- Ярослав А***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: XS. Колір: Графіт
Костюм топ але нажаль не підійшов(
Бірки і т.д. все на місці,хочу вирішити цю проблему та обміняти на розмір вище костюм
Допоможіть будь ласка- Переваги:
- Продавець Sport-Team-V
Вітаємо! вже зв'язатись з Вами у особисті)
- Олена Є***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: M. Колір: Сірий
Дуже содобався костюм, дякую
- валерий т***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: S. Колір: Графіт
Кофта прийшла розмір s,а штани xs,на скаргу ніхто не реагує
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: M. Колір: Сірий
Теплий та якісний костюмчик, приємна тканина, комфортний та просто гарний! Дуже задоволена, спасибі!
Відповідає
- Валерия Я***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: S. Колір: Графіт
Костюм неймовірно зручний та теплий , ідеально підійшов для прохолодної погоди.
Відповідає
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: XS. Колір: Сірий
Насправді дійсно хороший костюм, виглядає якісно, фурнітура дуже хороша, м'який та приємний. Після прання ніяк не зіпсувався. Загалом повністю довольна.
Відповідає
- Ярослава Л***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: XS. Колір: Графіт
На зріст 1.63, на ог 82, ос 90, розмір XS підійшов ідеально. Костюм качественный, красивый, как поведёт себя после носки и стирки, будет или не будет катышек время покажет. Дякую, дуже задоволена!
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Пока нету
- Продавець Sport-Team-V
Дуже дякуємо за Ваш відгук
- Евгений Ж***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: S. Колір: Графіт
Замечаний нет.
- Переваги:
- Товар соответствует указанному на сайте.
- Людмила Я***Продавець: Sport-Team-V. Розмір: M. Колір: Сірий
Очень довольна покупкой! Все соответствует описанию и фото.
- Переваги:
- Костюм просто супер! Идеально сел размер L на мои габариты: 110*98*105. Очень приятная качественная ткань, думаю, что не будет кашлатиться.