- Марія Г***Відгук від покупця. Продавець: LimeTech
Рекомендую. Наша киця вподобала))
- Переваги:
- Дуже зручно і не складно
Раді що Вам і Вашому улюбленцю сподобалось
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: LimeTech
Насіння хороше, більшість проросло. Контейнер чудовий.
- Переваги:
- все чудово росте, зручний контейнер, легкий догляд
- Продавець LimeTech
Дякуємо Вам за відгук.
Раді що Вам і Вашому улюбленцю сподобалось
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: LimeTech
Прекрасно росте, якщо робити все по інструкції, насипати не багато насіння і поливати. Зручно, акуратно. Котики щасливі. Дякую.
- Переваги:
- Зручно.
- Продавець LimeTech
Дякуємо Вам за відгук. Раді що Вам і Вашим котикам сподобалось.
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: LimeTech
3 рази намагався хочаб щось виростити там (з тих зернят, що були в наборі) - все даремно. Один раз взагалі нічого не виросло, 2 рази декілка травинок тільки чахлих з'явилось, кішка їх навіть їсти не захотіла.
Отври для коріння занадто малі! коріння не може прорости і заважає рости траві.
В результаті тільки плиснява з'їявляється.- Переваги:
- Надії
- Недоліки:
- не виправдались
- Вадим Н***Відгук від покупця. Продавець: LimeTech
Набір супер, ми використали все насіння вже. Проросли всі врожаї. коти задоволені)) Класно також зрізати траву і нарізати в корм. Доречі, іграшка також сподобалась котам. все просто і з смаком. Дякую! Підкажіть чи будуть у вас набори окремо з насінням?
- Переваги:
- Швидко проростає
- Продавець LimeTech
Добрий день. Раді що Вам і Вашим улюбленцям сподобалось. Плануємо додати у продаж також набори насіння без контейнера.
- ЄлизаветаВідгук від покупця. Продавець: LimeTech
Набір чудовий, котику подобається, проявляє інтерес, з іграшкою вже грається) нічого не протікає, зроблено просто та якісно. Замовляла доставку на відділення розетки, все прийшло вчасно та цілісності
- Переваги:
- Швидка комунікація, доставка
- Продавець LimeTech
Дякуємо за відгук. Хай котику смакує)
- Вадим Н***Відгук від покупця. Продавець: LimeTech
Дякую за оперативну доставку. Пакування супер, чудово підійде для подарунку, вже є перші результати, підкажіть чи можна в цих контейнерах вирощувати мікрозелень?
- Переваги:
- Якість, пакування
- Продавець LimeTech
Вітаю. Контейнер підходить для вирощування крупнозернистої мікрозелені(пшениця, кінза, соняшник, горох і т.д.). Якщо Вас цікавить більший асортимент мікрозелені - можете подивитись в інших наших наборах на 7, 10, 14 чи 21 врожай. У наборах є все для кімнатного вирощування.