Відгуки покупців про Світлодіодна гірлянда роса 100 метрів 1000 led лампочок на котушці з пультом 8 режимів зелений провід Синій

Оцінка користувачів 3.44/5
  • Тетяна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 50. Кількість джерел світла: 500. Колір світіння: Білий

Гарна

• Продавець  SmatX

Дякуємо за зворотний зв'язок! Приємно знати, що ви задоволені. Будемо раді новим замовленням у нашому магазині!

• Вадим С***

Дуже крута і не помітна.

Переваги:
    Гарно
    Недоліки:
    довго мотати)
    • Продавець  SmatX

Дякуємо за вашу оцінку. Раді, що гірлянда вам сподобалася зовні. Довжина справді додає часу на змотування, зате дає більше варіантів для декору.

• Марина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 50. Кількість джерел світла: 500. Колір світіння: Жовтий

Чудова гірлянда, дуже гарно виглядає на ялинці

• Продавець  SmatX

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!

• Євгеній Ш***

Швидко відправили, товар відповідає характеристикам, хороша гірлянда)

• Ангеліна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 200. Кількість джерел світла: 2000. Колір світіння: Жовтий

Все супер! Працює, є 8 режимів, як вказано на упаковці, доставка до точки видачі Розетка — декілька днів.

• Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 200. Кількість джерел світла: 2000. Колір світіння: Різнобарвний

Продавець дуже довго відправляв товар, не відповідав на повідомлення.
    Сам товар виявився бракованим - з усієї гірлянди світиться кілька метрів, на пульт не реагує.

Переваги:
    Недоліки:
    Все
    • Продавець  SmatX

Вітаємо. Прикро, що так сталося. Напишіть менеджеру з особистого кабінету для вирішення вашого питання.

• Ілля Б***

ДУЖЕ яскрава. Пульт дистанційного керування зручний, багато режимів блимання.

• В'ячеслав З***

Не працює ні пульт, ні гірлянда, світить дуже тускло, можно сказати що взагалі не світить.

Переваги:
    Недоліки:
    В тексті опис
    • Продавець  SmatX

• Валентина М***

Замовлення відправляли більше тижня, додзвонитися було просто не реально до продавця, просто не піднімали слухавку! В кінцевому результаті відправили гірлянду яка не працює, і знову не відповідають на дзвінки

Переваги:
    Недоліки:
    Не працює
    • Продавець  SmatX

Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Перед Новим роком кількість замовлень надзвичайно велика, і менеджери фізично не встигають оперативно опрацювати всі звернення та дзвінки. Щиро перепрошуємо за затримку та незручності. Будь ласка, напишіть нам через особистий кабінет своє звернення.

• Оксана Т***

Замовляла білого кольору ,а вона синього,навіщо відправляти не перевіривши

Переваги:
    Поки працює
    Недоліки:
    Не той колір
    • Продавець  SmatX

• Анастасия К***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 100. Кількість джерел світла: 1000. Колір світіння: Білий

Когда наматали гирлянду на елку , оказалось, что она очень тускло горит и верхние процентов 20% гирлянды не горят, начали искать где отходит, нашли место где уже кто то лазил паяльником (хотя гирлянда якобы новая). Гирлянда не рабочая, пришлось снимать .

Переваги:
    Их нет
    • Продавець  SmatX

Усі наші гірлянди надходять виключно в новій упаковці. Якщо ви побачили пластикові спайки й припустили, що це чиясь робота, — насправді ні. Такі спайки є на кожній гірлянді великого метражу, це заводське з'єднання і воно не вважається браком.

Щодо слабкого світіння або частково неробочої ділянки — будь ласка, зверніться через особистий кабінет. Менеджери обов’язково переглянуть ваше звернення та допоможуть вирішити ситуацію. Нам дуже шкода, що вам довелося зіткнутися з такими незручностями.

• Валерія А***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 100. Кількість джерел світла: 1000. Колір світіння: Різнобарвний

Гірлянда горіла близько тижня повноцінно, тільки помітила, що останній час світить тільки зелений та блакитний. Червоний та жовтий блимає дуже тьмяно зараз, наче відійшов контакт (ялинки з гірляндою ніхто не торкався, тобто наче з часом вона просто сходить на непрацюючу самостійно)
    Дуже прикро, перше враження було дуже приємне.

• Юлія Л***

Гірлянда світить, але зовсім тьмяно, не яскраво. Напевно, це можна було би змінити пультом, який йде в наборі (там є відповідні кнопки), але пульт не працює (навіть після заміни дефолтної батарейки, яка йде в комплекті, на нову)

Переваги:
    Довжина відповідає заявленій
    Недоліки:
    Пульт не працює
    • Продавець  SmatX

• Станіслав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 100. Кількість джерел світла: 1000. Колір світіння: Жовтий

Жах! Гірлянду упакували перепаяну. Та ще й частина не працює

Недоліки:
    Перепаяна, напів працююча
  • Людмила С***

Все горить. Брала 100 м.

• Надія

Красива гірлянда

• Анастасия К***

Гірлянда відстій , продавець також . Хватило ж совісті прислати гірлянду з дефектом . Зламали і скотчем заліпили . Вже зрозуміла як почала на ялинку вішати . Не малих грошей коштує . Зіпсували настрій дитині .

Переваги:
    Недоліки:
    Один великий не достаток
  • Анастасія Х***

Деякі світлодіоди відрізняються яскравістю від інших, але в житті воно не так помітно як на фото. Обмінювати не планую, бо ну дууууже довго

Переваги:
    Гарна та довга гірлянда
    Недоліки:
    Не актуальний графік роботи продавця та доставка від розетки
  • Андрей П***

Половина гірлянди не світиться

• Продавець  SmatX

Вітаємо. Чекайте, будь ласка, на дзвінок менеджера для вирішення вашої ситуації.

• Даниил Г***

Придбали гірлянду, побачили що прийшла без пульта. Звернулись до продавця, він 3 день ігнорує повідомлення.
    Досі лежить не розмотана

Недоліки:
    Немає пульта в комплекті, продавець не відповідає на повідомлення
  • Анастасія З***

Пульт прийшов зламаний, гірлянда в такому стані, таке відчуття , що була вже ц використанні. Вирішувати проблему ніяк не пропонують .

• Александр К***

Гірлянда топ

Переваги:
    Прийшла така яку і замовляли
  • Любомир Х***

Все супер. Гарно світить і працює без проблем.

Переваги:
    Все супер

• Валерия Д***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 200. Кількість джерел світла: 2000. Колір світіння: Білий

Жахлива якість.Пульт першопочатково не працював.Сама гірлянда при перевірці працювала,але це обман.Коли ти починаєш її розматувати,контакт відходить і світлодіоди перестають світити.Марна трата грошей та часу

Переваги:
    Не працює належним чином
    Недоліки:
    Не працює
    • Продавець  SmatX

• Світлана К***

Чудово виглядає , адекватна ціна

Переваги:
    Вигляд, ціна
  • Марина Х***

Сама гирлянда красивая, но. Моей видимо кто-то пользовался до меня. В одном месте скреплена скотчем. И после намотки руки были просто черные настолько она грязная. Пульт тоже работает странно, то переключается режим, то нет, яркость вообще не вижу чтоб регулировалась, хотя сами кнопки на пульте есть. Сам заказ пришел аж через неделю. В общем, такое…

• Демьян Г***

Дууууже довга гірлянда, працює, при розмотуванні потрібно бути уважним та акуратним!

Переваги:
    Працює
    • Продавець  SmatX

• Олександр О***

Задоволений

Переваги:
    Яскраво світе
    Недоліки:
    Не виявив
  • Віта Л***

Якість гірлянди погана. Складається з окремих фрагментів, місця стиків не закріплені належним чином. Вдалося намотати лише половину і весь цей час вона блимала і відключалася. Зрештою на середині гірлянда зламалася остаточно. Шкода грошей і часу.

Переваги:
    Недоліки:
    неякісна, відразу зламалася.
    • Продавець  SmatX

• Марія Б***

Гірлянда не працює… Чекала на посилку тиждень, розчарувалася.

Переваги:
    _
    Недоліки:
    Продукт не в робочому стані.
  • Шевченко Т***

Дійсно 100 метрів, намотувала хвилин 40. А яскравості вона дає як звичайна півтораметрова гірлянда. Повне розчарування. Максимальну ціну 300 грн я б дала

• Виктор Т***

Все працює, яскраві кольори

Переваги:
    Працює

• Тетяна П***

Дуже гарно виглядає, все працює

Переваги:
    Все працює
    Недоліки:
    Доставка тиждень
  • Олена Б***

Яскраво світиться, багато режимів, буду ще замовляти. Вся гірлянда працює, доставка новою поштою была швидка.

• Валерій

Працює, пульт також працює, але могли б його і покраще зробити. На ялинці 1,8м. гірлянда 100м. виглядає так.

Переваги:
    Все норм.
    Недоліки:
    Пульт на вигляд не дуже.
  • Алена П***

Шкода що я не прочитала відгуки до покупки. 200м зліплені з кусків, вони з'єднані між собою і в тих місцях ламаються. Не встигла і половини накрутити як треба її знімати, все, вона ЗЛОМАНА. ГРОШІ 1200 ГРН ШКОДА