альона Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Обирала чайник саме нейтрального забарвлення, щоб під час миття не стерти фарбу. Воду гріє, ручка не гаряча, кришка закриває щільно
- Переваги:
- Ціна, якість, колір, а точніше його відсутність
- Недоліки:
- Поки що жодних
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Покупала по скидке. За свои деньги отличный чайник. Быстро закипает, хорошо работает свисток, все отлично
- Переваги:
- Обычный, нормальный чайник
- Недоліки:
- Не нашла
- Земляных С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
свистеть начинает до момента закипания! 3 чашки чая вылил, надо ждать секунд 40, чтоб от свистел, а это раздражает домашних.
- Переваги:
- качество
- Недоліки:
- свисток
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
До свого попереднього відгуку додаю фото чайника.
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Качаство - цена огонь!)
- Недоліки:
- Ручка греется достаточно сильно, если кипятить полный чайник Потом сложно взяться за ручку.
- Віталій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Хороший чайник, цікавий дизайн
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Перший свій відгук написала 22 січня, коли купила чайник. Чайником була дуже задоволена до сьогодні. Сьогодні він впав з невисокої шафи на підлогу, покриту лінолеумом, внаслідок чого ручка розкололася надвоє вище за механізм для відкривання кришечки. Наче ножем розрізали. Мій попередній чайник прослужив 6 років, падав багато разів, у тому числі і на плиткову підлогу у ванній, і його ручка теж з бакеліту виглядає як нова. Не знаю, що це за бакеліт у новому чайнику, але він мене дуже засмутив.
Представник постачальникаДоброго дня! Дуже дякуємо за обидва Ваші коментарі. Нам дуже прикро, що таке сталося, але через випадкові удари та падіння, дійсно, з посудом можуть траплятися неприємні речі. Сподіваємось, таких неприємних інцидентів з падіннями у Вас буде якамога менше.
- Елена Б***
Дякую за відгук. Майже до 70 років я знала, що посуд може розбитися тільки зроблений зі скла і іноді з пластмаси. Тепер знатиму, що металеві чайники теж б'ються.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
За півроку я спалила чотири чайника і взяла п’ятий умовно симпатичний з надією, що його не спалю, бо він симпатичний і мені буде шкода його) Його дійсно складно спалити, але причина інша - носик не фіксується піднятим і огидний свист не дозволяє мені ігнорувати його.
- Переваги:
- Носик можна підняти тільки коли переливаю воду з чайника
- Недоліки:
- Ручка нерухома, через це не завжди зручно набирати воду до чайника
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Що можу сказати, за свою ціну нормальний чайник з цільною чашою, добре тримає тепло, з коробки бакеліт мав специфічний запах, але після термічного впливу через декілька закипань він зник.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Запах, ну і свисток ультразвуковий.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Хороший чайник, покупал недавно по акции.
металл и материал ручки понравился.
минус в том что нет автоматической фиксации крышки носика.- Переваги:
- материал чайника, объём
- Недоліки:
- нет фиксации крышки-носика
Представник постачальникаДуже вдячні за вибір! Так, для вікривання та закривання треба натискати та відпускати кнопку, розташовану на ручці. В цілому, це досить зручно! Але дуже вдячні за ідею! Гарного дня!
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
удобный.
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Просто хороший чайник
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Чайником задоволена. Особливо подобається механізм, за допомогою якого піднімається кришечка на його носику, який відрізняється від інших. Як покаже себе чайник в експлуатації, напишу через місяць.
- Павло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Чайник дійсно чудовий. Зручний, якісно виготовлений. Запахів немає. Відповідь на відгук, де пишуть що відмовились від чайника, бо він магнітиться:в цього чайника подвійне дно і в ньому ферромагнітна вставка для роботи на індукційній плииі. Сам чайник НЕ магнититься
- Бабалюк С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Ожидал худшего, отличный чайник, у меня на самой большой комфорке он закипел за 10 мин. У крышки очень хорошая герметичность, удобная ручка, цвет ручки и крышки под дерево очень не дурно смотрится, сама ручка не сильно греется, а вот крышка горячая. Чайник объёмный, пружина на кнопке поднятия носика хорошо регулируется и плавно срабатывает. Учитывая цены в магазине на чайники такого объёма берите этот не пожалеете, со своей задачей он справляется хорошо.
- Переваги:
- Ручка, пружина ручки, объем, габариты и форма.
- Недоліки:
- Нет пока
Представник постачальникаСергію, дуже вдячні за відгук та вибір! Приємного користування продукцією RINGEL!
- Світлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Це моя перша покупка на Розетці і я залишилась дуже задоволеною.
Приходила забирати товар на точку видачі у Кременчуці на Свободи. Там дуже привітні хлопці- персонал, дали оглянути чайник з усіх сторін. Швидко укомплектували і я поїхала перевіряти додому.
Чайник просто відмінний. Дуже голосно свистить. Кришка легко відкривається та закривається, з цим проблем немає.
У цілому покупкою та сервісом задоволена на 5+- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук! Приємного користування продукцією RINGEL!
- Ира Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Качество на высшем уровне. Очень хорошо держит тепло, быстро греется, полностью соответствует описанию.
Чайник очень классный, к качеству нет нареканий. Не тяжелый и в уходе не прихотлив. Ручка сверху не нагревается. Покупкой довольна- Переваги:
- Качество,смотрится стильно.
- Дарина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Доброго дня. Купила чайник тут на Розетці ще декілька тижнів тому, але руки дійшли написати відгук тільки зараз. На плиті нагрівається швидко, для закипання проходить декілька хвилин. Легкий та стильний. Охолоджується довго, а у сьогоднішніх реаліях це супер.
За такі гроші це дійсно зручна річ!- Переваги:
- Якість, доступна ціна, зручність
- Недоліки:
- Жодних
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Нормальний чайник. Прочитала про сторонні запахи, сумнівалася, але не було ніяких різких запахів. Свисток є, свистить досить гучно і при цьому вухо не ріже. За свої кошти нормальний чайник, можу рекомендувати. В використанні тиждень
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
С этой маркой знакома давно. Всегда качественная и красивая посуда. Чайник выбирала тоже только их фирмы.
В пользовании пока только несколько месяцев, но работает исправно. никакой ржавчины нет. Неприятного запаха при первом использовании тоже не было.
Легкий, стильный и еще и громко свистит! Рекомендую- Переваги:
- Отличный вариант на каждый день
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Вот покупатель который, писал отзыв чуть ниже, прям взял и все рассказал, теперь не знаю что и написать))))) правда я - кипятил с лимонной кислотой)) и правда, чем этот "супер адекватный вариант" в своей категории, мог не понравится. Но от себя все же добавлю: свисток - громкий !!!! и не очень противный !!! и ручка хоть и пластм.... но из далека она однозначно мне напоминает .... натуральный материал)))) Покупкой доволен! Рекомендую!!!
- Переваги:
- Легкий , Красивый, Громкий.
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Юрий Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Чайник как чайник, симпотичный дизайн легкий удобный шо еще надо. Прокипятил содой в первый раз. Не знаю че другим он не понравился. А то шо он по акции вообще хорошо.
- Переваги:
- не знаю
- Недоліки:
- не знаю
- Валентина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.7
Чайник у користуванні уже декілька місяців і просто не можу нарадіти після звичайних електричних. Великий об*єм, що вистачає на всю сім*ю з 5 людей, є свисток. Свистить гучно і добре, чути в сусідніх кімнатах аж. Швидко нагрівається, вода кипить за лічені хвилини
- Переваги:
- Гучний свисток!