Відгуки покупців про Ліхтар лампа Almina Алміну 2606L з функцією Power bank повербанк переносний світильник акумуляторний 24 LED лід
- Микита П***Відгук від покупця. Продавець: NEOLINE. Колір корпусу: Чорний
Всё супер!
- Продавець NEOLINE
Благодарим Вас за оценку и выбор нашего товара!
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: NEOLINE. Колір корпусу: Чорний
Гарна лампа.
- Переваги:
- Довго горить,зручно переносити, яскраво світить.
- Недоліки:
- Довго шукала шнурок,щоб зарядити.Перечитавши коменти, знайшла.Важко задня панель відкривалася спочатку
- Продавець NEOLINE
Дякуємо за вибір нашого бренду та залишений відгук!
- Евгения П***Відгук від покупця. Продавець: NEOLINE. Колір корпусу: Чорний
Якість та ціна відповідають
- Продавець NEOLINE
Дуже вдячні Вам за покупку та високу оцінку!
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: NEOLINE. Колір корпусу: Чорний
Клас
- Переваги:
- Гарно світить
- Недоліки:
- Немае
- Продавець NEOLINE
Дякуємо за вибір нашого бренду та залишений відгук!
- Лілія П***Відгук від покупця. Продавець: NEOLINE. Колір корпусу: Чорний
Вилка зламалася через три дні, оскільки штепселі нерівні, для підзарядки їх потрібно постійно поправляти, щоб увімкнути в розетку
- Переваги:
- Яскраво світить, потужний
- Недоліки:
- Неякісні вилка для зарядки
- Продавець NEOLINE
Доброго дня, Лілія! Дякую за зворотний зв'язок. З повагою компанія Neoline.
- ЛинаВідгук від покупця. Продавець: NEOLINE. Колір корпусу: Червоний
Купляла товар влітку 2024. Дійсно світить ярко, компактний, дотримувалася інструкції як його заряджати. Але нажаль після року використання він почав втрачати свої заявлені характеристики: дуже швидко розряджається. Вже взимку 2026 його потрібно було постійно підключати до зарядної станції, щоб він яскраво світив.
- Переваги:
- Перший рік працював без нарікань, яскраве світло.
- Недоліки:
- Через рік вже акумулятор не тримав заряд, швидко розряджається
- Карина Р***Відгук від покупця. Продавець: NEOLINE. Колір корпусу: Червоний
Ліхтар працює 45 хв!
Потім світло тускніє дуже
Намагаюсь повернути товар
І так, перший цикл заряджання був 20 годин- Переваги:
- Недоліки:
- 45 хв роботи
- Елизавета И***Відгук від покупця. Продавець: NEOLINE. Колір корпусу: Червоний
Вчера забрала фонарь. Муж сразу же поставил на зарядку, он постоял минут 10 потом аккумулятор стал шипеть и вонять! Сразу же написала продавцу, но ответа нет! 600 грн на ветер. Хочу сделать возврат!
- Карина Р***
За те продавець виписує як тільки замовлення прибуває в пункт видачі! Це треш! Надіюсь ми повернемо свої гроші
- Евгений Ш***Продавець: NEOLINE. Колір корпусу: Чорний
Товар не відповідає тому що на фотокартках.
- Продавець NEOLINE
Доброго дня, Євген! Напишіть, будь ласка, що саме не відповідає на фотографіях товару? З повагою компанія Neoline.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: NEOLINE. Колір корпусу: Чорний
Посвятив до першої зарядки. Далі пару годин яскраво світить потім тисне майже повністю, скільки не заряджай. Викинуті гроші
- Продавець NEOLINE
Доброго дня, Олександр. Скажіть, будь ласка, скільки часу ви заряджаєте ліхтар? З повагою компанія Neoline.
- Ігор О***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпусу: Червоний
Дуже гарна лампа! Виручає в час відключення світла.
- Переваги:
- Добра автономність
- Недоліки:
- Немає датчика уравня заряду
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: KUDOM. Колір корпусу: Синій
Отримала не ошкоджений, світить потужно, все ОК!
- Продавець KUDOM
Дякуємо, Тетяно, за гарний відгук, користуйтесь з задоволенням
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпусу: Червоний
Все добре.
- Ирина З***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпусу: Червоний
Фонарь супер. Светит ярко. Заряда хватает надолго. Доставка быстрая. Спасибо.
- Грищук Ю***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпусу: Червоний
Фонарь отличный!
- Недоліки:
- Нет.
- Ніна К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпусу: Червоний
Відмінний ліхтарик, освітлює всю кімнату, довго вистачає заряду
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпусу: Червоний
Якісний ліхтар.
- Переваги:
- Яскраво та довго світить.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Колір корпусу: Білий
Супер!
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір корпусу: Червоний
Свою функцію виконує, можна переключати кількість діодів. Задоволена покупкою.
- Переваги:
- Світить яскраво, можна навіть в'язати, коли відсутнє світло.
- Недоліки:
- Потребує попередньої зарядки 16-20 год, але в наш час це неможливо!! Трохи надтріснутий кабель біля вилки, але поки заряджається.
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпусу: Червоний
Чудовий помічник!
- Переваги:
- Довго тримає акумулятор
- Дмитрий Н***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпусу: Червоний
Користуюсь ліхтарем. Усе горазд
- Павло К***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Колір корпусу: Білий
Дуже гарно
- Антоніна Б***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпусу: Червоний
Поки що без нарікань. Будуть зауваження - доповню
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: RichMall. Колір корпусу: Білий
Доброго дня! Хочу залишити свій відгук про ліхтар. Дуже раджу мати такий ліхтар в такі «темні» часи. Ліхтар довго тримає зарядку і яскраво світиться. Коли довго не має світла, дуже виручає . Може навіть працювати як повер банк Купили додому і на роботі такі.
- Лидия Г***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпусу: Червоний
Удобный фонарь. Светит ярко, даже на восьми светодиодах. Мне очень нравится, что можно регулировать длину провода зарядки и не вытаскивать лишнего. Ещё нравится встроенное зарядное устройство, т.е. радует, что его не надо покупать и хранить отдельно.
Что касается павербанка, то отсутствует функция быстрой зарядки, но я его покупала в качестве фонаря и как павербанк использовать не планирую, поэтому для меня это ок.- Переваги:
- Удобный.
- Недоліки:
- Нет.
- Мария И***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпусу: Червоний
Дякую
Вже на три 3⃣ години на зарядці стоїть
Все добре- Світлана К***
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, під час заряджання якісь звуки видає? І чи міняється червоний колір лампочки коли зарядиться? Дякую.
- Сергей И***Відгук від покупця. Продавець: Tbts. Колір корпусу: Синій
Це вже моя 4та лампа, реально крута штука. Світить, просто бомба, заряда хватає на довго, і ціна реально крута. Повірте я за часи війни купив багато різних освітлювальних речей на акамуляторах) це єдина яка мені прям зайшла, і я навіть друзям дарував і вони теж реально в захваті від її роботи)
- Переваги:
- Все)
- Продавець Tbts
Дякуємо за покупку та високу оцінку! Чекаємо на нові замовлення та відгуки :)
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір корпусу: Червоний
Вражає своїм освітленням не встиг ще насолодитися його роботою сповна та думаю він мене приємно здивує.
- Переваги:
- Компактний зручний у використанні
- Недоліки:
- Немає або поки що не виявлено
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпусу: Червоний
Дуже хороша лампа, тримає два відключення світла і освітлює всю кімнату!)
- Надія Н***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпусу: Червоний
Все добре.
- Федорова А***Відгук від покупця. Продавець: ChakBanan. Колір корпусу: Білий
Доставили швидко, товар прийшов без пошкоджень і лампа була заряджена.
Світло яскраве, дуже добре освітлює кімнату навіть на найменшому режимі.
Компактна, є ручка для транспортування.
Сподіваюсь, що лампа прослужить довго- Переваги:
- Яскравість
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець ChakBanan
Дякуємо Вам за відгук!
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір корпусу: Червоний
Дуже гарна річ
- Продавець INVITE
Доброго дня, Юлія. Дякуємо за відгук! Бажаємо гарного користування)
- Лілія С***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпусу: Червоний
Якість чудова
- Переваги:
- Якість чудова
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпусу: Червоний
2 режима. Потужне освітлення. Великий плюс можна використовувати як павербанк.
- Олена Я***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпусу: Червоний
Довго світить, великий акумулятор. Якість гарна. 2 режими освітлення.
- Недоліки:
- Юлия с***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпусу: Червоний
Все супер, досить потужна лампа.