Відгуки покупців про Підзорна труба KONUS KONUSPOT-60C 20-60x60 (7125)

Код:  402073530
Оцінка користувачів 4.5/5
  • Відгуки про товар продавця OPTZOOM
  • Данило І***
    Відгук від покупця. Продавець: OPTZOOM. Діаметр об'єктива: 60. Кратність наближення: 20x-60x

Якщо це ваша перша підзорна труба то точно підійде, навіть на мінімумі 20x видно все що треба, все чітко і на 60x також, з кольорами усе в порядку

Переваги:
    Є штатив, все прийшло цілим, якість чудова
    Недоліки:
    Не виявив
  • Оля Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр об'єктива: 60. Кратність наближення: 20x-60x

Класна якість за свою ціну

• Червоный В*** Анатольевич
    Відгук від покупця. Продавець: ШОК. Діаметр об'єктива: 60

Треба антибліковий, антизасліплювальний фільтр "ханікомб".

Переваги:
    Знав, купляли раніше. Виконує свої функції.
    Недоліки:
    Не знаю
  • Виктор

Брал в подарок. Качество хорошее, хроматических аберраций могло быть и поменьше, но цена всё-же не позволяет данной трубе быть идеальной.
    Штатив с комплекта - отвратительный, сразу был заменён на нормальный фото-штатив, также был докуплен адаптер для крепления телефона - фото получаются очень даже на высоте.
    Оптика слегка темная, на максимальном увеличении день превращается в сумерки.

• Midnayt

"адаптер для крепления телефона" що за адаптер і де можна його купити?

• Виталий Ю***

Midnayt: Адаптер SIGETA Photo FX

• В'ячеслав Г***

Доставка як і було домовлено. По функціоналу:
    - потрібно було приловчитись, на перший погляд, здалось що щось не так, але потім "правильно" подивився і побачив картинку.
    - кратність, незнаю чи відповідає реальним х60, але доволі непогано і фокус налаштовується теж непогано.
    - без штативу нічого не розгледите бо трясеться страшенно.
    - покупкою задоволений, порівнювати нема особливо з чим, а так цікавий девайс, думаю, для дітей буде саме те що потрібно і мені забавка.

Переваги:
    ціна якість
    • В'ячеслав Г***

незабувайте, крути коліщатко і буе чітка картинка на всіх ступенях збільшення.
      в реальності, картинка трішки краща ніж тут на фотках.

• В'ячеслав Г***

місяць розглядав, цікавенько, а далі щось я більш нічого не побачив.
      я не спец, але постараюсь ще щось розгледіти.

• Николай Д***

Труба зібрана якісно.На фокусі від 20 до 30 картинка чітка,далі мильна.Роздивлятись пташку детально можна десь на відстані до 15-20 метрів,далі не вийде.Не зручний наглазник.Для розглядання живої природи не раджу.Мішені в тирі,де не треба чіткої деталізації.

Переваги:
    Ціна.
    Недоліки:
    Багато
  • Андрей Ф***

гуд

Переваги:
    Цену свою оправдывает более чем.
    Недоліки:
    На максимальном увеличении уже идет легкое размытие, но (полезное увеличение) никто не отменял. Так что закономерно
    • Андрей Г***

Как на максимальном увеличении картинка

• Манжола І***

Тигр грошей вартий однозначно

Переваги:
    Ціна якість
  • Вячеслав

не вистачає тримача для телефона, кришку знімати не завжди зручно

Переваги:
    надійна конструкція, гарна якість
    Недоліки:
    за ці гроші їх немає
  • Kolokol4ik
    Продавець: Rozetka. Діаметр об'єктива: 60. Кратність наближення: 20x-60x

Очень нравился, отличное качество, но.. Погиб в неравной схватке с усатым

Переваги:
    Был хороший главное слово БЫЛ
    Недоліки:
    Уничтожен кошкой
  • Kolokol4ik
    Продавець: Rozetka. Діаметр об'єктива: 60. Кратність наближення: 20x-60x

Прибор отличный! При большом увеличении конечно присутствует хроматизм, но это не критично, идеальная настройка для наблюдения звёзд - наземных объектов -- 40 крат, качество хорошее, в комплекте идёт бюджетный но качественный металлический штатив, так же чехол для переноски самой трубы, для астрономических наблюдений подходит, можно разглядеть кольца Сатурна, видны все 4 спутника Юпитера, у самого Юпитера если постараться, можно рассмотреть полосы, также очень завораживают звёздные скопления, а особенно Плеяды, за такую цену отличная вещь, для начинающих в изучении звёздного неба подходит отлично, а особенно для наземных наблюдений, советую к покупке.

Переваги:
    Хорошее качество, хорошее качество оптики, хорошая комплектация. За 2 недели использования испытываю исключительно удовольствие.
    Недоліки:
    При перевозке видимо повредили шуруп для блокирования крепления штатива, замену уже нашел.
    • Андрей Ф***

у меня даже Марс был просто яркой точкой)) как Вы разглядели сатурн?:)) наверное условия лучше.

• Сергій

Для пана Андрія:
      30×–40× — кільця вже починають впевнено проглядатися.
      50×–60× — більшість людей без проблем бачать, що це планета з кільцями.

• Денис Д***

Хороший товар.

Переваги:
    Тепер я знаю хто краде від мене моркву
    Недоліки:
    Непомітив
  • Роман С***

Хороший товар рекомендую))

Переваги:
    Усе
    Недоліки:
    Незамітив
  • Андрей з***
    Продавець: Rozetka. Діаметр об'єктива: 60. Кратність наближення: 20x-60x
    Переваги:
    сравнение с более дорогим явно плюс но сеть минусы .... хороший апарат проверен армейским дальномером.(как комент не даю)
    • Олег Р***

(как комент не даю?
      что это имеете ввиду

• Юрий И***

На, а какие минусы???

• Михаил Р***
    Продавець: Rozetka. Діаметр об'єктива: 60. Кратність наближення: 20x-60x

добрый день купили меньше месяца эту трубу но вчер чот то отвалилос и в глазе темнота есть ли на этот товар гарантия спасибо

• Саша Г***

Гарантия есть конечно, в сервис обращайтесь.

• Ксения

Есть гарантия 12 месяцев. Обратитесь в сервисный отдел Розетки. Здесь подробно: посилання