- Евгений Г***Відгук від покупця. Продавець: VezemStanciyu. Ємність батареї: 10000. Колір: Графітовий
дуже розачарован, товар взагалі не відповідає дійсності, не заряджає взагалі практично, не раджуу
- Продавець VezemStanciyu
«Вітаємо! Нам шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Кожна партія наших павербанків проходить перевірку, проте у техніці іноді трапляється відсоток заводського браку. Ми завжди несемо відповідальність за якість і готові оперативно вирішити будь-яке питання в межах гарантії. Напишіть нам у приватні повідомлення для розв'язання проблеми.»
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: VezemStanciyu. Ємність батареї: 10000. Колір: Фіолетовий
Зручний, компактний. Задоволена покупкою
Дякуємо за відгук. Приємного користування
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: VezemStanciyu. Ємність батареї: 10000. Колір: Графітовий
Товар із серії «щастить не всім» зарядити один його раз, і підзарядити ним телефон поки не закінчиться заряд на ньому. Бо тоді все, згоріли 2 плати більше його не врятувати.
- Переваги:
- Коли працював не довго то хоч доволі швидко заряджав
- Недоліки:
- Немає де знайти плати для його ремонту
- Продавець VezemStanciyu
«Вітаємо! Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Ця модель зарекомендувала себе як надійний пристрій, і описаний вами випадок є критичним відхиленням, яке зазвичай стається через заводський дефект компонентів або перепад напруги.
Ми впевнені в якості нашої продукції, тому на кожну одиницю товару надається повноцінна гарантія. У подібних ситуаціях ми завжди оперативно проводимо діагностику та заміну пристрою, щоб наші клієнти не залишалися з несправним товаром. Дякуємо за ваш сигнал, він допомагає нам ставати кращими!»
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: VezemStanciyu. Ємність батареї: 5000. Колір: Графітовий
Реальна ємність значно нижча. Від магсейфу не здатний заряджатися, тільки заряджати
- Недоліки:
- 2 А*г ємність
- Продавець VezemStanciyu
Дякуємо за відгук. Але зазначимо, що згідно характеристик, заявлених виробником, ємність повербанку 5000 mAh при 3,7 V. (А Ви, як видно з фото, міряєте при 9,1 V) Також просимо звернути увагу, що в характеристиках чи описі до товару не вказано, що повербанк може заряджатись по безпровідній зарядці.
- Єва Н***Відгук від покупця. Продавець: VezemStanciyu. Ємність батареї: 10000. Колір: Фіолетовий
павер супер
- Переваги:
- зручний, може зарядити 3 айфона з 0%
Дякуємо за відгук. Приємного користування
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: VezemStanciyu. Ємність батареї: 10000. Колір: Фіолетовий
Повербанк чудовий. Півроку працював без нарікань. Після виникнення проблем по гарантії прислали новий.
Дякуємо за відгук! Приємного користування
- СергійВідгук від покупця. Продавець: VezemStanciyu. Ємність батареї: 10000. Колір: Графітовий
УМБ PowerBank Q9 10000 mah 20w не раджу купувати!!!
iPhone XR з 9% зарядив на 52% (це повний 100% павербанк був, висадився в 0%)
iPhone 13 взагалі не тягне, 5 хв заряджає і вирубається…
Кабелем не намагався заряджати.
Бісе те, що подарував дружині для iPhone 13, потім думаю, залишу собі, мій же телефон заряджає, але навіть 50% заряду не дає!!!- Переваги:
- Швидко доставили зі скидкою
- Недоліки:
- Не відповідає заявленим характеристикам, iPhone 13 взагалі не заряджає
- Продавець VezemStanciyu
Дякуємо за відгук і Вашу субʼєктивну думку. З телефонної розмови та ситуації описаної Вами, вбачаємо, що має місце гарантійний випадок. Реквізити для відправлення товару надані, очікуємо повернення товару.
- Карина М***Відгук від покупця. Продавець: VezemStanciyu. Ємність батареї: 10000. Колір: Фіолетовий
Чудова повербанка, компактна, ємність акумулятора така як вказана
- Продавець VezemStanciyu
Дякуємо за відгук. Приємного користування
- Юрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: VezemStanciyu. Ємність батареї: 10000. Колір: Графітовий
Все супер
Дякуємо за відгук. Приємного користування
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: VezemStanciyu. Ємність батареї: 10000. Колір: Графітовий
Тільки перший раз включилась безпровідна зарядка, потім перестала працювати і через місяць працюбвала через раз, а через 2-3 місяці вздувся аккум
- Переваги:
- Зручний формат
- Недоліки:
- Нестабільна безпровідна зарядка, аккум здох
- Продавець VezemStanciyu
Дякуємо за відгук. При телефонній розмові з"ясовано, що товар утилізовано без попереднього звернення до Продавця при виникненні зазначених недоліків. Згідно слів, мав місце гарантійний випадок. У разі вчасного звернення відбулась би заміна на новий повербанк.
Звертаємо увагу потенційних Покупців, у разі виникнення будь-яких недоліків придбаного товару, в першу чергу звертайтесь до Продавця для подальшого вирішення питань.
- Хомич Ю***Відгук від покупця. Продавець: VezemStanciyu. Ємність батареї: 10000. Колір: Графітовий
Дякую!
Дякуємо за відгук!
Бажаємо приємного користування.
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: VezemStanciyu. Ємність батареї: 5000. Колір: Графітовий
Купил 5000mAh на подарок, в итоге не магнитится к айфон 11, и не может его зарядить полностью до 100%, в айфоне осталось меньше 2800mAh, а этот повер банк не может его зарядить полностью!! Испорченое настроение из за бракованного подарка.
- Переваги:
- Красивый внешний вид.
- Недоліки:
- Не магнитится к 11му айфону.
Его реальная емкость около 2500mAh.
- Продавець VezemStanciyu
Дякуємо за Вашу субʼєктивну думку. За нашою ініціативою зроблено повернення товару, та повернуто кошти. Крім того, повербанк відправлено на діагностику та маємо висновок про відповідність характеристикам, вказаним заводом-виробником. (наявність 5000 mAh при 3,7 V).
В свою чергу вважаємо за необхідне пояснити, що згідно характеристик, взятих з загальнодоступних мереж, технологію MagSafe підтримують iPhone починаючи з 12 моделі.
Що стосується ємності повербанку, за запитом можемо надавати тести повербанку підтверджуючі ємність заявлену заводом-виробником.
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: VezemStanciyu. Ємність батареї: 10000. Колір: Графітовий
Доставили на наступний день, користуюся тиждень, на android кріпиться добре з чохлом з підтримкою magsafe
- Переваги:
- Компактність
- Недоліки:
- Поки не помітила
- Продавець VezemStanciyu
Дякуємо за відгук! Приємного користування.
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: VezemStanciyu. Ємність батареї: 10000. Колір: Графітовий
Якісний товар, гарна ціна :)
Рекомендую !- Переваги:
- Металевий корпус і достатньо на 1,5 повній зарядці телефона (Айфон 13)
- Недоліки:
- Дещо завеликий розмір, але він не заважає :)
- Продавець VezemStanciyu
Дякуємо за відгук. Приємного користування
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: VezemStanciyu. Ємність батареї: 10000. Колір: Зелений
Дуже класна річ
Дякуємо за відгук. Приємного користування
Все відповідає заявленим параметрам :)
Зручно та без додаткових питань !- Недоліки:
- Поки немає.
Дякуємо за відгук. Приємного користування
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: VezemStanciyu. Ємність батареї: 10000. Колір: Фіолетовий
Відмінний товар, замовив собі чорний, цей дружині, треба бути готовим що телефон з банкою значно важче.
Не вмикається самостійно коли магнічу до телефону треба 1 натиск щоб увімкнути та ще один що почали заряджати, вимкнути 2 рази швидко натиснути- Переваги:
- 10000mAh, дисплей, швидка зарядка
- Недоліки:
- Важкий, треба вмикати самостійно
- Продавець VezemStanciyu
Дякуємо за відгук. Приємного користування!
- Даніїл Т***Відгук від покупця. Продавець: VezemStanciyu. Ємність батареї: 10000. Колір: Графітовий
Сам по собі гарний повер банк, але заряджає погано, дуже повільно, і ледь ледь 1 раз заряджає мій телефон (iPhone 13pro) у мене ще й 80% батарея, один раз заряджає мій телефон з 20% до 90%, у повер банка було 100%, як зарядив свій телефон у повер банка стало 30%, короче кажучі дуже погані відчуття від нього.
- Переваги:
- Гарний дизайн
- Недоліки:
- Не відповідає вимогам продавця, не має заявлених 10000 мп, на ділі там десь 4000 максимум. Товар дуже розчарував… нажаль.
- Даніїл Т***
Продавець написав, все вирішили, дякую, можливо попався брак, продавець повернув гроші, дякую велике!
- Самченко В***Відгук від покупця. Продавець: VezemStanciyu. Ємність батареї: 10000. Колір: Фіолетовий
Берем вже другий, одного мало) дуже сподобався, гарно заряджає, добре магнітиться, є дисплей! Продавець приємний, рекомендую!
- Переваги:
- Маленький, з дисплеєм, добре магнітиться!
- Продавець VezemStanciyu
Дякуємо за відгук та довіру до магазину! Приємного користування
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: VezemStanciyu. Ємність батареї: 10000. Колір: Фіолетовий
Відповідає опису, отриманий був дуже швидко (відправлення отримала на наступний день), заряджає телефон чудово, не злітає, не спадає. Рекомендую
Дякуємо за відгук. Приємного користування
- Ева В***Відгук від покупця. Продавець: VezemStanciyu. Ємність батареї: 10000. Колір: Графітовий
Покупала для подзаряда Айфона на работе. Я весь день хожу , такая работа, особо не зарядить где-то, а вот он удобен тем, что без проводов всяких просто великолепно. У меня в принципе на 50000 дома, но его не возьмёшь с собой носить куда-то))) так что всё великолепно, зарядка на два раза айфон хватает, это невероятно удобно.
- Переваги:
- Компактность и без проводная зарядка
- Продавець VezemStanciyu
Дякуємо за відгук! Приємного користування
- КрисВідгук від покупця. Продавець: VezemStanciyu. Ємність батареї: 10000. Колір: Графітовий
Почну с того що на картинці не той товар і продавець це робить навмисно, сам павер в два рази товще ніж на картинці.
Номінальна ємність у батареї всього навсього 5500mAh.
Далі ми бачимо красиву наклейку 20W яка не має ніякого відношення до самого товару і просто там для того, щоб обманути покупця. На зворотній стороні маленьким шрифтом описано що максимальна вихідна потужність по бездротовій зарядці у батареї 15W а по type-C 12W можете самі побачити на фото.
Подивитися на товар до покупки можливості немає тому, що замовити можна тільки через нову пошту де мені не дозволили розпакувати товар не оплативши його. А на самій коробці немає ніякої інформації. Сам павер не поганий, але це точно не те що показує продавець- Переваги:
- Повер банк
- Недоліки:
- Не правильно описано товар
- Продавець VezemStanciyu
Шановний покупець, дякуємо за ваш відгук.
Хочемо звернути вашу увагу не декілька характеристик цього товару.
1. В описі вказані розміри повербанка і на фото це саме той що ви купили. Можливо товар сфотографований з такого ракурсу що було не зрозуміло яка його товщина, але для цього і вказані розміри товару.
2. Ємність даного павербанка 10000 mah при напрузі 3,7V.
3. 20W це не просто красива наклейка. Потужність заряджання через кабель Type-C дійсно 20W.
Перед тим як ви написали відгук з вами звʼязався менеджер і запропонував повернути товар. Ви відмови - Олена Д***
я вам дякую за опис. Відповідь продавця - вам - і смішить і бісить...
- Светлана П***
Дякую за відгук. Фото продавця не відповідає дійсності. На їх фото він тоненький, на вашому фото, звістно ні. Мабудь разраховано на таких, хто опис не читає, або читає і не спийсвє, бо на фото ж можно побачити разміри. Свідомий обман продавця
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: VezemStanciyu. Ємність батареї: 10000. Колір: Графітовий
Очень понравился повербанк !
На данный момент нет лучшего аналога .
Достаточно большая емкость батареи , и очень приятно не носится со всеми этими шнурками , просто прикладываешь и заряжаешь . Рекомендую !!- Переваги:
- Удобный в использовании , компактный , быстро заряжает .
- Михаил
Сколько раз вы можете зарядить айфон? Как долго заряжается айфон от 1 до 100 на безпроводной зарядке?
- Денис Р***Відгук від покупця. Продавець: VezemStanciyu. Ємність батареї: 10000. Колір: Графітовий
Сервис на высоте, менеджер быстро обработал мой заказ и уже на следующий день товар лежал на отделении новой почты. Покупкой остался доволен рекомендую.
- Переваги:
- Сильный магнит павербанк не слетает даже когда телефон в чехле. Удобный информационный экран. Алюминиевый корпус очень стильно выглядит.
- Недоліки:
- Дмитрий Ю***Відгук від покупця. Продавець: VezemStanciyu. Ємність батареї: 10000. Колір: Графітовий
Совсем не те габариты что указаны на фото
Толще в три раза
Прорезинена сторона на которой magsafe- Переваги:
- Мини экран с зарядом батареи и скорость зарядки
- Недоліки:
- Толщина в три раза больше чем на фото
По ощущениям здесь не 10000mah, а 4000
Magsafe плохо держится (использовал его без чехла)
- Дмитрий Ю***
Связавшись с магазином всё получилось уладить, люди хорошие и идут на контакт
Советую для начала связаться с ними напрямую, а не пороть горячку:)
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: EURO_SALUT. Ємність батареї: 10000. Колір: Зелений
Добре зарядив перші 2 рази. Зараз розряджаєтьза 15-20хвили. Заряджає менше ніж на 20%
- Переваги:
- Непоганий на вигляд
- Недоліки:
- Заряду вистачає щоб зарядити телефон на 15%
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: HikeWay. Ємність батареї: 10000. Колір: Графітовий
Г***о павербанк не рекомендую!
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: All Military. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Павер швидко розряджається, акумулятор заряджає на 14 відсотків і виключається.
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Не вистачає навіть на одну зарядку смартфона
- Євген Д***Відгук від покупця. Продавець: EURO_SALUT. Ємність батареї: 10000. Колір: Зелений
Не рекомендую. Приїхав не той колір в побитій коробці. Розряджений в 0%.
На пошті попросив зарядку. Заряджається. Ризикнув забрати додому, бо потрібно на подарунок. І Зря.
Він зарядив телефон на 1 % і почав цокотіти. І перестав заряджатися. Даремна трата грошей, поки пробую вернути його, чекаю чи скажуть куди його відправляти і вернуть гроші.
На фото, який він приїхав.- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Неякісний. Неробочий товар. Постійно цокотить. Не заряджає
- Влад Б***Відгук від покупця. Продавець: EURO_SALUT. Ємність батареї: 10000. Колір: Зелений
Ні в якому разі не рекомендую!
Павер не працює з самого початку:
- розряджається до ~80 і стає різко 0, телефон підзаряджає десь на 15% (15 Pro)
- корпус покоцаний по краях, ніби піддівався під час розбирання
- скельце на дисплеї зарядки вклеєне криво
- заряджається магічним чином, одним кабелем і блоком хоче, іншим - вже не хоче
- навіть колір не співпав) я замовляв зелений, прийшов фіолетовий
Загалом, це дуже повз того, що я очікував
P.S. хотів зняти відео, як він "заряджає", але помітив, що акум встиг вздутися!! фото прикріпляю
це повне дно, не ведіться на низьку ціну- Переваги:
- нема
- Недоліки:
- всі
- Артур Ч***Відгук від покупця. Продавець: EURO_SALUT. Ємність батареї: 10000. Колір: Зелений
Худший павербанк который у меня был, цена максимум 200 грн ему за внешку
Магнит держится плохо, заряжает телефон очень слабо, греется
Батарея вздутая!
Вообщем НЕ ПОКУПАТЬ ДАННЫЙ ТОВАР!!!!
Кидалово галимое- Переваги:
- Внешний вид
- Недоліки:
- Греется, зарядку не держит вообще, ужас
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: VALMAX. Ємність батареї: 10000. Колір: Графітовий
Виконує свою функцію, нормально працює, не можу сказати скільки пройшло часу від покупки до відкриття яке додав в фото, але використовував кожен день, також бувало що клав на зарядку під подушку що могли і спричините таке
- Переваги:
- Виконує свою задачу, гарно держить заряд та швидко заряджає
- Недоліки:
- Не знайшов крім того що на фото ( але скільки прослужив, наразі не бачу в замовленнях) бо він і далі працює
- Продавець VALMAX
Дякуємо за детальний відгук!
- РоманВідгук від покупця. Продавець: EURO_SALUT. Ємність батареї: 10000. Колір: Зелений
Ужасно всё, забрал по бырому на посте т.к не было времени, содрал коробку пленку и павербанк забрал с почты там на нем было 87% подключил к телефону и в момент он сел. Потом заряжал его 4 часа, зарядил до 100 опять подключил к телефону и он в момент сел. Стекло на нем очень поцарапаное и он вскрывался до меня. Меня этот товар не удовлетворяет
- Єлізавєта М***Відгук від покупця. Продавець: EURO_SALUT. Ємність батареї: 10000. Колір: Зелений
Товар має бути гарним, але мені прийшов не робочий.Мене ігнорують і ніяк не вирішується проблема,мені ні вернули коштів,ні замінили його
- Володимир Х***Відгук від покупця. Продавець: VALMAX. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Товар не відповідає характеристикам, безпровідна зарядка працює повільно і заявлених 10000 mAh не має
- Продавець VALMAX
Вітаємо!
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Нам прикро, що товар не повністю виправдав ваші очікування.
Щодо безпровідної зарядки — вона в цій моделі є стандартною, без заявленої функції швидкої зарядки.
Щодо ємності PowerBank’а — вона підтверджена як технічною документацією (10000 mAh), так і численними продажами цієї моделі. Водночас варто враховувати, що номінальна ємність може бути дещо нижчою, а частина енергії втрачається під час передачі, особливо при безпровідній зарядці.
Також рекомендації для всіх зарядних пристроїв - при першому використанні повністю зарядити PowerBank від 0 до 100% безперервно — це важливо для стабільної роботи акумулятора.
Ми не виключаємо можливість наявності браку. Якщо пристрій вас не влаштовує, рекомендуємо оформити повернення — ми повернемо вам кошти.
Дякуємо за розуміння!
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: Flowenergy. Ємність батареї: 10000. Колір: Фіолетовий
заявлений розмір товару: 104х68х12 мм
фактичний розмір товару зазначений на упаковці: 104х68х18.5 мм
також товар наче пошкоджений та видає незрозумілий тріск- Недоліки:
- товар не відповідає дійсності