- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Синій
Все сподобалось, товар відповідає опису, якість хороша. Доставка швидка, упаковано акуратно рекомендую
- АРАМ С***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Синій
- Євгеній Б***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Білий
Приємний матеріал. Зручний у використанні
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Синій
Двічі з періодичністю замовляла цей кабель в даного продавця, обидва рази обирала синій колір, але обидва рази доставили білий. Не критично, але з пересортом нічого не роблять. Сам кабель працює без нарікань, все добре.
- Переваги:
- Працює без проблем
- Недоліки:
- Відправляють не заявлений колір
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Білий
Нарешті рішення проблем з купою кабелів. Користуюсь з задоволенням. Якість чудова.
- Переваги:
- 3 в 1
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Синій
Все доїхало й працює
- Переваги:
- Доїхало
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Білий
Чудовий кабель, тримається довше ніж аналоги і навіть оригінал.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Синій
Чудовий кабель, тримається довше ніж аналоги і навіть оригінал.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Білий
Хороший и качественный кабель, который мне постоянно помогает в различных задачах.
- Переваги:
- Всё отлично
- Недоліки:
- Оксана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Білий
Дуже зручний шнур, гарно заряджає, я задоволена
- Володимир Я***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Синій
Якісний товар, швидко відправили, рекомендую.
- Переваги:
- 3 зарядки
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Синій
Кабель чудово працює, без жодних нарікань
- Переваги:
- Якість, ціна. Є липучка, що буде корисно в дорозі
- Недоліки:
- Прислали білий кабель, а не синій
- ІлляВідгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Синій
Видає чесні 2А заряду (максимум мого блочку), заряджає одночасно лише двома шнурами з трьох (це норма)
Брав чисто до ПК, заряджати одночасно телефон та геймпад, з цими задачами впорується на ура- Переваги:
- Видає стабільний заряд
- Недоліки:
- Не безкоштовно xD
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Синій
Якщо треба саме синій колір , уточнюйте , бо я отримала білий
Але працює чудово
Дякую продавцю- Переваги:
- Гарно працює
- Недоліки:
Кабель працює справно, відправили швидко. Неприємний момент лише в тому, що відправили не той колір (білий, замість синього; і, судячи з коментарів, це не перший випадок). Не критично, але у користуванні планувала швидко за кольором виокремлювати цей кабель серед багатьох інших білих.
Писала в чат продавцю, здивувався та обіцяв розібратися, але безрезультатно.- Переваги:
- Справний
- Недоліки:
- Продавець надіслав не у обраному кольорі
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Синій
Гарний кабель, працює.
Продавець спрацював оперативно.
Купую вже другий кабель цього виробника.- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Поки не виявлено...
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Синій
Купувала дитині . Почала битись током, дитина нічого не сказала про це , а потім і взагалі зірвавсь, добре що в цей час були поряд дорослі .
- Переваги:
- Заряджала
- Недоліки:
- Не безпечна
- ІлляВідгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Синій
Працює одночасно на 2 фронти, тепер не треба тримати біля себе купу різних кабелів. Швидкість заряду чудова. Собі взяв і вам раджу
- Переваги:
- Все працює чудово
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Синій
Працює справно. Досить зручно підєднувати до подовжувачів з вбудованим usb.
- Федчун М***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Синій
Отличное качество. Удобная длина. Работает без нареканий.
- Переваги:
- Быстрая доставка
- Недоліки:
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Синій
Швидку зарядку не підтримує з блоком 18w.
- Недоліки:
- Швидку зарядку не підтримує
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Синій
З цим кабелем заряджання будь-яких гаджетів дійсно відбувається швидше. Єдина проблема у відсутності кабелю синього кольору. Якщо його дійсно немає, то на сайті слід залишити можливість замовлення кабелю лише білого кольору. Дякую.
- Переваги:
- швидка зарядка
- Недоліки:
- замовляв синій, а прийшов білий
- Алина П***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Білий
Кабель чудово працює, швидко доставили за 2 дні вже був на розетці , рекомендую
- Переваги:
- Добре працює
- Жанна Б***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Синій
Товар довго йшов, замовляла через укрпошту.
Наче колір синій вибрала, але прийшов білий, але це на краще.
Не заряджає одночасно три телефони, але у мене їх лише два, тому все добре- Переваги:
- Довго тримає заряд
- Недоліки:
- Не заряджає одночасно три телефони
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Синій
Кабель дуже зручний. Бистро заряджає.Доставили швидко.
- Владислава С***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Синій
Кілька днів користуюсь кабелем. Кабель не короткий, зручний, швидко доставили
- Продавець Hi_Friend
- Коля Ш***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Синій
Користуюсь уже 10 діб начебто все працює
Дякуємо за відгук, раді що ви задоволені товаром і сервісом )
- Наталья Х***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Синій
Дуже зручний кабель. Можна одночасно заряджати два телефони. Доставка швидка, продавець ввічливий, уважний.Дуже рада цій покупці, відпала необхідність носити кілька шнурів для зарядки. Товар та продавця рекомендую.
- Переваги:
- Якість хороша, відповідає характеристиці, у користування дуже зручний, не треба з собою носити інші шнури та блоки живлення.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Продавець Hi_Friend
Дякуємо за відгук, раді що ви задоволені товаром і сервісом )
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Синій
Чудовий кабель, хороша якість. Швидка доставка. " Ревізор - рекомендує "
- Переваги:
- Хороша якість
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Hi_Friend
Дякуємо за відгук, раді що ви задоволені товаром і сервісом )
- Вячеслав Б***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Синій
Кабель дуже зручний. Зайняв своє місце в рюкзаку замість декількох окремих. На usb тестері отримав на 5.2V ток 2.37А при одночасній зарядці Lenovo yoga book, Samsung galaxy note 20 та навушників AirPods 2. Окремо на Lenovo при 11.89V ток 0.68А. На Samsung при 5.2 ток 1.49А. Буду брати другий для використання вдома, бо це зручно.
- Переваги:
- Відповідає характеристикам, прибирає зайві дроти та блоки живлення.
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Продавець Hi_Friend
- Александр Ф***Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Синій
Чудовий кабель, рекомендую до покупки
- Переваги:
- Чудовий кабель, рекомендую до покупки
- Продавець Hi_Friend